punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - vrzani od predku

Autor Zpráva

<  Servis  ~  vrzani od predku

Sparco900
Zaslal: čt únor 14, 2008 10:07 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 19. 04. 2007 Příspěvky: 842 Bydliště: Košice
Bishboun napsal:
Tak jsem na to koukal, čepy vypadaj dobře, dokonce sem stim zkoušel různě trhat a kroutil a ani se nehnou. Ale všiml jsem si, že na ramenu dole je přidělaná taková zahnutá tyč (nevim k čemu to je). a vede směrem k druhýmu kolu. Řekl bych že bude někde na středu auta přichycená. A ta tyč jak je přidělaná k ramenu má gumový uložení a v těsné blízkosti toho uložení je ta tyč něják podezřele vyleštěná do krásné černé barvy....což se nedá říct o 0,5cm dál (tam je viděl všechen bordel ze silnice - bahno apod) Tak nevim jestli tu gumu mam něják namazat nebo sundat a něják celý poštelovat.

Ale mozes mat vodu v capoch preto ti to moze vrzgat lebo inac potom neviem co by tam mohlo byt. A ta tyc je stredova s gumenym tesnenim je homokynetycky klb ale tam neviem ci by mohlo byt daco zle. Confused
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
Adler
Zaslal: čt únor 14, 2008 11:17 pm Odpovědět s citátem
EX-Saxoclubák Založen: 22. 02. 2005 Příspěvky: 1173 Bydliště: Kroměříž
ty vole chlapi pokud o tom vite hovno tak raci nic neradte ... ta zahnuta tyc je stabilizator ... vymean silentbloku stoji cca 350kc vsech ... a projevuje se klepanim ... jinak saxo a vrzani klepani snad nelze vyresit aj udella komplet predek a stejne to zaclo nanovo zas tak sem to neresil ajezdil

ex 1,5VTd Sad //Galerie//
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky ICQ
Sparco900
Zaslal: pá únor 15, 2008 6:50 am Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 19. 04. 2007 Příspěvky: 842 Bydliště: Košice
Adler napsal:
ty vole chlapi pokud o tom vite hovno tak raci nic neradte ... ta zahnuta tyc je stabilizator ... vymean silentbloku stoji cca 350kc vsech ... a projevuje se klepanim ... jinak saxo a vrzani klepani snad nelze vyresit aj udella komplet predek a stejne to zaclo nanovo zas tak sem to neresil ajezdil

Ale vysvetluje sa to dost tazko ked to nevidim a je to tasko povedat co tam moze vrzgat moze to byt hocico ja len hovorim z vlastnej skusenosti mal som nieco take a mne to buchalo a tak som vimenil capy a je to v pohode.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
speed_1.1i
Zaslal: so únor 23, 2008 2:19 pm Odpovědět s citátem
JAPONSKÝ TURISTA Založen: 23. 02. 2008 Příspěvky: 10 Bydliště: Cheb
Zdravim chlapi taky jsem měl stejný problém a už jsem ho vyřešil...ta zahnutá tyč o které tady mluvíš je stabilizační tyč která je zakončena bud tyčkami nebo je přichycena držákem k ramenu...(u mě jsou držáky na ramenu) a pod autem je chycená na karoserii dvěma držáky.. dlouho jsem koumal co tam vrže a taky vyměnil jsem čepy, uložení tlumičů a pořád to bylo stený...tak jsem vyměnil ty gumy na konci stab. tyče a je klid.. jestli si to ještě nezkoušel tak to zkus jinej problém bych tam neviděl. Smile A pokud by to začalo znova tak doporučuju všechny gumy na stabilce namazat olejem... mam to vyzkoušený.. Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Bishboun
Zaslal: so únor 23, 2008 6:06 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 20. 01. 2007 Příspěvky: 165 Bydliště: Ústí n.L.
speed_1.1i napsal:
Zdravim chlapi taky jsem měl stejný problém a už jsem ho vyřešil...ta zahnutá tyč o které tady mluvíš je stabilizační tyč která je zakončena bud tyčkami nebo je přichycena držákem k ramenu...(u mě jsou držáky na ramenu) a pod autem je chycená na karoserii dvěma držáky.. dlouho jsem koumal co tam vrže a taky vyměnil jsem čepy, uložení tlumičů a pořád to bylo stený...tak jsem vyměnil ty gumy na konci stab. tyče a je klid.. jestli si to ještě nezkoušel tak to zkus jinej problém bych tam neviděl. Smile A pokud by to začalo znova tak doporučuju všechny gumy na stabilce namazat olejem... mam to vyzkoušený.. Smile

Abych řekl pravdu tak jsem si to myslel a již jsem koupil za 300 všechny uchyty stabil. U těch gum to mam 0,5 čistý na na podvozku nikde takže to bude ono. a jestli řikáš že to tak je a čepy to nejsou tak to tak asi bude pač čepy mam nový pul roku. Dikes za radu...tedka jen mit cas to vymenit.

Zaslal: út únor 26, 2008 4:35 pm Odpovědět s citátem
Abych řekl pravdu tak jsem si to myslel a již jsem koupil za 300 všechny uchyty stabil. U těch gum to mam 0,5 čistý na na podvozku nikde takže to bude ono. a jestli řikáš že to tak je a čepy to nejsou tak to tak asi bude pač čepy mam nový pul roku. Dikes za radu...tedka jen mit cas to vymenit.[/quote]

Neni zač rád pomůžu kdyby něco tak se klidně ptej když budu vědět tak poradim Very Happy
Bishboun
Zaslal: út únor 26, 2008 9:53 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 20. 01. 2007 Příspěvky: 165 Bydliště: Ústí n.L.
Tak už je to hotovo. Opravdu mi vrzal stabilizátor jak na ramenu zalejzal a vylejzal do tý koncový gumy. 4 šrouby, nový gumy za 140 kaček, napustil jsem je tekutou vazelínou a už si ani nevrzne. A jak mě ten vrzot doslova sr*l. Na našich silnicich kde je samá nerovnost sel musel bejt slyšet jako osel ..ííýíýíýííáááááá Very Happy Dík za rady všem a zas při řešení nějákýho jinýho problému. B.

Zaslal: čt únor 28, 2008 11:09 am Odpovědět s citátem
Bishboun napsal:
Tak už je to hotovo. Opravdu mi vrzal stabilizátor jak na ramenu zalejzal a vylejzal do tý koncový gumy. 4 šrouby, nový gumy za 140 kaček, napustil jsem je tekutou vazelínou a už si ani nevrzne. A jak mě ten vrzot doslova sr*l. Na našich silnicich kde je samá nerovnost sel musel bejt slyšet jako osel ..ííýíýíýííáááááá Very Happy Dík za rady všem a zas při řešení nějákýho jinýho problému. B.

Jsem rád že je to v poho...člověk kolikrát hledá vědu v jiných věcech a přitom je to obyčejná jednoduchost za 140Kč Smile. Kdyby někdy něco tak písni..
Barth3Z
Zaslal: ne březen 30, 2008 8:27 pm Odpovědět s citátem
Anonymní
hosi mam podobny problem a neviem si s tym rady pokial sa to da este zniest.
cize problem je takyto: ked dam plny rajd doprava a idem pomalsie tak nieco tam bucha od predku ale iba ke didem pomalsie resp vytoceny skoro plny rajd, dik za rady pred par hodinami som mal dole koleso a vyzera ze vsetko drzi nic sa nehybe .... Crying or Very sad , jednu vec dokoncim objavi sa dalsia ..pomaly si zvykam
skokan
Zaslal: ne březen 30, 2008 9:32 pm Odpovědět s citátem
EX-Saxoclubák Založen: 18. 05. 2007 Příspěvky: 3348 Bydliště: Slovensko - NMnV
oz som to tu niekde pisal .... mne puka v prednych kolach pri pomalej jazde a nevedel som cim to je ale zistil som (bolo mi povedane) ze to pukaju gumy. Kedze mam 195ky a pri rozbiehani na jednotke dam plny rajd, tak nemaju kolesa miesto na odvalovanie a gumy akoby preskakovali. Cize ziaden klb ani podobne ale gumy ... mozno je toto aj vas problem Confused

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger ICQ
Barth3Z
Zaslal: ne březen 30, 2008 9:53 pm Odpovědět s citátem
Anonymní
skokan napsal:
oz som to tu niekde pisal .... mne puka v prednych kolach pri pomalej jazde a nevedel som cim to je ale zistil som (bolo mi povedane) ze to pukaju gumy. Kedze mam 195ky a pri rozbiehani na jednotke dam plny rajd, tak nemaju kolesa miesto na odvalovanie a gumy akoby preskakovali. Cize ziaden klb ani podobne ale gumy ... mozno je toto aj vas problem Confused

no ono to nieje pukanie skor klepot ale len pri vytoceni doprava ..
skokan
Zaslal: po březen 31, 2008 7:18 am Odpovědět s citátem
a uz je to tu Sad .... po navsteve Hodonina (coz bolo super) som pochodil aj polne cesticky a asi mi daco vletelo do brzdy, lebo mi to hnusne sucha a vadava zvuky od praveho kolesa. Tipujem to na kamen v brzde ale isty si budem az to pozriem Sad

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger ICQ
gordon SVK
Zaslal: po březen 31, 2008 5:57 pm Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 12. 04. 2007 Příspěvky: 290 Bydliště: BN SVK
Barth3Z napsal:

mne to robil spodny cap ramena.ale po vymen to prestalo az pokym som nezobral jamu Confused a teraz bucha aj tlmic

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Barth3Z
Zaslal: út duben 01, 2008 7:31 pm Odpovědět s citátem
Anonymní
gordon SVK napsal:
Barth3Z napsal:

mne to robil spodny cap ramena.ale po vymen to prestalo az pokym som nezobral jamu Confused a teraz bucha aj tlmic

no ja ti kamo newim, ono to robi ked idem cca 40- 60km/h mierna zakruta doprava vtedy to naisto spravi taky klepot inak nie ani po rovine ani ked sa tocim na parkovisku Idea Question no bud je asi poloos v prdeli alebo ja uz newim co to moze byt
skokan
Zaslal: út duben 01, 2008 7:37 pm Odpovědět s citátem
aha ... no ak to robi aj v rychlosti a hlavne pri zatacani tak to moze byt homokyneticky klb. Pozri ci nemas odfajcenu manzetu a bordel v klbe.

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 2 z 3
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

Přejdi na: