Autor |
Zpráva |
< Servis ~ dráty pod sedadly (airbag) |
dav |
Zaslal: po červenec 24, 2006 6:09 am |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Neustále mi bliká airbaqg. Vždycky pomuchlám spoj drátů pod sedadlem, chvíli je pokoj, pak zase blikají. Chtěl bych je znovu spojit. Teď je mám oblepený nejakou černou lepící páskou? Zkoušel to někdo odpojit a znova spojit? |
|
|
Návrat nahoru |
|
SliM |
Zaslal: po červenec 24, 2006 8:35 am |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Mal som podobný problém. Keď som spoj poriadne (hlavne ELEKTRICKY) spojil, nemám s tým problém. Konektor sa odpájať môže (preto je to konetkor - slúži na spájanie a rozpájanie , ), len pri práci zo všetkým čo má niečo dočinenia s airbagom sa odporúča (alebo priamo prikazuje ?!) odpojiť niekoľko minút dopredu baterku.
Na mojom 3-dv. sa sedačka niekoľkokrát denne posúva a občas sa ten konektor uvolní - kontrolka začne blbnúť - zatlačím späť a mám pokoj. |
|
|
Návrat nahoru |
|
dav |
Zaslal: po červenec 24, 2006 11:25 am |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Teď mi prosímtě řekni, jestli "spájaním" a "rozpájaním" myslíš pájení neboli letování cínem, anebo pouhé zapojování a rozpojování. |
|
|
Návrat nahoru |
|
dyk77 |
Zaslal: po červenec 24, 2006 10:06 pm |
|
|
ERROR: RITCHMA VIRUS
|
"Spájanim" a "rozpájanim" myslí normální spojení a rozpojení, respektive sepnutí a rozepnutí. Prepájať znamená přepínat, takže tady se o letování vůbec nejedná. Jen nevím jaký teda výraz používají pro letování resp. cínování , ale hádal bych to na "letovanie" |
_________________ Saxo 1.1i / 44KW ... alu kola RSW Racing ... pneu Continental EcoContact*5 165/65 R14 ... ***MOJE_GALERIE*** Spotřeba CITROEN SAXO |
|
Návrat nahoru |
|
SliM |
Zaslal: út červenec 25, 2006 7:15 am |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
spájkovať (nedok.)
pomocou spájky robiť nerozoberateľné spoje kovových predmetov: spájkovať súčiastky
Ale ja som spájkovanie skutočne nemyslel, ale keď to zaspájkuješ, tak z relatívne dobre mechanichy rozoberateľného spoja urobíš mechanicky horšie rozoberatelný spoj ale s elektricky lepšími parametrami
Proste ak tie konektory sú zoxidované tak ich vyčisti až na kov (jemný šmirgeľ, šrobovak ...), ak v sebe dobre nedržia tak aspoň jednu časť jemne "uprav" napr. kliešťami (sltačit, prípadne roztiahnuť - závisí ktorú časť konektoru upravuješ ....), pre pokoj obelpiť izolačkou - žiadna veda, jednoduché postupy - ide proste o to spojiť drôt dokopy |
|
|
Návrat nahoru |
|
crack111 |
Zaslal: po květen 26, 2008 10:01 am |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
nechcem zakladat dalsiu temu, ked sa to tu uz rozobera ale:
ak som dobre pochopil, ide o kontakty pod prednymi sedadlami. A teraz ta otazka... Viem, ze nemam airbagy, ale spomenute droty su tam, a su rozpojene. Mam to chapat tak, ze kazdy saxik mal predpripravu na airbagy ???
za odpoved vopred dik
crack111 |
|
|
Návrat nahoru |
|
skokan |
Zaslal: po květen 26, 2008 10:23 am |
|
|
EX-Saxoclubák
|
pravdepodobne ano ...ja mam predny airbag a mam tam aj druhy drot, ktory je prevdepodobne kontakt na bocne airbagy, ktore ja ale nemam. |
_________________ Saxo VTS120 1.6 16v, r.v. 2000, 1/4 Mile - 15.227 s, 1/4 MPH - 95.042 km/h
Renault Clio Sport 182
|
|
Návrat nahoru |
|
Majo |
Zaslal: po květen 26, 2008 1:00 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
ja som tiez spajal ked zacal svietit airbag, ale uz ma prestalo bavit sa s tym kazdu chvilu srat, lebo ked som sa pohol na sedadle, zacalo svietit, tak uz som si zvykol a serem na to.. |
|
gordon SVK |
Zaslal: po květen 26, 2008 5:34 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
|
Návrat nahoru |
|
Sonik |
Zaslal: st červen 04, 2008 9:54 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Mam ten isty problem. Dal som ho do Citroenu. Povedali, ze RJ airbagu. Tak som to mal za 900 sk v Citroene a vydrzalo to tyzden. Tak teraz smatram rukou pod sedackou a zadarmo |
|
|
Návrat nahoru |
|
Majo |
Zaslal: čt červen 05, 2008 11:32 am |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
|
Návrat nahoru |
|
Sauriel |
Zaslal: po červen 16, 2008 4:20 pm |
|
|
NĚMÁ NÁVŠTĚVA
|
dav napsal: Neustále mi bliká airbaqg. Vždycky pomuchlám spoj drátů pod sedadlem, chvíli je pokoj, pak zase blikají. Chtěl bych je znovu spojit. Teď je mám oblepený nejakou černou lepící páskou? Zkoušel to někdo odpojit a znova spojit? Takže asi tak: 1. vypojit baterku, 2. rozpojit konektory (maj takový blbý háčky, ale jde to), 3. prostříkat kontaktolem, 4. párkrát spojit a rozpojit, 5. kupodivu spojit , 6. zapojit baterku... Už mi to nebliká cca 4 měsíce, tak doufám, že to i funguje. |
_________________ <>< |
|
Návrat nahoru |
|
|