punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - Tece voda a rozla se kontrolka ABS

Autor Zpráva

<  Servis  ~  Tece voda a rozla se kontrolka ABS

Power
Zaslal: ne červen 08, 2008 11:00 am Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 01. 05. 2006 Příspěvky: 49 Bydliště: Olomoucko
Borci nemate nekdo tuseni kudy mi muze do Saxa VTS jeste tect?Teklo mi 2 sroubkama sibrem a celnim sklem u sloupku,takze to stekalo pod plastovejma krytama sloupku prednich a v rozkach pod palubovku a pod koberec.Takze jsem vytahl koberec,tu vatu nebo co jsem vyhodil,nasata a v haji a sibr opravil,sklo taky a stale to teklo,dal jsem hadici do toho zlabku jak je vetrak a sterace takze voda nesla po skle ani strese a opet to teklo z pod palubovky na obou stranach v rohu na zem,jen to tosicku cura,ale i to je spatny.Zamazl jsem v tom zlabku ty spoje kastle tim na ty spoje co pouzivaji klempiri,pustil tam vodu az to zaschlo a furt tece tak uz nevim.Jeste chci zjistit jestli to nemuze byt tema sroubkama co tam jsou,nektere drzi ten vetrak a co jeste ani nevim,jsou pod nema gumky.Tak nemate tuseni kde mam jeste hledat?Uz me to stve,je to stopro nekde v tom predku.Vic hlav vic vi,a rovnou timto shanim tu vatu pod ten koberec,jeden mi ju tady posila uz asi 3 mesice skoro a nic.Kupovat novou nechci.Jo a nechce se mi vytahovat ta guma co ma spodek jak molitan z pod palubovky,pak bych to mozna zjistil kde to tece,ale to je celek a myslim,ze bych musel rozdelat vetsinu palubovky a kolem,jestli ne celou ven.To je az nejhorsi a posledni reseni.A jeste jeden problem,vcera mi zacala svitit kontrolka ABS tak po cem mam jit prvni,cidla atd. nebo co?Dikec omluvte,ze se tak ptam.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
martanc
Zaslal: ne červen 08, 2008 11:34 am Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 05. 11. 2006 Příspěvky: 6209
kudy tam může téct to opravdu nevím a kontrolka ABS je docela jasná a řekl bych že je to i častá závada a většinou to dělá jedno z čidel

olda77
Zaslal: ne červen 08, 2008 12:02 pm Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 25. 02. 2005 Příspěvky: 1685 Bydliště: PŘEROV
mel jsem stejny problem s vodou!teklo mi to jak tobe....reseni pro tebe mam!sundej gumove listy na obouch stranach na strese.pod tim mrkni poradne je tam spoj strechy!tudy tece!vem polyuretanovej tmel po cele delce tam natlac tmel ,nejlepe cerny mokrym prstem to hezky uhlad.Prisel jsem na to tak az jsem oddelal celej tapec strachy.okno jsem mel vymeneno a dobre lepeno.Na 99% to je ono.

Power
Zaslal: ne červen 08, 2008 10:53 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 01. 05. 2006 Příspěvky: 49 Bydliště: Olomoucko
Kouknu taky,ale pisu,ze dam hadicu do toho zlabku a a tece to z pod palubovky v rohach,takze vodu vubec na strechu nepustim jen pod okno do zlabku,sibr uz jsem opravil i celni sklo a kdyz jsem poustel vodu na strechu pak a mel odstrojenou stropnicu tak nic uz neteklo.A dikec borci.ABS kouknu na cidla,nikdy nebyl problem s tim
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
MrChodnyCZ
Zaslal: po červen 09, 2008 5:24 am Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 12. 07. 2007 Příspěvky: 3334 Bydliště: Hodonín
Hodne lidem tece i timto sroubem

Na anglickych webech jsou o zatekani rozsahle thready, tak mrkni i tam.

Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
martanc
Zaslal: po červen 09, 2008 11:08 am Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 05. 11. 2006 Příspěvky: 6209
k tim čidlům, někde tu byl návod jak je změrit a zjistit jestli sou špatná a nebo ne abys veďel které vyměnit

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: