punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - PZP v SR - skoda na zaparkovanom SAXE

Autor Zpráva

<  Servis  ~  PZP v SR - skoda na zaparkovanom SAXE

martanc
Zaslal: út červen 03, 2008 4:56 pm Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 05. 11. 2006 Příspěvky: 6209
jj pojištovna stim moc nespěchá, mě pojištovna ješte nevyplatila přes 30tis za škodu na mém autě a to už je to měsíc a auto už je prodané tak doufám že si chvátnou protože už chci nový

Majo
Zaslal: st červen 04, 2008 9:23 am Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 09. 05. 2007 Příspěvky: 1331 Bydliště: Bratislava
Mato.. ja som siel oznamit udalost koncom januara.. Auto mi do servisu zobrali po velkej noci Exclamation a peniaze este nemam.. Evil or Very Mad

..by si videl ten rozdiel keby poistovna chcela prachy od Teba, uz by Ti exekutory vynasali nabytok Evil or Very Mad

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
martanc
Zaslal: st červen 04, 2008 12:10 pm Odpovědět s citátem
no já sem neska konečně dostal dopis od pojištovny že peníze jsou na cestě takže doufám že si pospíší

MaTToS8806
Zaslal: st červen 04, 2008 5:28 pm Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 08. 03. 2007 Příspěvky: 234 Bydliště: Bratislava
Majo napsal:
Mato.. ja som siel oznamit udalost koncom januara.. Auto mi do servisu zobrali po velkej noci Exclamation a peniaze este nemam.. Evil or Very Mad

..by si videl ten rozdiel keby poistovna chcela prachy od Teba, uz by Ti exekutory vynasali nabytok Evil or Very Mad

V tejto /censored/ krajine vsetko funguje tak ze ked obcan nieco potrebuje tak ten je az posledny uplne spodina niekde v zakonoch, ale ked si obcan nesplni povinnost nejaku tak to hned maju urady svetelnu rychlost na rieseni problemu, preco ja poistku musim platit nacas do urceneho datumu ked poistovna si uz moze riesit veci ako chce a platit tiez ako chce ?
A inak dufam ze dneska konecne objednali diely na auto, ajked peniaze stale nato nemam ale dufam ze buducy tyzden stym nejako pohnem .

Zaslal: čt červen 05, 2008 11:39 am Odpovědět s citátem
Matko, nechcem Ta strasit, ale tuto kolegovcom o poschodie nizsie tie diely chodia cez ruky Very Happy do citroenu (ak myslime ten petrzalsky) chodia diely 1x za tyzden.. Ked ich objednaju, musia ich v Rakusku (je tam velkosklad pre celu strednu europu - spilern) aj mat, vyexpedovat, pride to ku nam a kolegovci to na druhy den rozposlu..
..moje diely mali mat v rakusku, tri tyzden som cakal kym sa v citroene ozvu ze uz dosli - a to som tu uz buzeroval vsetkych naokolo nech volaju do spilernu a zistia kde to trci a potom ma aj tak ti buzeranti objednali o par tyzdnov neskor..

..ja mam s citroenmi vseobecne (ci uz tym v Trnave alebo v Petrzalke) take zle skusenosti, ze by som im uz ani nedal umyt okno na aute Exclamation Evil or Very Mad

MaTToS8806
Zaslal: čt červen 05, 2008 8:24 pm Odpovědět s citátem
lol, no tak to si snad robis srandu kokos, to potom odnich vezmem auto ked mi povedia ze ten diel nevedia dodat do dvoch tyzdnov, urcite to nenecham v servise 3 tyzdne kde sa za ten cas toho nikdo ani nedotkne,,a ani teraz nechapem naco zobrali auto ked sa tyzden cakalo na poistovnu , dalsi tyzden sa bude cakat na diely, dalsi tyzden to budu opravovat...
A ajtak si myslim ze ked im pridu diely tak je to oprava na 2 dni, za par hodin to maju pomenene a zrovnane a daju to na lak a hotovo .

Inak ked som pritom pracu servisu plati poistovna 100% zejo ? Cize ja vlastne zaplatim len urcite percenta za tie nahradne diely spravne ? Co by vlastne znamenalo ze ja zaplatim dajmetomu tych 75 percent za dvere... a zamok + naraznik s vystuhou - aj na tieto diely sa pocita amortizacia (ak ano tak aka cca na 5,5 roka stare saxo)? Nakolko to je plast a je logicke ze to sa musi vzdy menit za nove pri opravach -

Inak Majo,, nevies sa nahodou dostat k informacii ci su dostupne v rakusku tretie dvere na saxo 2002 a zamky na tie dvere ? Predpokladam ze narazniky a vyztuhy naraznikov dostupne budu nakolko to je dost bezny diel co sa meni ale tak dvere to aj ten mechanik v citroene nebol si isty ci pridu .Sice im tam takcitak budem v pondelok volat ci to je objednane a kedy to pride .

Zaslal: pá červen 06, 2008 9:34 am Odpovědět s citátem
Mato, my im robime len dopravu... objednavky atd musis riesit v citroene..

..trosku Ta poopravim s tou robotou na dva dni.. ja som auto dal v utorok hned rano a to som ich tam vsetkych zbuzeroval lebo lakernik si chcel auto brat az v stredu.. tak nakoniec ho zobral v utorok, v piatok vecer ho doniesli a ja som ho v sobotu zobral..
..jak sme ale kukali s Mirom vcera na ten naraznik, ti kokoti to uplne odflakli, sa mi trochu "posunul" odkedy ho tam dali a zlava sa zacina robit medzera, uz je tam asi pol centi.. vazne rozmyslam nad tym ze to pojdem reklamovat, nech ho zhodia a daju znova, ale teraz uz poriadne.. Exclamation nasraty som jak svina, za 30tisic uplne odflaknuta napicu robota Evil or Very Mad Evil or Very Mad sorac za nadavky ale neda sa inak.. Evil or Very Mad Evil or Very Mad

..este vcera som si vecer chcel len tak oplachnut auto od spiny po lejaku, na prednej kapote objavil fialove flaky Shocked , bohvieco bolo na ceste jak prsalo - by som to tomu chujovi co to tam vylial nalial do krku Evil or Very Mad , s nicim to neslo dolu Evil or Very Mad Evil or Very Mad tak som sa nasral, zobral jar a hubku a dal som to dole.. viete si predstavit ako to dopadlo.. Rolling Eyes ak sa mi podari zmenit robotu, musim tu kapotu dat znovu nastriekat Sad

ywo
Zaslal: pá červen 06, 2008 11:38 am Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 22. 01. 2008 Příspěvky: 544 Bydliště: Stara Lubovna, Slovensko
Majo napsal:

... tak som sa nasral, zobral jar a hubku a dal som to dole.. viete si predstavit ako to dopadlo.. Rolling Eyes ak sa mi podari zmenit robotu, musim tu kapotu dat znovu nastriekat Sad

Ja si neviem predstavit ako to dopadlo... Laughing Daj foto Shocked Shocked

Majo
Zaslal: pá červen 06, 2008 12:00 pm Odpovědět s citátem
to by asi nebolo vidno.. proti svetle ale vidno ciary Sad to by ma nesralo, ale to ako ta kapota chyta oranzovy lesk pri mojom castom umyvani.. este k tomu aj kvalitnym samponom a obyc hubkou - tomu typkovi co striekal tu kapotu by som asi tiez omlatil hlavu o stenu.. Rolling Eyes

ywo
Zaslal: pá červen 06, 2008 12:04 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 22. 01. 2008 Příspěvky: 544 Bydliště: Stara Lubovna, Slovensko
skus mu najprv omlatit hubku o hlavu a ked nepomoze tak hlavu o mur... Laughing nastastie ja mam kamosa co robi v servise a ma na starosti nastrek, takze viem ze sa mozem na toto vzdy spolahnut... nehrozi aby to urobil zle, je velmi sikovny... Laughing

MaTToS8806
Zaslal: pá červen 06, 2008 3:04 pm Odpovědět s citátem
tak to sa uz tesim ako moje auto opravia to prehnute zadne celo a ten zvysok ...ach ked este aj to bude vyzerat napicu tak parada uz sa tesim, a inak medzeru na prednom narazniku mam aj ja a vyzera to mrte napicu ale neriesim to, v citroene nato pozreli a ze vymena narazniku jedine ... mno a vymenim naraznik za novy , nastrieka sa a do mesiaca mi doneho niekdo nacuva ako naposledy odkedy je tam ta medzera .... v BA sa neoplati mat auto v dobrom stave ,, ako aj ten zadok podlamna vymenia dvere, zamky , naraznik aj z vyztuhou a do konca roka som naspet v servise s rovnako naburanym zadkom (zlomeny naraznik a vyztuhu narazniku som menil mimochodom vo february naposledy) -- ako ani to tu neriesim a to ze mam este aj spetaky dojebane obidva ze ledva drzia na tom aute tiez neriesim to pravidelne raz mesacne niekdo ujebe spetak a potom vysi na aute ---
najlepsie bolo ze ked som mal auto minuly rok prvy tyzden doma, tak na nejaky treti den idem rano k autu a na prednom narazniku skrabance jak svina a zvysky modrej farby od niekoho ---
sak naposledy som cakal na kraji parkoviska na mamku a daka slahnuta zenska na formane vycuvala z miesta a otacala sa, mno a ona cuuuvala asi 2 minuty rychlostou slimaka a ja nanu pozeram ze kedy sa chce zastavit a jeeeb do narazniku predneho - ako bohove byvat v blave kde kazdy kokot dostane vodicak a hned najlepsie terenny mercedes a BMW .

Zaslal: pá červen 06, 2008 3:11 pm Odpovědět s citátem
uplne s tebou suhlasim.. ja by som nepotreboval ram dovnutra, ale nejaky vonkajsi okolo auta Evil or Very Mad

MaTToS8806
Zaslal: pá červen 06, 2008 3:32 pm Odpovědět s citátem
presne, mreze okolo auta a bol by pokoj, lebo nikdo nevie jazdit a pripada mi to tak ze kazdu zensku v autoskole ucili parkovat tak ze najprv treba tuknut zoparkrat obidve auta naokolo az potom bude na spravnom mieste

Zaslal: pá červen 06, 2008 5:54 pm Odpovědět s citátem
MaTToS8806 napsal:
presne, mreze okolo auta a bol by pokoj, lebo nikdo nevie jazdit a pripada mi to tak ze kazdu zensku v autoskole ucili parkovat tak ze najprv treba tuknut zoparkrat obidve auta naokolo az potom bude na spravnom mieste
každou ne jsou i výjimky tak 1 ze 100 umí jezdit perfektně možná líp jak někteří chlapy

MaTToS8806
Zaslal: po červen 09, 2008 11:02 am Odpovědět s citátem
Caute chalani,
konecne som sa dnes dovolal do citroenu a oznamili mi ze od 6.6. t.j. od minuleho piatku je moj saxik hotovy v lakovni,, co je nejake cudne sice ked v stredu to este ani opravene nebolo ale nevadi,,
tak aspon nejaka dobra sprava mno ...
idem si teda zicat prachy a dufam ze to v piatok vyplatim a pojdem do P-ecka domov zaparkovat pred barak nech to moze zasa nekdo rozbit .
Dufam teda ze to bude stredu-stvrtok hotove ako povedal bo ked lakovna trva 3-4 dni a je tam od piatku tak to tak vychadza na stredu - stvrtok .

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 4 z 6
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

Přejdi na: