punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - Výběr podvozku a výfuku. Help?

Autor Zpráva

<  Tuning  ~  Výběr podvozku a výfuku. Help?

Dratak
Zaslal: čt duben 03, 2008 6:57 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 28. 11. 2007 Příspěvky: 35 Bydliště: Mn. Hradiště
Zdravicko,
uvažuji o nějakym závodnim podvozku, tak bych se chtěl zeptat se kterým máte už zkušenost a který byste mi doporučili?

Pak mám choutky na svody a komplet celý výfuk, tak otázka zní, na kolik by mě asi přišel komplet výfuk a jaký to má zvuk?

Díky za odpvědi
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
olda77
Zaslal: čt duben 03, 2008 7:12 pm Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 25. 02. 2005 Příspěvky: 1685 Bydliště: PŘEROV
podvozek bych volil na predek kayaba AGX stavitelny a na zadek koni stavitelny.svody bych dal od recelandu a vyfuk ...mam serii 16V,ale bral bych supersprint,remus,omp.

Dratak
Zaslal: čt duben 03, 2008 7:26 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 28. 11. 2007 Příspěvky: 35 Bydliště: Mn. Hradiště
olda77 napsal:
podvozek bych volil na predek kayaba AGX stavitelny a na zadek koni stavitelny.svody bych dal od recelandu a vyfuk ...mam serii 16V,ale bral bych supersprint,remus,omp.

Mohl bys mi prosimtě naházet sem nějaké odkazy? Lítal jsem po netu a našel jsem akorát ty svody, ale na tlumice zatim ee Sad .. Zatim díky Smile
skokan
Zaslal: čt duben 03, 2008 7:46 pm Odpovědět s citátem
EX-Saxoclubák Založen: 18. 05. 2007 Příspěvky: 3348 Bydliště: Slovensko - NMnV
vyfuk asi supersprint ale zvody a koncak maju drahe, takze iba stred od nich, zvody racelan alebo powerfull a koncak podla chuti a vkusu Smile

huci to podla varianty aku zvolis .. ciam viac sa to bude podobat holej rure, tym hlucnejsie to bude.

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger ICQ
skokan
Zaslal: čt duben 03, 2008 7:51 pm Odpovědět s citátem
tu mas napriklad zvody na 8v ale aj 16v

http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=200212559882&ssPageName=STRK:MEWA:IT&ih=010
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=200212560179&ssPageName=STRK:MEWA:IT&ih=010

ale napr. tie raceland sa daju kupit aj v CZ priamo na webshope

http://www.race-land.cz/ladene-svody-racelandrohcisa8v
http://www.race-land.cz/ladene-svody-racelandrohcisa16v

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger ICQ
Sparco900
Zaslal: čt duben 03, 2008 8:10 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 19. 04. 2007 Příspěvky: 842 Bydliště: Košice
komplet vyfuky ta vidu asi okolo 17 000sk a zvuk ti urcite nikto nenapise aky to ma. Ale urcite vyborny zvuk Very Happy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
Majo
Zaslal: pá duben 04, 2008 8:27 am Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 09. 05. 2007 Příspěvky: 1331 Bydliště: Bratislava
Dratak napsal:
Zdravicko,
uvažuji o nějakym závodnim podvozku, tak bych se chtěl zeptat se kterým máte už zkušenost a který byste mi doporučili?

Pak mám choutky na svody a komplet celý výfuk, tak otázka zní, na kolik by mě asi přišel komplet výfuk a jaký to má zvuk?

Díky za odpvědi

Zavisi to od toho na co to auto potrebujes..
..ja osobne mam podvozok V-Maxx a na bezne "sportove" jazdenie je uplne super (zavody nejazdim, chalani co hej Ti poradia lepsie ak to chces na zavody)
..a zvody a vyfuk.. podla vyrobcu je aj cena, supersprint je drahsi ako raceland, ale aj vykonnejsi, toto sa tu uz riesilo v tolkych temach,ze ked to tu trosku prekutras, najdes strasne moc informacii..
..co sa tyka hluku, tak daj pozor aby si si potom nemusel kupit dalsie auto na bezne jazdenie.. Wink Laughing

skokan
Zaslal: pá duben 04, 2008 8:44 am Odpovědět s citátem
hluk? aky hluk? ja som nic nepocul a Bohus tiez nie ... šepot lístia Very Happy

Majo
Zaslal: pá duben 04, 2008 11:01 am Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 09. 05. 2007 Příspěvky: 1331 Bydliště: Bratislava
skokan napsal:

asi ste uz s Bohusom trochu nahluchli Wink

..lebo ak das zvody, stred bez tlmica a dozadu riadnu ruru, nie je to moc sranda.. Bohus ma trochu povozil a clovek si na to musi vazne zvyknut, po takych 200-300 kilometroch by Ti v hlave poriadne hucalo... o tom potom ze zvuk to ma ale vazne krasny.. Wink

Skokan, ty si ten Bohusov zvuk tusim nahraval, nie? Niekde to supni nech ma chalanisko predstavu.. Wink aj ked je to o dost ine ked sedis v aute Twisted Evil

skokan
Zaslal: pá duben 04, 2008 11:16 am Odpovědět s citátem
mam aj svoj a aj Bohumilov, ale je to nahrate fotakom, takze aj kapanek skreslene. Supnem to na youtube a dam sem link

Lukes.2002
Zaslal: pá duben 04, 2008 12:41 pm Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 08. 09. 2006 Příspěvky: 1998 Bydliště: Šumperk
Majo napsal:
skokan napsal:

asi ste uz s Bohusom trochu nahluchli Wink

..lebo ak das zvody, stred bez tlmica a dozadu riadnu ruru, nie je to moc sranda.. Bohus ma trochu povozil a clovek si na to musi vazne zvyknut, po takych 200-300 kilometroch by Ti v hlave poriadne hucalo... o tom potom ze zvuk to ma ale vazne krasny.. Wink

Skokan, ty si ten Bohusov zvuk tusim nahraval, nie? Niekde to supni nech ma chalanisko predstavu.. Wink aj ked je to o dost ine ked sedis v aute Twisted Evil

Pochybuji o tom že to jakékoliv amaterské záznamové zařízení zvládne zaznamenat takový randál....Adler to vystihnul nejlépe...Povídaly jsem si...pak Bob nastartoval a Adler jenom : "já ti to dopovím až odjede" Rolling Eyes Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

ex - VTS/1.6 8V/65kw/2000 ! Modré Saxo

ex - Ford Mondeo ST220/3.0 24V/166kw/ zase Modré Smile

Alfa Romeo 159 Sportwagon
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: