Autor |
Zpráva |
< Ostatní ~ Fotky spojky :) |
Ritchma |
Zaslal: út únor 28, 2006 1:27 pm |
|
|
ERROR: RITCHMA VIRUS
|
Tak spojka už je asi hotová jenom si pro auto musim dojet. Ale už tu mam fotodokumentaci tak se s váma podělim třeba to někoho zajímá
|
|
|
Návrat nahoru |
|
in0 |
Zaslal: út únor 28, 2006 2:05 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
chih, tak to uz sem mel bohuzel taky tu cest videt na vlastni oci |
|
|
Návrat nahoru |
|
mishenko |
Zaslal: út únor 28, 2006 2:15 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Pozeram, ze ti tam implantovali dake UFO |
|
|
Návrat nahoru |
|
nik |
Zaslal: út únor 28, 2006 2:59 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
Sem s tím to víš že mě to zajímá Ritchmo,chtěl jsem se zeptat,ta prnví fotka,to jsi měl tak zajetelený či co? Podle toho co vidím tak dost hustý. Nik |
_________________ 1.1 SX 8V 44kw r.v. 97 - taky řežu zatáčky |
|
Návrat nahoru |
|
Ritchma |
Zaslal: út únor 28, 2006 4:46 pm |
|
|
|
nik napsal: Sem s tím to víš že mě to zajímá Ritchmo,chtěl jsem se zeptat,ta prnví fotka,to jsi měl tak zajetelený či co? Podle toho co vidím tak dost hustý. Nik
Jj, ta to prej sou i horší případy. Teď sem pro saxíka byl. Zkrátil mi značně dráhy řazení ale ty na stranu jestli mě chápate, ne to co udělá short shift, je to o zvyku ale je to daleko lepší |
|
|
Návrat nahoru |
|
Laďa |
Zaslal: út únor 28, 2006 4:50 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Ritchma napsal: nik napsal: Sem s tím to víš že mě to zajímá Ritchmo,chtěl jsem se zeptat,ta prnví fotka,to jsi měl tak zajetelený či co? Podle toho co vidím tak dost hustý. Nik
Jj, ta to prej sou i horší případy. Teď sem pro saxíka byl. Zkrátil mi značně dráhy řazení ale ty na stranu jestli mě chápate, ne to co udělá short shift, je to o zvyku ale je to daleko lepší
Chápeme - short shift naštorc. |
|
|
Návrat nahoru |
|
Ritchma |
Zaslal: út únor 28, 2006 9:00 pm |
|
|
|
Laďa napsal: Ritchma napsal: nik napsal: Sem s tím to víš že mě to zajímá Ritchmo,chtěl jsem se zeptat,ta prnví fotka,to jsi měl tak zajetelený či co? Podle toho co vidím tak dost hustý. Nik
Jj, ta to prej sou i horší případy. Teď sem pro saxíka byl. Zkrátil mi značně dráhy řazení ale ty na stranu jestli mě chápate, ne to co udělá short shift, je to o zvyku ale je to daleko lepší
Chápeme - short shift naštorc.
něco takovýho, ale vyhovuje mi to |
|
|
Návrat nahoru |
|
dyk77 |
Zaslal: út únor 28, 2006 10:13 pm |
|
|
|
Ritchma napsal: Laďa napsal: Ritchma napsal: nik napsal: Sem s tím to víš že mě to zajímá Ritchmo,chtěl jsem se zeptat,ta prnví fotka,to jsi měl tak zajetelený či co? Podle toho co vidím tak dost hustý. Nik
Chápeme - short shift naštorc.
něco takovýho, ale vyhovuje mi to
Lepší na štorc než vertikální jak ve Warťasu nebo v Tráboši, že jo? |
_________________ Saxo 1.1i / 44KW ... alu kola RSW Racing ... pneu Continental EcoContact*5 165/65 R14 ... ***MOJE_GALERIE*** Spotřeba CITROEN SAXO |
|
Návrat nahoru |
|
Ritchma |
Zaslal: út únor 28, 2006 10:35 pm |
|
|
|
No splachovadlo v tráboši to je mazec Bych vůbec netušil jak řadit s trábošem. Ale já si nestěžuju řadí se s tim teď daleko líp |
|
|
Návrat nahoru |
|
|