Autor |
Zpráva |
< Servis ~ PZP v SR - skoda na zaparkovanom SAXE |
martanc |
Zaslal: po červen 09, 2008 11:15 am |
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
tak snad ti to dobře dopadne a nebude ta oprava poznat |
_________________ Ex Saxo 1.1, zelené už bohužel není, ale měl jsem ho rád.
Momentálně VTS, sice jen 1.4 ale je to VTS! |
|
Návrat nahoru |
|
Majo |
Zaslal: po červen 09, 2008 12:08 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Mato, ked ho budes mat doma, ozvi sa, pojdem ho pozriet, som zvedavy ako Ti to spravili.. ja toho svojho pojdem dat zrejme reklamovat, ale az po zraze, aby som nahodou nezostal bez auta.. |
|
MaTToS8806 |
Zaslal: po červen 09, 2008 12:33 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
Jo jo, uz zhrnam peniaze a vyplatim to cele v servise a potom pojdem riesit poistovnu a toho chalana co to spôsobil lebo bez auta sa neda, ved len do servisu mi trva hodinu a pol cesta co autom je 10 minut ---
Samozrejme aj dam foto ako to opravili, inac tam bolo aj jedno pismeno z napisu citroen prasknute a aj lista z osvetlenim SPZ bola prasknuta a nesvietilo to, tak som zvedavy ci vsetko je komplet vymenene za nove a auto v pôvodnom stave . |
_________________ SAXO predane 17.03.2008, new car KIA RIO Sporty 1,4 16V full vybava, 97 konikov |
|
Návrat nahoru |
|
Majo |
Zaslal: st červen 11, 2008 8:03 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Tak pani, prisiel mi dopis.. radsej som ho dal citat frajerke, beztak som mal zly den.. chcel som z tych 30tisic aspon 15 pre dobry pocit.. a neuverite, dostal som 24apol
..cize mi akurat strhli spoluucast a inak vsetko vyplatili stale tomu nemozem uverit.. vsetci mi hovorili ze komunalna poistovna je najhorsia (ja som ju nevyberal, poistka je sucastou uveru) - v podstate nepreplacaju ziadne doplnky ako nastrek, resp. vylestenie laku a pod. co ine poistovne preplacaju..
..takze na to ze mam VTS1,6 16V rok vyroby 2000 pocet najazdenych km 0,00 - aspon SPZ sedela mi vyplatili prekrasnu sumu, pritom znalec ten bocny lem vobec nezahrnul do posudku, iba napisal ze chyba, ani nie ze chyba dosledkom buracky
..v tp mam ine udaje, v citroene mi povedali ine udaje a v poistovni tiez.. no co uz, hlavne ze ide a je to zaplatene |
|
MaTToS8806 |
Zaslal: st červen 11, 2008 9:09 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
mno gratulujem teda, ja som zvedavy kolko budem platit celkovu fakturu za opravu auta a kolko preplati poistovna .... no najprv by som bol rad aj za tu fakturu keby nejaka bola,, som zvedavy kolko tak moze trvat to ze je auto v lakovni, ved vraveli 3-4 dni tak to uz by malo byt hotove no zatial sa neozvali tak tam zajtra volam |
_________________ SAXO predane 17.03.2008, new car KIA RIO Sporty 1,4 16V full vybava, 97 konikov |
|
Návrat nahoru |
|
Majo |
Zaslal: čt červen 12, 2008 11:19 am |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
MaTToS8806 napsal: mno gratulujem teda, ja som zvedavy kolko budem platit celkovu fakturu za opravu auta a kolko preplati poistovna .... no najprv by som bol rad aj za tu fakturu keby nejaka bola,, som zvedavy kolko tak moze trvat to ze je auto v lakovni, ved vraveli 3-4 dni tak to uz by malo byt hotove no zatial sa neozvali tak tam zajtra volam
ked som tam auto daval ja, tak vraveli tyzden.. ze ked som dal auto v utorok, tak mi ho daju v utorok.. ale kedze ja som ho potreboval uz v sobotu, tak tam jeden pan zavolal a ja som si ho hotove zobral v sobotu.. akurat to nahodenie dost odfusovali, takze po zraze to zrejme pojdem dat reklamovat.. aj ked si myslim ze ma s tym poslu do riti.. |
|
martanc |
Zaslal: čt červen 12, 2008 11:29 am |
|
|
|
Majo napsal: MaTToS8806 napsal: mno gratulujem teda, ja som zvedavy kolko budem platit celkovu fakturu za opravu auta a kolko preplati poistovna .... no najprv by som bol rad aj za tu fakturu keby nejaka bola,, som zvedavy kolko tak moze trvat to ze je auto v lakovni, ved vraveli 3-4 dni tak to uz by malo byt hotove no zatial sa neozvali tak tam zajtra volam
ked som tam auto daval ja, tak vraveli tyzden.. ze ked som dal auto v utorok, tak mi ho daju v utorok.. ale kedze ja som ho potreboval uz v sobotu, tak tam jeden pan zavolal a ja som si ho hotove zobral v sobotu.. akurat to nahodenie dost odfusovali, takze po zraze to zrejme pojdem dat reklamovat.. aj ked si myslim ze ma s tym poslu do riti.. aspoň tě to nebude tolik vadiť když už předem víš jak dopadneš |
|
Návrat nahoru |
|
Majo |
Zaslal: čt červen 12, 2008 11:31 am |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: čt červen 12, 2008 11:36 am |
|
|
|
Majo napsal: si myslim ze hociktory sikovny saxoklubak mi s tym pomoze, mam take cervene podstavce ze viem auto celkom dobre nadvihnut.. len ja som to este nerobil.. ja som hlavne rad ze to mam za 5ku vsetko porobene a co přesně s tím máš? |
|
Návrat nahoru |
|
Majo |
Zaslal: čt červen 12, 2008 11:44 am |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: čt červen 12, 2008 11:45 am |
|
|
|
Majo napsal: Vyzera to ako keby som si to nahadzoval sam, nie v origo citroene trosku to odstava, je tam pol centi fuga.. a trosku nesedi jedna hmlovka.. ten predtym odstaval na bokoch, to mi nevadilo, sedel dobre, tento sa posnazili do bokov zarovnat, tym padom mi to odstava pri svetle.. proste sa s tym treba pohrat, im sa ocividne nechcelo lebo bolo malo casu.. hm to je jasný oni to jen přišroubovaly jak jim to padlo pod ruku a hotovo to tak bejvá |
|
Návrat nahoru |
|
MaTToS8806 |
Zaslal: čt červen 12, 2008 1:30 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
Takze volal som do servisu ... ZNOVA --
Auto uz je hotove z lakovne a maju ho na dielni, posledna vec co musia spravit je dat sklo zo starych dveri na tie nove a maju to spravit dnes alebo zajtra .Tak dufam ze zajtra poobede uz idem z roboty po auticko
V sobotu ho dost ze potrebujem tak by ma neuveritelne nasrali kebyze to spravia az v pondelok rano !!! Ale tak sice mi nic neslubil v citroene ze to zajtra urcite bude ale ze sa pokusia... tak teda dufam a som zvedavy ako bude vyzeraaaat jaaj jak sa ja tesim .
EDIT : Tak auto dnes 13.6 spravit nevedia a budu ho robit az ked im dojdu tesnenia na zadne sklo co bude pondelok alebo utorok,, tak este tesne tesne stiham ist na zraz, len dufam ze uz sa nic neposere z opravou kua ... zasa si poziciavat auto na vikend ach jaj |
|
Návrat nahoru |
|
MaTToS8806 |
Zaslal: st červen 18, 2008 8:39 am |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
Mno tak neviem ci pridem na zraz takymto spôsobom, v servise pokazde ked im volam tak ojebavaju jak svina tam vsetci, minuly tyzden vo stvrtok poobede mi lepili zadne sklo na dvere, potom ho lepili v piatok poobede, potom ho lepili v pondelok poobede a ze cely utorok to musi schnut tak nech zavolam v stredu, teraz som im tam volal a ESTE STALE TO NIEJE NALEPENE !!!
A zrazu to dnes naobed nalepia a hned si mozem ist po auto (tak uz ani schnut to nemusi zrazu).
Doriti im drbe uz ? To si to mam ako zakaznik ist spravit sam ci co si myslia akoze ?Najprv zadre ze to musi den schnut tak jak chuj cakam do dnesneho rana, a este to nezacali ani robit tak co doriti, takze vidim to tak ze dnes po praci tam idem osobne na to pozriet lebo uz dost vazne zacinam pochybovat otom ci je vobec vymeneny naraznik, zamky a tie dvere .Dost sa cudujem ze nastriekanie netrvalo mesiac ked sklo lepia tyzden .A este ked to nebude poriadne spravene tak to ani nepreberem a bude pokoj mozu zacat znova . |
|
Návrat nahoru |
|
Majo |
Zaslal: st červen 18, 2008 9:00 am |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
|
Návrat nahoru |
|
MaTToS8806 |
Zaslal: st červen 18, 2008 9:28 am |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
Tak ale doriti najviac ma nasralo natom to ze ty kkti ma nechaju tam vyvolavat jak takeho debila kazdy den a pokazde mi povedia ze uz to idu robit a na druhy den to bude hotove nech zasa zavolam, ako ja potrebujem zavolat do banky kolko cashov budem potrebovat a stale mi ani predbeznu cenu opravy nevedia povedat, len sa odvolavaju nato ze nevedia nic z cenamy ked nieje vystavena faktura a tu vystavia a z po ukonceni opravy co je kazdy den od minuleho stvrtku ... cize najskor nikdy, ako tak zatial som si teda zobral z banky urcitu sumu , ale ked to bude napriklad o 10 000 viacej ta oprava tak smola, dalsie 3 dni budem cakat na peniaze z banky lebo daky chuj nevie povedat po troch tyzdnoch aspon priblizne cenu opravy
To uz ja vo firme viem v den prinesenia zariadenia zakaznikovy povedat priblizne cenu opravy a oni tiez musia vedet kolko co stoji a priblizne co stoji praca ... |
|
Návrat nahoru |
|
|