Autor |
Zpráva |
< Servis ~ Divne zvuky od spojky/prevodovky pri radeni |
Hajdi |
Zaslal: po únor 18, 2008 11:14 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Zdravim. V prvom rade chcem pochvalit stranku. Vela som sa tu docital odkedy som hrdym vlastnikom saxika.
Moj problem sa zacal nedavno. Su to maximalne 3 dni co mi saxik zacal vydavat divne zvuky. Je to hlavne od spojkoveho pedalu. Ten pri zatlaceni "žgravce". ale len smerom nadol. Ked ho pridvihnem nahor tak je tam vola ale nahor ide lahko a nevydava to ziaden zvuk. aby sme sa nepomylil tak spojkovy pedal je v takej vyske ako brzdovy.
dalsi zvuk co som spozoroval je od motora. zvuk sa spusti ked zatlacim spojkovy pedal. Moc sa do toho nevyznam ale pripada mi to ako keby ked zatlacim sojku a pritlacnik sa odtiahne od prevodovky tak zacne "podskakovat" ... ten zvuk pocujem len pri zatlaceni spojky ked ju pustim zvuk prestane. je jedno ci stojim alebo jazdim. robi to pri vsetkych rychlostiach a je jedno ci je motor zohriaty alebo studeny. zvuk je stale rovnaky. Boji sa ci to nesposobil kamen co mi nedavno trafil podvozok.
vopred dakujem za kazdy prispevok. |
|
|
Návrat nahoru |
|
Lukes.2002 |
Zaslal: po únor 18, 2008 11:22 pm |
|
|
ERROR: RITCHMA VIRUS
|
|
Návrat nahoru |
|
kubik106 |
Zaslal: po únor 18, 2008 11:34 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
ked stalcis spojku, aky je to zvuk? ked je to jemne hrkotanie, ozyva sa ti uz spojkove lozisko.
to stym pedalom som ta nepochopil ani ja a to som slovak |
_________________ kovana 1.6 na klapkach uz coskoro |
|
Návrat nahoru |
|
Lukes.2002 |
Zaslal: po únor 18, 2008 11:45 pm |
|
|
ERROR: RITCHMA VIRUS
|
|
Návrat nahoru |
|
Hajdi |
Zaslal: po únor 18, 2008 11:56 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
ked stacim pedal tak je to viac menej tak vrzgotanie ... a to spojkove lozisko ma tiez napadlo lebo je to take hrkotanie ... je do 1.4 vts a ma nabehane 140 000 ... prepacte mi moje vyjadrovanie, som trochu mimo z toho ze moj saxik ma problemy |
|
|
Návrat nahoru |
|
kubik106 |
Zaslal: út únor 19, 2008 12:04 am |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
jasna diagnoza spojkove lozisko |
_________________ kovana 1.6 na klapkach uz coskoro |
|
Návrat nahoru |
|
Hajdi |
Zaslal: út únor 19, 2008 12:08 am |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
fuha ... kolko stoji oprava? da sa na tom jazdit? lebo okrem zvuku ziaden problem s tym nemam. |
|
|
Návrat nahoru |
|
Barth3Z |
Zaslal: út únor 19, 2008 6:36 pm |
|
|
Anonymní
|
Hajdi napsal: fuha ... kolko stoji oprava? da sa na tom jazdit? lebo okrem zvuku ziaden problem s tym nemam.
tento problem som mal aj ja ..kamo a spojku som mal tak tvrdu jak beton, moc sa neoplati menit len spojkove lozisko radsej celu spojku apson tak sa doporucuje ale da sa samozrejme aj samotne lozisko vymenit tak pre ukazku co ta sranda stoji je tu |
|
|
Návrat nahoru |
|
|