Autor |
Zpráva |
|
kanzy |
Zaslal: pá březen 07, 2008 9:38 pm |
|
|
NĚMÁ NÁVŠTĚVA
|
Ahoj. Dneska jsem koupil Saxo 1,1, r.v. 97 a je tam pouze příprava na rádio, jinak je otvor zaslepen plastem. Zajímalo by mě, když si koupím nové neorig. rádio, jestli musí kupovat nějakou plastovou redukci, nebo mi bude přímo pasovat do otvoru. Dále mě zajímá, zda musím pořídit nějaký ISO konektor pro připojení. Děkuji za odpovědi |
|
|
Návrat nahoru |
|
MrChodnyCZ |
Zaslal: pá březen 07, 2008 9:40 pm |
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
vsechno by melo byt pripraveno - skus ten plast vyloupnout, neni treba nic dokupovat. ISO konektor by tam mel byt taky. |
_________________ “All of life’s problems can be solved with two things—duct tape and WD40. If it moves and it shouldn’t, you need duct tape. And if it doesn’t move and it should, you need WD40.”
Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já.
|
|
Návrat nahoru |
|
Duen |
Zaslal: ne duben 13, 2008 12:16 pm |
|
|
JAPONSKÝ TURISTA
|
|
Návrat nahoru |
|
Barth3Z |
Zaslal: ne duben 13, 2008 12:35 pm |
|
|
Anonymní
|
MrChodnyCZ napsal: vsechno by melo byt pripraveno - skus ten plast vyloupnout, neni treba nic dokupovat. ISO konektor by tam mel byt taky.
no ja som tam mal taku pri.....u koncovku na radio tak som si zohnal taku redukciu aby som to mohol vobec zapojit do autoradia |
|
|
Návrat nahoru |
|
Majo |
Zaslal: po duben 14, 2008 9:16 am |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Barth3Z napsal: MrChodnyCZ napsal: vsechno by melo byt pripraveno - skus ten plast vyloupnout, neni treba nic dokupovat. ISO konektor by tam mel byt taky.
no ja som tam mal taku pri.....u koncovku na radio tak som si zohnal taku redukciu aby som to mohol vobec zapojit do autoradia
mne niekto (byvaly majitel alebo autobazar) vybral radio aj s koncovkou, tak sme museli vsetky kable pomerat, zistit ktory je od coho, napojit to cez kokosvorky (ci jak sa tomu nadava) na kabliky z novej koncovky co som kupil v obchode a az tu koncovku som strcil do radia..
..kopec roboty a nevyhoda je ze som tam to radio ledva narval, tolko tam je kablov.. |
|
Duen |
Zaslal: po duben 21, 2008 10:47 am |
|
|
JAPONSKÝ TURISTA
|
Zdarec tak to rádio můžu jen doporučit.Hraje a ovládá se parádně. |
|
|
Návrat nahoru |
|
Casari |
Zaslal: pá prosinec 18, 2009 3:39 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
zdarec bando, koupil jsem si toto radio
http://www.okcomputers.cz/sencor-scd-3654mr/d-75015/
v aute mam tatiz takovy stary vergl ktery dosluhoval (nejaky Haitai -uz tam byl) tak jsem chtel neco aspon drobek lepsiho
ale mel bych takovy dotaz sice uz to tu zaznelo ale radeji se zeptam znovu.
!mam saxo 1.1 1998 - tam uz by iso konektor mel byt ze ? jde mi o to abych vyhodil radio za jine, nebo tam budu muset jeste neco napojovat ? |
_________________ Saxo 1.1, 44KW, červená, zatím bez větších úprav
čím dřív zemřeš,tím dýl budeš mrtvý...
http://casari.rajce.idnes.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
ManaS |
Zaslal: pá prosinec 18, 2009 3:48 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
Casari napsal: zdarec bando, koupil jsem si toto radio
http://www.okcomputers.cz/sencor-scd-3654mr/d-75015/
v aute mam tatiz takovy stary vergl ktery dosluhoval (nejaky Haitai -uz tam byl) tak jsem chtel neco aspon drobek lepsiho
ale mel bych takovy dotaz sice uz to tu zaznelo ale radeji se zeptam znovu.
!mam saxo 1.1 1998 - tam uz by iso konektor mel byt ze ? jde mi o to abych vyhodil radio za jine, nebo tam budu muset jeste neco napojovat ?
ja jsem koupil new radio a to co tam bylo jsem dal bez problemu k tchanovi do felicie a konektor jsem tam mel |
|
|
Návrat nahoru |
|
Casari |
Zaslal: pá prosinec 18, 2009 4:04 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
supr to jsem chtel slyset dik moc:-) ted jen doufat ze ten co to mel preede mnou nebyl debyl |
_________________ Saxo 1.1, 44KW, červená, zatím bez větších úprav
čím dřív zemřeš,tím dýl budeš mrtvý...
http://casari.rajce.idnes.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
|