Autor |
Zpráva |
< Servis ~ Klinec v nadrzi ? :)) |
martanc |
Zaslal: út červen 03, 2008 12:34 pm |
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
no ta výměna možná tak těžká nebude pokud na to bude náležitá dílna a tak ale nevim to jen tak tipuju |
_________________ Ex Saxo 1.1, zelené už bohužel není, ale měl jsem ho rád.
Momentálně VTS, sice jen 1.4 ale je to VTS! |
|
Návrat nahoru |
|
Freak |
Zaslal: út červen 03, 2008 3:08 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
martanc napsal: no ta výměna možná tak těžká nebude pokud na to bude náležitá dílna a tak ale nevim to jen tak tipuju
Jasný pokud je dílna tak to bude celkem v poho.myslím že bude držet na několika šroubech a možná nějaký hadičky a pujde vyndat zdola.Ale já to řikám z mého pohledu - protože žádnou dílnu nemám |
|
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: út červen 03, 2008 3:20 pm |
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
Freak napsal: martanc napsal: no ta výměna možná tak těžká nebude pokud na to bude náležitá dílna a tak ale nevim to jen tak tipuju
Jasný pokud je dílna tak to bude celkem v poho.myslím že bude držet na několika šroubech a možná nějaký hadičky a pujde vyndat zdola.Ale já to řikám z mého pohledu - protože žádnou dílnu nemám jo pár šroubů tam bude ona myslim vlastně drží na dvou kovovejch pásech jestli si to dobře pamatuju už sem pod saxem nebyl dlouho no a pak se vindá ze shora palivovy cerpadlo no a taky tam bude něak přidělaný hrdlo ale to už nevim jak to uvidíš až to budeš mít venku |
_________________ Ex Saxo 1.1, zelené už bohužel není, ale měl jsem ho rád.
Momentálně VTS, sice jen 1.4 ale je to VTS! |
|
Návrat nahoru |
|
Miki |
Zaslal: út červen 03, 2008 4:23 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
robinoit napsal: Je to neuveritelne ale je to tak podarilo sa mi chytit klinec (100) do nadze ..
bohuzial zostal tam zapichnuti
poradte co stym dakujem da sa ta plastova nadrz nejako zvarit ? ved je to plast ?
nadrz na VTS mám, ak by si ju za rozumnú cenu chcel kúpiť, tak mi daj vedieť a pojdem ju vymontovať . prípadne ti to potom u nás ( www.decam.sk ) môžeme aj prehodiť |
_________________ http://www.saxoclub.net/phpbb2/garage.php?mode=view_vehicle&CID=4 |
|
Návrat nahoru |
|
Miki |
Zaslal: út červen 03, 2008 4:25 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Majo napsal: martanc napsal: hm zajímavej nápad chce to silnej elektromagnet na přední nárazník a na přejezdech budeš vytrhávat kolejnice jinak s nádrži bych si já osobně nehrál a radši ji vyměnil, dit použitá nemůže bejt tak drahá.
to som len tak strelil.. som zabudol ze Miki sa toho samozrejme chyti.. miesto toho aby radsej niekomu nieco poradil v inej teme..
.. neviem o akej téme točíš, nečítam všetky príspevky |
_________________ http://www.saxoclub.net/phpbb2/garage.php?mode=view_vehicle&CID=4 |
|
Návrat nahoru |
|
robinoit |
Zaslal: út červen 03, 2008 9:47 pm |
|
|
JAPONSKÝ TURISTA
|
nie nie dakujem nadrz sme demontovali a nastastie tam bola mala diera tak sa to podarilo zaletovat bez problemov samozrejme sme ju nechali odvetravat cely den koli vyparom nech sa to moze zavarit uz je aj nadodena a vyzera to ze drzi vyzeralo to zlozito ale ziadna speci dielna nebola treba ........
uz len nech to vydrzi
a mam suvenir na spetne zrkadlo |
|
|
Návrat nahoru |
|
kubik106 |
Zaslal: út červen 03, 2008 10:01 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|