punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - pískání od kola při zatáčení

Autor Zpráva

<  Servis  ~  pískání od kola při zatáčení

kejmi
Zaslal: čt únor 07, 2008 8:14 am Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 28. 02. 2005 Příspěvky: 164 Bydliště: Pardubice - Studánka
zdravím, prosim poradte kde by mohl být problem... kdyz zatočím doprava tak vše ok, ale kdyz zatáčím doleva tak se jakoby od předních kol ozývá pískání.. Dík za reakce Rolling Eyes
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
kubik106
Zaslal: čt únor 07, 2008 6:10 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 10. 11. 2007 Příspěvky: 357 Bydliště: Bratislava III
zhod kolo na tej strane z ktorej sa oziva piskanie a pozri kotuc a oblozenie ci tam nieje spina.
popr. zhod platnicky a precisti ich cisticom brzd aj s kotucom.
skontroluj opticky ci niesu ryhy v kotuci.
pokial je pazvuk skor hukot, bude to lozisko kola.

kovana 1.6 na klapkach uz coskoro

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
Sparco900
Zaslal: čt únor 07, 2008 6:30 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 19. 04. 2007 Příspěvky: 842 Bydliště: Košice
Ja to mam na prednych ale mne to skor huci vkuse aj ked zabocim do lava abo do prava a su to loziska v mojom pripade. Ale uz to musim ist vymenit bo uz jazdim stakymi 2500km Laughing
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
kejmi
Zaslal: pá únor 08, 2008 7:55 am Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 28. 02. 2005 Příspěvky: 164 Bydliště: Pardubice - Studánka
mě to teda jen piska, neni to nijak extremně slyšet.. když mám puštěný rádio tak to neslyším ale když ho vypnu tak to slyšet je (při zatáčení na jednu stranu)..
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
dave_m
Zaslal: pá únor 08, 2008 8:23 am Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 08. 05. 2006 Příspěvky: 1299 Bydliště: Olomouc
mne to piska ikdyz jedu rovne. Ale to dela az po delsi vzdalenosti a hlavne v teple...

pwt
Zaslal: st březen 26, 2008 1:22 pm Odpovědět s citátem
NĚMÁ NÁVŠTĚVA Založen: 15. 05. 2007 Příspěvky: 9 Bydliště: Praha
Měl sem podobný problém. Asi měsíc po tom co se mi vrátilo autíčko ze servisu mi začalo pískat pravé přední kolo. Nejdříve jen když jsem zatáčel, potom i při jízdě rovně. Kotouče a destičky byly nové a ikdyž jsem všechno čistil o sto šest pořád to pískalo. Nakonec jsem to riskl a koupil jsem si další nové, neznačkové destičky z Autokelly za 300Kč a je po problému. Usoudil jsem tak, že se mi o trošku více zahřívalo ono pískající kolo.

Zaslal: st březen 26, 2008 11:55 pm Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 09. 05. 2007 Příspěvky: 235 Bydliště: Zlonice , Okres kladno
Mě zase v pravym kole praská pri zatačení a pomalý jízdě.....ale jenom když je teplo. (Neobjevil jsem žádnou vůli) Crying or Very sad Sad nemůžu nato přijít Crying or Very sad Crying or Very sad To pískaní mi dělalo presně u Škodovky Laughing stačilo vyměnit destičky.... Wink
skokan
Zaslal: čt březen 27, 2008 6:47 am Odpovědět s citátem
EX-Saxoclubák Založen: 18. 05. 2007 Příspěvky: 3348 Bydliště: Slovensko - NMnV
pokial ti puka od prednych kolies pri velmi pomalej jazde (rozbiehani na jednotke) tak su to pravdepodobne gumy, ktore sa nemaju kam odvalovat a "preskakuju" cim robia taky pukavy zvuk. Saxo bohuzial nema natacanie naprav a ak mas sirsie gumy tak to bude praskat.

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger ICQ
Dar3cek
Zaslal: pá březen 28, 2008 1:32 am Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 09. 05. 2007 Příspěvky: 235 Bydliště: Zlonice , Okres kladno
Shocked Fakt? Mno moc se mi to nezdá gumy mam normalka ty co tam maj bejt 185/55/...... Embarassed a že by to dělalo jen v teple? Třeba dneska bylo 5 stupnů a mohlo se to zbláznit Crying or Very sad Napadlo mě uložení tlumiče protože mi tam občas i tak divně bouchne když prejedu nerovnost.....ale jen když mi kolo jakoby spadne do diry když na něco najedu hrbol nebo tak tak žádný bouchnutí nic Question .... Kolo sem kontroloval a vůli na čepech nebo tak žádnou nemám..V teple to dělá protože se něco tim teplem malinko roztáhne nebo změkne(mám skvělé dedukce co?Laughing Laughing ) ty wole ale co? nějáká guma?jaka? Asi budu muset jezdit jen v zimě....je to fakt nepříjemný Crying or Very sad Crying or Very sad
skokan
Zaslal: pá březen 28, 2008 8:40 am Odpovědět s citátem
EX-Saxoclubák Založen: 18. 05. 2007 Příspěvky: 3348 Bydliště: Slovensko - NMnV
tie gumy ked ti preskakuju, tak to je skor take lupanie alebo taky nekovovy zvuk ... pokial ti to bucha kovovo tak to gumami urco nebude Smile

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger ICQ
Dar3cek
Zaslal: pá březen 28, 2008 5:05 pm Odpovědět s citátem
To je právě to...ono mi tam obcas tak debilně bouchne a jinak praská Laughing Embarassed Sad

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: