mam problem,parkoval jsem u domu a mame tam sloupek od plynu,natreny cernou barvou,kecal jsem a nekoukal a skrabl jsem o nej,takze mam naraznik z boku od cerne barvy!
Nevíte někdo jak to sundat,jestli to mám normálka vzít ředidlem?? Mam to v celolaku - viz. galerka.
- jen inteligentí návrhy,kupovat nárazník nebo nově lakovat se mi nechce
SAXOKLUBÁKZaložen: 17. 04. 2008Příspěvky: 199Bydliště: Zvolen
Riedidlom by to malo ist v pohode kedze to mas na vrchnej vrstve svojej farby no ak mas naraznik ako ja tak je nalakovany a len tak tu jeho original farbu dole nedas... zober jemnu handricku a po kuskoch to davaj dole. Keby si pastol foto bolo by fajn.
Riedidlom by to malo ist v pohode kedze to mas na vrchnej vrstve svojej farby no ak mas naraznik ako ja tak je nalakovany a len tak tu jeho original farbu dole nedas... zober jemnu handricku a po kuskoch to davaj dole. Keby si pastol foto bolo by fajn.
foto bude zitra,ale jinak to zkusim tedy tim redidlem,dikes
SAXOKLUBÁKZaložen: 17. 04. 2008Příspěvky: 199Bydliště: Zvolen
Tym riedidlom ti to pojde v pohode pretoze tu original zalakovanu farbu klasicke riedidlo nerozpusta, to by si musel davat dole pieskom aby si dal dole aj original. Jedine si zober fakt daku jemnu handru nech si neposkriabes lak.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru