Poslední dobou mi neustále bliká kontrolka. Vždy většinou stačilo pohnout drátkama pod sedačkou, trochu si s nima pohrát, a teď už to nepomáhá. Pojistky jsou v pořádku. Pod sedačkou jsou ty drátky jakoby spojený černou izolepou, co to je?
JAPONSKÝ TURISTAZaložen: 22. 03. 2005Příspěvky: 15Bydliště: Nový Dvůr, okr. Rakovník
Nemyslím si, že by to bylo pod sedačkou, dělalo mě to taky, ale když už jsem vyčistil konektory pod sedačkou a blikala kontrolka furt dal jsem to do servisu. Nakonec to prej byl kontakt pod volantem a po vyčištění žádnej problém, je to už asi půl roku a máká to v poho.
hehe me sviti . blika porad neni pytel ...... jinak jako boboe bych skusil vsecky kontakty procistit aj pod tim volantem mel by to byt oranzovy dratik.....a pod sedackou to mam spojene na konektory ... zadna izolepa....nehral si stim tvojim nekdo uz ?
_________________ Skodylak fmetle, ftédéýčku a na hlínách
ex 1,5VTd //Galerie//
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru