Autor |
Zpráva |
< Servis ~ Blikani kontrolky imobilizeru |
malickej |
Zaslal: so březen 08, 2008 8:41 pm |
|
|
NĚMÁ NÁVŠTĚVA
|
Zdravim, muze mi nekdo poradit? Pri pokusu o startovani se mi obcas stane ze zacne blikat kontrolka imobilizeru a auto nenaskoci, musim parkrat vyndat a dat zpatky klicek a po chvili zkouseni kontrolka blikat prestane a auto naskoci. Nevite nekdo v cem by mohl byt zakopanej pes? Predem dik za odpovedi. |
|
|
Návrat nahoru |
|
Dar3cek |
Zaslal: so březen 08, 2008 11:07 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
cau.....taky se mi to stalo odty doby co mam saxo asi 3krat..... taky uvítam jakoukoliv radu |
|
|
Návrat nahoru |
|
Sauriel |
Zaslal: po březen 10, 2008 7:42 pm |
|
|
NĚMÁ NÁVŠTĚVA
|
malickej napsal: Zdravim, muze mi nekdo poradit? Pri pokusu o startovani se mi obcas stane ze zacne blikat kontrolka imobilizeru a auto nenaskoci, musim parkrat vyndat a dat zpatky klicek a po chvili zkouseni kontrolka blikat prestane a auto naskoci. Nevite nekdo v cem by mohl byt zakopanej pes? Predem dik za odpovedi.
Občas mi to dělá to samý. Zatím vždycky stačilo vyndat klíček, zamknout volant, znovu odemknout a nastrartovat. Ale mám obavu aby nezačal stávkovat až budu někde v Tramtárii. Nedá se nějak ten imobilizér odpojit? (mám ten v klíči) |
_________________ <>< |
|
Návrat nahoru |
|
zura |
Zaslal: po březen 10, 2008 8:16 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Občas mi to dělá to samý. Zatím vždycky stačilo vyndat klíček, zamknout volant, znovu odemknout a nastrartovat. Ale mám obavu aby nezačal stávkovat až budu někde v Tramtárii. Nedá se nějak ten imobilizér odpojit? (mám ten v klíči)[/quote]
zaleží co máš za imobilizér. pokud maš im. v klíčku tak nevym, ale jestli máš klávesnici tak stačí zadat kód a nechat zaplý klíček v poslední poloze a vytáhnou štekr z kódovací klávesnice. pak zůstane im. odblokovaný na furt. |
|
|
Návrat nahoru |
|
vtsko |
Zaslal: po březen 10, 2008 11:22 pm |
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
mne sa stalo to iste,ale az nato,ze prvy krat a auto som vobec nenastartoval.Tak som isiel elektrikarovy a hned vedel o co ide.Ze odyslo neake BSI.neaky panel s poistkami.Ze kvoli alarmu.Nebol origos a ten,kto ho zapajal,tak to nezosuladil neako dokopi.Takze mi kopec kablov natahoval nanovo.Skus dat dole krit pod volantom a pozri sa,ako su tam pozapajane kable.Ja som ich mal vselijak pospajane dokopi.Inak sranda robota.Skus sa opitat neakeho dobreho elektrikara.On by mal vediet,oco ide. |
|
|
Návrat nahoru |
|
malickej |
Zaslal: út březen 11, 2008 11:24 am |
|
|
NĚMÁ NÁVŠTĚVA
|
vtsko napsal: mne sa stalo to iste,ale az nato,ze prvy krat a auto som vobec nenastartoval.Tak som isiel elektrikarovy a hned vedel o co ide.Ze odyslo neake BSI.neaky panel s poistkami.Ze kvoli alarmu.Nebol origos a ten,kto ho zapajal,tak to nezosuladil neako dokopi.Takze mi kopec kablov natahoval nanovo.Skus dat dole krit pod volantom a pozri sa,ako su tam pozapajane kable.Ja som ich mal vselijak pospajane dokopi.Inak sranda robota.Skus sa opitat neakeho dobreho elektrikara.On by mal vediet,oco ide.
Pod volantem to vypada v poradku. Pises ze to odeslo kvuli alarmu a ja alarm vubec nemam, ale dik za tip. |
|
|
Návrat nahoru |
|
vtsko |
Zaslal: út březen 11, 2008 11:28 am |
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
tak skus skocit do citroenu,nech to hodia na pocitac.Co im vyhodi.Mozno ze len klucu trochu sibe...neviem |
|
|
Návrat nahoru |
|
|