Autor |
Zpráva |
< Servis ~ Kovove zvuky od zadnej napravy |
ywo |
Zaslal: út březen 18, 2008 7:10 am |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Nazdar... Mam maly problem.. ked prechadzam cez nerovnosti na ceste, alebo vychadzam na nejake prevysenie (spomalovac), tak sa mi od zadnej napravy ozyvaju take divne zvuky.Je to take kovove cinknutie, teda ma to zvuk ako ked o seba narazite 2 sklenene flase.. Pivo v kufri nemam ak by to niekoho napadlo Dal som to na zdvihak a pozerali sme na to v servise, ale nevedeli prist na to co to je.Ked tuknem prstom to torznej tyci tak ta vydava podobny zvuk.Mam pocit ze o nieco tukne pri tych nerovnostiach, ale neviem prist na to o co to moze byt. Vedeli by ste mi v tomto poradit?
Dakujem. |
|
|
Návrat nahoru |
|
Dar3cek |
Zaslal: út březen 18, 2008 7:34 am |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
|
Návrat nahoru |
|
ywo |
Zaslal: út březen 18, 2008 7:42 am |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
toto som uz nasiel ale nie je to ono.. Stabilizator som dotahoval a nie je ani prasknuty ani nic podobne.... ale dik |
|
|
Návrat nahoru |
|
Miki |
Zaslal: út březen 18, 2008 8:44 am |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
podla mna na 99% je to vyfuk. Treb apozriet ci nemas vytahane gumy ktore ho drzia. kukni najma na gumu ktora je tesne za stredovym tlmicom. Auto na zdvihak, chyt rukou zadny tlmic a pohybuj s nim do stran a hore dole. Ak to je on, pri tom pohybe ti bude narazat do kasne, najma stredovy tlmic.
Mal som to iste |
_________________ http://www.saxoclub.net/phpbb2/garage.php?mode=view_vehicle&CID=4 |
|
Návrat nahoru |
|
ywo |
Zaslal: út březen 18, 2008 9:36 am |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Miki napsal: podla mna na 99% je to vyfuk. Treb apozriet ci nemas vytahane gumy ktore ho drzia. kukni najma na gumu ktora je tesne za stredovym tlmicom. Auto na zdvihak, chyt rukou zadny tlmic a pohybuj s nim do stran a hore dole. Ak to je on, pri tom pohybe ti bude narazat do kasne, najma stredovy tlmic.
Mal som to iste
aj toto soom uz skusal fakt netusim co to je, ani vyfuk, ani stabilizator... mne to pride ako torzka ked o nieco narazi ale netusim o co by mohla... zahada pre mna... |
|
|
Návrat nahoru |
|
MrChodnyCZ |
Zaslal: út březen 18, 2008 9:41 am |
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
skus jeste vyndat a zandat rezervu me to pomohlo |
_________________ “All of life’s problems can be solved with two things—duct tape and WD40. If it moves and it shouldn’t, you need duct tape. And if it doesn’t move and it should, you need WD40.”
Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já.
|
|
Návrat nahoru |
|
ywo |
Zaslal: út březen 18, 2008 9:49 am |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
MrChodnyCZ napsal: skus jeste vyndat a zandat rezervu me to pomohlo
toto som este neskusal.... ten uchyt som sice dotahoval ale vybrat a dat na miesto som neskusi.. vyskusam.... dik za radu.. |
|
|
Návrat nahoru |
|
ywo |
Zaslal: st březen 19, 2008 7:44 am |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
MrChodnyCZ napsal: skus jeste vyndat a zandat rezervu me to pomohlo
hm... nepomohlo to, vcera som to skusal... |
|
|
Návrat nahoru |
|
Sparco900 |
Zaslal: st březen 19, 2008 2:51 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
mam nieco podobdne pri 2500- 2900ot. ked uberem vtedy zacne rezonovat vyfuk o podlahu uz som nato pozeral ale nikde sa mi nedotyka podlahy. A tie torzky by si nemal pocut ked si vnutri skor ked mas hlavu vonku a pocujes ze tak klepu |
|
|
Návrat nahoru |
|
zura |
Zaslal: st březen 19, 2008 6:51 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
ywo napsal: Nazdar... Mam maly problem.. ked prechadzam cez nerovnosti na ceste, alebo vychadzam na nejake prevysenie (spomalovac), tak sa mi od zadnej napravy ozyvaju take divne zvuky.Je to take kovove cinknutie, teda ma to zvuk ako ked o seba narazite 2 sklenene flase.. Pivo v kufri nemam ak by to niekoho napadlo Dal som to na zdvihak a pozerali sme na to v servise, ale nevedeli prist na to co to je.Ked tuknem prstom to torznej tyci tak ta vydava podobny zvuk.Mam pocit ze o nieco tukne pri tych nerovnostiach, ale neviem prist na to o co to moze byt. Vedeli by ste mi v tomto poradit?
Dakujem.
tak to budeš muset udělat repas zadní nápravy(ložiska a silenbloky rame) ja už to mam za sebou a ticho jak v hrobě cena max 5000Kč |
|
|
Návrat nahoru |
|
Sparco900 |
Zaslal: st březen 19, 2008 7:14 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
alebo jaj mam aj tak ked umyvam auto vojde voda asi dakde do loziska vtedy mi tak praskaju ako hovoris ked pivove flase sa buchnu o seba. |
|
|
Návrat nahoru |
|
ywo |
Zaslal: čt březen 20, 2008 7:48 am |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
zura napsal:
tak to budeš muset udělat repas zadní nápravy(ložiska a silenbloky rame) ja už to mam za sebou a ticho jak v hrobě cena max 5000Kč
uff.. tak to dufam ze nie... zas az tak vela najazdene nemam aby som toto musel robit... kurde... asi si dam hlasnejsie radio |
|
|
Návrat nahoru |
|
Miki |
Zaslal: čt březen 20, 2008 9:45 am |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
ywo napsal: zura napsal:
tak to budeš muset udělat repas zadní nápravy(ložiska a silenbloky rame) ja už to mam za sebou a ticho jak v hrobě cena max 5000Kč
uff.. tak to dufam ze nie... zas az tak vela najazdene nemam aby som toto musel robit... kurde... asi si dam hlasnejsie radio
slovensky pristup jebem na to, nedám 5tis radšej počkám a neskôr ma to bude stáť 15tis lebo sa dodrbú ďľšie s tým súvisiace veci. Len tak ďalej, na takýchto lu´doch žijú servisy |
_________________ http://www.saxoclub.net/phpbb2/garage.php?mode=view_vehicle&CID=4 |
|
Návrat nahoru |
|
ywo |
Zaslal: čt březen 20, 2008 10:35 am |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Miki, bol som s tym v servise... nezistili mi nic a preto som sa opytal tu na fore, ak by sa malo nieco dojebavat, tak mi to v servise povedia.. vraveli ze netreba tam nic menit, ze je vsetko v poriadku... tak potom neviem... ak mas cas, tak sa prid pozriet na to ty, mozno zistis nieco co oni nezistili... |
|
|
Návrat nahoru |
|
Miki |
Zaslal: čt březen 20, 2008 6:19 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
|
Návrat nahoru |