Autor |
Zpráva |
|
votry |
Zaslal: út duben 22, 2008 4:00 pm |
|
|
NĚMÁ NÁVŠTĚVA
|
Chtěl bych koupit mtor do VTS 1,6 16V Můj je v háji a buď si mám nechat udělat generálku nebo koupit novej. Nevíte někdo o nějakém řešení?? |
|
|
Návrat nahoru |
|
Sparco900 |
Zaslal: út duben 22, 2008 4:04 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
ja by som na tvojom mieste spravil GO aspon budes mat novy motor a sam si ho zabehnes, ked kupis od niekoho tak nevies v akom je stave a ako dlho este pojde. Ja ti nekazem ale bolo by lepsie spravit GO ako by si kupil niejaky motr a nevies ako dlho pojde |
|
|
Návrat nahoru |
|
DJ-VTS |
Zaslal: út duben 22, 2008 9:10 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
votry napsal: Chtěl bych koupit mtor do VTS 1,6 16V Můj je v háji a buď si mám nechat udělat generálku nebo koupit novej. Nevíte někdo o nějakém řešení??
Proboha jaké generálky, pokud ten motor jede tak udělám zakladní udržbu a musí leťět!!!Vyměním svíčky, olej, filtry, rozvody, vodní pumpu, popřipadě, pokud motor nemá tlaky, tak sundám hlavu něchám ji stáhnout, zabrousit ventily, vyměním gufera na ventilech, ať to nežere olej, timpádem bude hlava po Go, dám podní nové těsnění. No a motor musí jet. pokud se mu nestalo něco horšího.Co je vlastně tomu tvojemu motoru? |
|
|
Návrat nahoru |
|
Marth |
Zaslal: st duben 23, 2008 7:07 am |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
DJ-VTS napsal:
Proboha jaké generálky, pokud ten motor jede tak udělám zakladní udržbu a musí leťět!!!Vyměním svíčky, olej, filtry, rozvody, vodní pumpu, popřipadě, pokud motor nemá tlaky, tak sundám hlavu něchám ji stáhnout, zabrousit ventily, vyměním gufera na ventilech, ať to nežere olej, timpádem bude hlava po Go, dám podní nové těsnění. No a motor musí jet. pokud se mu nestalo něco horšího.Co je vlastně tomu tvojemu motoru?
to si děláš srandu????
nejsou tlaky tak stahnu hlavu a je hotovo????
snad se tímhle neživíš
jinak každopádně doporučuju udělat GO...ale pořádně...sice to nějakou korunu sežere,ale máš 100% jistotu a na pár let pokoj... |
_________________ http://www.carsoft.cz
VTS 1.6 16V/87 kw |
|
Návrat nahoru |
|
Lukes.2002 |
Zaslal: st duben 23, 2008 9:04 pm |
|
|
ERROR: RITCHMA VIRUS
|
DJ-VTS napsal: votry napsal: Chtěl bych koupit mtor do VTS 1,6 16V Můj je v háji a buď si mám nechat udělat generálku nebo koupit novej. Nevíte někdo o nějakém řešení??
Proboha jaké generálky, pokud ten motor jede tak udělám zakladní udržbu a musí leťět!!!Vyměním svíčky, olej, filtry, rozvody, vodní pumpu, popřipadě, pokud motor nemá tlaky, tak sundám hlavu něchám ji stáhnout, zabrousit ventily, vyměním gufera na ventilech, ať to nežere olej, timpádem bude hlava po Go, dám podní nové těsnění. No a motor musí jet. pokud se mu nestalo něco horšího.Co je vlastně tomu tvojemu motoru? ....
Jsi celkem srandista...to co jsi vše vyjmenoval by ve vysledku bylo mnohem dražší než nový motor .....
nedavno byl jeden k mání na ebay zhruba za 450 liber |
_________________ ex -1.5 D/42kw/2002 ! Modré Saxo spz za oknem "Alibaba"....těžko přehlednout
ex - VTS/1.6 8V/65kw/2000 ! Modré Saxo
ex - Ford Mondeo ST220/3.0 24V/166kw/ zase Modré
Alfa Romeo 159 Sportwagon |
|
Návrat nahoru |
|
MrChodnyCZ |
Zaslal: st duben 23, 2008 9:08 pm |
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
no jo, ale jaka je jistota, ze nekoupis motor tesne pred smrti... ? |
_________________ “All of life’s problems can be solved with two things—duct tape and WD40. If it moves and it shouldn’t, you need duct tape. And if it doesn’t move and it should, you need WD40.”
Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já.
|
|
Návrat nahoru |
|
Lukes.2002 |
Zaslal: st duben 23, 2008 9:12 pm |
|
|
|
|
Návrat nahoru |
|
MrChodnyCZ |
Zaslal: st duben 23, 2008 9:14 pm |
|
|
|
jj, osobne bych radsi sel do generalky, nez do jineho motoru - mimochodem jak se presne pozna motor po smrti? |
_________________ “All of life’s problems can be solved with two things—duct tape and WD40. If it moves and it shouldn’t, you need duct tape. And if it doesn’t move and it should, you need WD40.”
|
|
Návrat nahoru |
|
Lukes.2002 |
Zaslal: st duben 23, 2008 9:16 pm |
|
|
|
MrChodnyCZ napsal: jj, osobne bych radsi sel do generalky, nez do jineho motoru - mimochodem jak se presne pozna motor po smrti?
Připeklej/zadřenej píst???? |
_________________ ex -1.5 D/42kw/2002 ! Modré Saxo spz za oknem "Alibaba"....těžko přehlednout
ex - VTS/1.6 8V/65kw/2000 ! Modré Saxo
ex - Ford Mondeo ST220/3.0 24V/166kw/ zase Modré
Alfa Romeo 159 Sportwagon |
|
Návrat nahoru |
|
MrChodnyCZ |
Zaslal: st duben 23, 2008 9:26 pm |
|
|
|
no to je jasne KO, ale jak to lidi diagnostikuji "tesne pred" zere oleje jako benzinu? ja jenom jestli ten muj taky neni po smrti |
|
|
Návrat nahoru |
|
skokan |
Zaslal: st duben 23, 2008 9:32 pm |
|
|
EX-Saxoclubák
|
tazko dycha, problemy s chodzou, srdecne arytmie, .... |
_________________ Saxo VTS120 1.6 16v, r.v. 2000, 1/4 Mile - 15.227 s, 1/4 MPH - 95.042 km/h
Renault Clio Sport 182
|
|
Návrat nahoru |
|
MrChodnyCZ |
Zaslal: st duben 23, 2008 9:40 pm |
|
|
|
tak to sem v pohode ten muj jeste resustitaci pomoci defibrilatoru nepotreboval |
|
|
Návrat nahoru |
|
DJ-VTS |
Zaslal: čt duben 24, 2008 4:20 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Lukes.2002 napsal: MrChodnyCZ napsal: no jo, ale jaka je jistota, ze nekoupis motor tesne pred smrti... ?
Jo jo jasně tomu rozumím jen mi přišlo vtipné se ptát "proboha jakou generálku?" a pak napsal asi ´čtyři řádky různých ukonů v hodnotě několika tisíc každá , což ke generálce moc daleko už nemá
Víš ono zaleží na tom co tomu motoru je...neřikám, že to co jsem vyjmenoval musíš dělat, stačí skontrolovat a zpravuju jen to co je v prdeli, jinak sorry ale tu udržbu jako sou rozvody , oleje, filtry a svíčky musíš udělat, jinak se potom nesmíš divit, že to žere, nejede a ve finale klekne. No a jinak ta oprava hlavy vyjde zhruba na 1500Kč., když nepočitám těsnění pod hlavu. Takže si myslím, že to cenově má daleko do ceny celkové GO motoru. |
|
|
Návrat nahoru |
|
DJ-VTS |
Zaslal: čt duben 24, 2008 4:27 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Lukes.2002 napsal:
Jsi celkem srandista...to co jsi vše vyjmenoval by ve vysledku bylo mnohem dražší než nový motor .....
nedavno byl jeden k mání na ebay zhruba za 450 liber
Hlavu stahuju, když je vyžraná.A když už tu palici mám dole tak ji stáhnu dám nove gufera a zabrousím ventily přijednom víš jinak já osobně když nemám tlak ve valci tak spravuju hlavu protože mně tlak podchází pod ventilama, které netěsní. Nevím jak to řešíš ty ale v tomhle připadě nové pisty nepomužou nepo GO spodní časti motoru. To máš vrch v prdeli, takže si myslím, že by jsi se asi ty spíš neuživil. Zakaznik by mněl radost, když by mněl spodek motoru po GO a tlaky by mněl furt malé. |
|
|
Návrat nahoru |
|
Lukes.2002 |
Zaslal: čt duben 24, 2008 5:56 pm |
|
|
|
|
Návrat nahoru |