Autor |
Zpráva |
< Servis ~ vrzani od predku |
Sparco900 |
Zaslal: čt únor 14, 2008 10:07 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Bishboun napsal: Tak jsem na to koukal, čepy vypadaj dobře, dokonce sem stim zkoušel různě trhat a kroutil a ani se nehnou. Ale všiml jsem si, že na ramenu dole je přidělaná taková zahnutá tyč (nevim k čemu to je). a vede směrem k druhýmu kolu. Řekl bych že bude někde na středu auta přichycená. A ta tyč jak je přidělaná k ramenu má gumový uložení a v těsné blízkosti toho uložení je ta tyč něják podezřele vyleštěná do krásné černé barvy....což se nedá říct o 0,5cm dál (tam je viděl všechen bordel ze silnice - bahno apod) Tak nevim jestli tu gumu mam něják namazat nebo sundat a něják celý poštelovat.
Ale mozes mat vodu v capoch preto ti to moze vrzgat lebo inac potom neviem co by tam mohlo byt. A ta tyc je stredova s gumenym tesnenim je homokynetycky klb ale tam neviem ci by mohlo byt daco zle. |
|
|
Návrat nahoru |
|
Adler |
Zaslal: čt únor 14, 2008 11:17 pm |
|
|
EX-Saxoclubák
|
ty vole chlapi pokud o tom vite hovno tak raci nic neradte ... ta zahnuta tyc je stabilizator ... vymean silentbloku stoji cca 350kc vsech ... a projevuje se klepanim ... jinak saxo a vrzani klepani snad nelze vyresit aj udella komplet predek a stejne to zaclo nanovo zas tak sem to neresil ajezdil |
_________________ Skodylak fmetle, ftédéýčku a na hlínách
ex 1,5VTd //Galerie// |
|
Návrat nahoru |
|
Sparco900 |
Zaslal: pá únor 15, 2008 6:50 am |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Adler napsal: ty vole chlapi pokud o tom vite hovno tak raci nic neradte ... ta zahnuta tyc je stabilizator ... vymean silentbloku stoji cca 350kc vsech ... a projevuje se klepanim ... jinak saxo a vrzani klepani snad nelze vyresit aj udella komplet predek a stejne to zaclo nanovo zas tak sem to neresil ajezdil
Ale vysvetluje sa to dost tazko ked to nevidim a je to tasko povedat co tam moze vrzgat moze to byt hocico ja len hovorim z vlastnej skusenosti mal som nieco take a mne to buchalo a tak som vimenil capy a je to v pohode. |
|
|
Návrat nahoru |
|
speed_1.1i |
Zaslal: so únor 23, 2008 2:19 pm |
|
|
JAPONSKÝ TURISTA
|
Zdravim chlapi taky jsem měl stejný problém a už jsem ho vyřešil...ta zahnutá tyč o které tady mluvíš je stabilizační tyč která je zakončena bud tyčkami nebo je přichycena držákem k ramenu...(u mě jsou držáky na ramenu) a pod autem je chycená na karoserii dvěma držáky.. dlouho jsem koumal co tam vrže a taky vyměnil jsem čepy, uložení tlumičů a pořád to bylo stený...tak jsem vyměnil ty gumy na konci stab. tyče a je klid.. jestli si to ještě nezkoušel tak to zkus jinej problém bych tam neviděl. A pokud by to začalo znova tak doporučuju všechny gumy na stabilce namazat olejem... mam to vyzkoušený.. |
|
|
Návrat nahoru |
|
Bishboun |
Zaslal: so únor 23, 2008 6:06 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
speed_1.1i napsal: Zdravim chlapi taky jsem měl stejný problém a už jsem ho vyřešil...ta zahnutá tyč o které tady mluvíš je stabilizační tyč která je zakončena bud tyčkami nebo je přichycena držákem k ramenu...(u mě jsou držáky na ramenu) a pod autem je chycená na karoserii dvěma držáky.. dlouho jsem koumal co tam vrže a taky vyměnil jsem čepy, uložení tlumičů a pořád to bylo stený...tak jsem vyměnil ty gumy na konci stab. tyče a je klid.. jestli si to ještě nezkoušel tak to zkus jinej problém bych tam neviděl. A pokud by to začalo znova tak doporučuju všechny gumy na stabilce namazat olejem... mam to vyzkoušený..
Abych řekl pravdu tak jsem si to myslel a již jsem koupil za 300 všechny uchyty stabil. U těch gum to mam 0,5 čistý na na podvozku nikde takže to bude ono. a jestli řikáš že to tak je a čepy to nejsou tak to tak asi bude pač čepy mam nový pul roku. Dikes za radu...tedka jen mit cas to vymenit. |
_________________ Trumpeta z kamionu o mě dává vědět když mě nekdo přehlídne a 230V v autě najdu taky. |
|
Návrat nahoru |
|
speed_1.1i |
Zaslal: út únor 26, 2008 4:35 pm |
|
|
JAPONSKÝ TURISTA
|
Abych řekl pravdu tak jsem si to myslel a již jsem koupil za 300 všechny uchyty stabil. U těch gum to mam 0,5 čistý na na podvozku nikde takže to bude ono. a jestli řikáš že to tak je a čepy to nejsou tak to tak asi bude pač čepy mam nový pul roku. Dikes za radu...tedka jen mit cas to vymenit.[/quote]
Neni zač rád pomůžu kdyby něco tak se klidně ptej když budu vědět tak poradim |
|
|
Návrat nahoru |
|
Bishboun |
Zaslal: út únor 26, 2008 9:53 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Tak už je to hotovo. Opravdu mi vrzal stabilizátor jak na ramenu zalejzal a vylejzal do tý koncový gumy. 4 šrouby, nový gumy za 140 kaček, napustil jsem je tekutou vazelínou a už si ani nevrzne. A jak mě ten vrzot doslova sr*l. Na našich silnicich kde je samá nerovnost sel musel bejt slyšet jako osel ..ííýíýíýííáááááá Dík za rady všem a zas při řešení nějákýho jinýho problému. B. |
_________________ Trumpeta z kamionu o mě dává vědět když mě nekdo přehlídne a 230V v autě najdu taky. |
|
Návrat nahoru |
|
speed_1.1i |
Zaslal: čt únor 28, 2008 11:09 am |
|
|
JAPONSKÝ TURISTA
|
Bishboun napsal: Tak už je to hotovo. Opravdu mi vrzal stabilizátor jak na ramenu zalejzal a vylejzal do tý koncový gumy. 4 šrouby, nový gumy za 140 kaček, napustil jsem je tekutou vazelínou a už si ani nevrzne. A jak mě ten vrzot doslova sr*l. Na našich silnicich kde je samá nerovnost sel musel bejt slyšet jako osel ..ííýíýíýííáááááá Dík za rady všem a zas při řešení nějákýho jinýho problému. B.
Jsem rád že je to v poho...člověk kolikrát hledá vědu v jiných věcech a přitom je to obyčejná jednoduchost za 140Kč . Kdyby někdy něco tak písni.. |
|
|
Návrat nahoru |
|
Barth3Z |
Zaslal: ne březen 30, 2008 8:27 pm |
|
|
Anonymní
|
hosi mam podobny problem a neviem si s tym rady pokial sa to da este zniest.
cize problem je takyto: ked dam plny rajd doprava a idem pomalsie tak nieco tam bucha od predku ale iba ke didem pomalsie resp vytoceny skoro plny rajd, dik za rady pred par hodinami som mal dole koleso a vyzera ze vsetko drzi nic sa nehybe .... , jednu vec dokoncim objavi sa dalsia ..pomaly si zvykam |
|
|
Návrat nahoru |
|
skokan |
Zaslal: ne březen 30, 2008 9:32 pm |
|
|
EX-Saxoclubák
|
oz som to tu niekde pisal .... mne puka v prednych kolach pri pomalej jazde a nevedel som cim to je ale zistil som (bolo mi povedane) ze to pukaju gumy. Kedze mam 195ky a pri rozbiehani na jednotke dam plny rajd, tak nemaju kolesa miesto na odvalovanie a gumy akoby preskakovali. Cize ziaden klb ani podobne ale gumy ... mozno je toto aj vas problem |
_________________ Saxo VTS120 1.6 16v, r.v. 2000, 1/4 Mile - 15.227 s, 1/4 MPH - 95.042 km/h
Renault Clio Sport 182
|
|
Návrat nahoru |
|
Barth3Z |
Zaslal: ne březen 30, 2008 9:53 pm |
|
|
Anonymní
|
skokan napsal: oz som to tu niekde pisal .... mne puka v prednych kolach pri pomalej jazde a nevedel som cim to je ale zistil som (bolo mi povedane) ze to pukaju gumy. Kedze mam 195ky a pri rozbiehani na jednotke dam plny rajd, tak nemaju kolesa miesto na odvalovanie a gumy akoby preskakovali. Cize ziaden klb ani podobne ale gumy ... mozno je toto aj vas problem
no ono to nieje pukanie skor klepot ale len pri vytoceni doprava .. |
|
|
Návrat nahoru |
|
skokan |
Zaslal: po březen 31, 2008 7:18 am |
|
|
EX-Saxoclubák
|
|
Návrat nahoru |
|
gordon SVK |
Zaslal: po březen 31, 2008 5:57 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
Barth3Z napsal:
no ono to nieje pukanie skor klepot ale len pri vytoceni doprava ..
mne to robil spodny cap ramena.ale po vymen to prestalo az pokym som nezobral jamu a teraz bucha aj tlmic |
_________________ 1.4 VTS so saxo polepem
|
|
Návrat nahoru |
|
Barth3Z |
Zaslal: út duben 01, 2008 7:31 pm |
|
|
Anonymní
|
gordon SVK napsal: Barth3Z napsal:
no ono to nieje pukanie skor klepot ale len pri vytoceni doprava ..
mne to robil spodny cap ramena.ale po vymen to prestalo az pokym som nezobral jamu a teraz bucha aj tlmic
no ja ti kamo newim, ono to robi ked idem cca 40- 60km/h mierna zakruta doprava vtedy to naisto spravi taky klepot inak nie ani po rovine ani ked sa tocim na parkovisku no bud je asi poloos v prdeli alebo ja uz newim co to moze byt |
|
|
Návrat nahoru |
|
skokan |
Zaslal: út duben 01, 2008 7:37 pm |
|
|
EX-Saxoclubák
|
aha ... no ak to robi aj v rychlosti a hlavne pri zatacani tak to moze byt homokyneticky klb. Pozri ci nemas odfajcenu manzetu a bordel v klbe. |
_________________ Saxo VTS120 1.6 16v, r.v. 2000, 1/4 Mile - 15.227 s, 1/4 MPH - 95.042 km/h
Renault Clio Sport 182
|
|
Návrat nahoru |
|
|