Zdravim koupil jsem Saxo 1.1i 2001 ktere delsi dobu stalo. Kotouce jsou orezle a kdyz slapnu na brzdu tak predek brzdi malo a zadek se zhoupne jako kdyz se zatahne rucni brzda (brzdi dost). Kapaliny je ok. Na co se podivat a nebo co s tim? Ma to ABS tak se chci zeptat jak se tady brzdy ovzdusnuji.
Dik
_________________ Prcek s nadupaným motorem ) strecha opravena a auto preoperovano na plnou strechu.
Zdravim koupil jsem Saxo 1.1i 2001 ktere delsi dobu stalo. Kotouce jsou orezle a kdyz slapnu na brzdu tak predek brzdi malo a zadek se zhoupne jako kdyz se zatahne rucni brzda (brzdi dost). Kapaliny je ok. Na co se podivat a nebo co s tim? Ma to ABS tak se chci zeptat jak se tady brzdy ovzdusnuji.
Dik
To že jsou kotouče orezlé tolik nevadí...když auto stojí chvíli tak hned začnou kotouče rezivět ale to hned zmizí....asi bych se podíval na brzdový destičky vepředu a taky hlavně na pístky co je tlačí ke kotouči...podle mě kdyby to bylo zavzdušněné nebrzdil by ani zadek pořádně
_________________ ex -1.5 D/42kw/2002 ! Modré Saxo spz za oknem "Alibaba"....těžko přehlednout
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru