Jelikoz nefunguje odkaz na plan udrzby,ptam se vas vsech co vymenit na Saxu kdyz ma najeto 103tis??Sviti symbol servisu,po prohledani fora,jsem nasel,ze rozvody maji vydrzet do 120tis.Co tedy?Auto jede dobre,olej vymenim,jen mi prosim napiste kolik ho tam mam dat.Nikde jsem nenasel objem oleje s filtrem.Jinak blika kontrolka airbagu-podle fora prohlednu kontakty pod sedackou.Dale asi svicky-po kolika se maji menit,jake jsou dobre-typ a co kabely ke svickam?Olej v prevodovce se meni take nebo ma dozivotni napln?Jinak se mi zda,ze se pri prezarovani moc hybe saltrpaka-neni to treba nejaky silentblok?je to vzdy takovy hlucny ducanec.Co vas napada dale?Diky moc za napady,jsem moc rad ze je takove forum na svete.
Saxo me mile prekvapilo,je to moje prvni franc.auto.
MELHUBA KLUBUZaložen: 09. 05. 2007Příspěvky: 1331Bydliště: Bratislava
Ak nevies co sa kedy menilo, moja rada, vymen vsetko na co budes mat peniaze.. naplne, rozvody, olej (na 1.1 neviem kolko, 1.6 ma 3.5l), filtre, kukni brzdove dosticky, kotuce.. aby Ta niekedy na ceste necakalo nemile prekvapenie.. nikdy nevies ako ten pred Tebou jazdil a ako sa o auto staral..
airbag je o kablikoch, ja som to uz prestal riesit, kaslem na to, chvilu svieti, potom nesvieti..
Uz jsem vsechno objednal,jeste je tam nejake domrsene upevneni tech cernych list na bocich,ta mensi ve ktere jse blinkr se posunula a trosku ohla tu na dverich,jsou tam nejaky packy ktere jsou ulomene,nevim jestli je to lepsi prilepit a zarovku pak menit pres podbeh a nebo ten kousek plastu koupit.Taky nejede naklapeni leveho svetla,jeste jsem to neprohlizel,ale je nejak podezrele dole.To druhe sviti vys a naklapeni jede,myslis ze mohl zareznout motorek,nebo je tam mozne ze to vypadlo z uchyceni?
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru