Autor |
Zpráva |
< Tuning ~ kouřový kryt přes 3tí brzdový |
Ondrej133 |
Zaslal: so červen 14, 2008 9:17 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
čauky.chtěl jsem se zeptat jestli nevíte kde prodávají kouřovej kryt přes 3tí brzdový světlo? když jsou kouřový světla tak proč by mělo bejt 3tí červený.dík všem co o něčem ví |
|
|
Návrat nahoru |
|
MrChodnyCZ |
Zaslal: so červen 14, 2008 9:23 pm |
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
tuzing? ser na to... treti brzdove je na to, aby ti nekdo nemrkl do kufru, kdyz uz mas zacernene normalni brzdovky.... |
_________________ “All of life’s problems can be solved with two things—duct tape and WD40. If it moves and it shouldn’t, you need duct tape. And if it doesn’t move and it should, you need WD40.”
Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já.
|
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: so červen 14, 2008 9:34 pm |
|
|
|
přesně tak buď rád že tam je a svítí jak svítí protože u saxa normální brzdový světla moc výrazný nejsou jako u každýho auta kde sou brzdovky řešený pomocí dvouvláknovejch žárovek |
_________________ Ex Saxo 1.1, zelené už bohužel není, ale měl jsem ho rád.
Momentálně VTS, sice jen 1.4 ale je to VTS! |
|
Návrat nahoru |
|
Ondrej133 |
Zaslal: so červen 14, 2008 9:42 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: so červen 14, 2008 9:46 pm |
|
|
|
no zajímavá vychytávka zajímalo by mně co na to řeknou na technický jinak ledky tam dát můžeš ale počítej stím že mají daleko menší vyzařovací úhel než klasické žárovky takže ten kryt tak pěkně neprosvítí a budou tam vidět světelný body |
|
Návrat nahoru |
|
Ondrej133 |
Zaslal: so červen 14, 2008 9:56 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: so červen 14, 2008 10:00 pm |
|
|
|
no mám takovej blbej pocit že když je tam z výroby tak by tam bejt měli, jinak malej vyzařovací úhel maj všechny ledky je to dáno konstrukcí a je jedno jaký sou ale pokud je tam chceš mermomocí dát tak mam pro tebe radu jak tenhle efekt aspoň trochu omezit je to takovej trik z mé bejvalé praxe stačí když vemeš pilník a poté jemnej šmirgl a ty ledky obrousíš pod vodou zeshora na placato |
|
Návrat nahoru |
|
Ondrej133 |
Zaslal: so červen 14, 2008 10:03 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
martanc napsal: no mám takovej blbej pocit že když je tam z výroby tak by tam bejt měli, jinak malej vyzařovací úhel maj všechny ledky je to dáno konstrukcí a je jedno jaký sou ale pokud je tam chceš mermomocí dát tak mam pro tebe radu jak tenhle efekt aspoň trochu omezit je to takovej trik z mé bejvalé praxe stačí když vemeš pilník a poté jemnej šmirgl a ty ledky obrousíš pod vodou zeshora na placato
no to já vim.neboj něco už taky vim ale neni toho moc |
|
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: so červen 14, 2008 10:05 pm |
|
|
|
Ondrej133 napsal: no to já vim.neboj něco už taky vim ale neni toho moc o tom nepochibuju sory ale dávat rady to už je taková moje profesní deformace |
|
Návrat nahoru |
|
Ondrej133 |
Zaslal: so červen 14, 2008 10:07 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
martanc: a do předních světel je dát můžu? ale našel jsem takový co mají 4 ledky natočený do stran a dopředu jednu SMD budu je obědnávat z ameriky tady je všichni prodávají draho.a je tam ještě poštovný zadara což je super |
|
|
Návrat nahoru |
|
Ondrej133 |
Zaslal: so červen 14, 2008 10:08 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
martanc napsal: Ondrej133 napsal: no to já vim.neboj něco už taky vim ale neni toho moc o tom nepochibuju sory ale dávat rady to už je taková moje profesní deformace
jasný to je v pohodě.rady se hodí vždycky |
|
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: so červen 14, 2008 10:10 pm |
|
|
|
Ondrej133 napsal: martanc: a do předních světel je dát můžu? ale našel jsem takový co mají 4 ledky natočený do stran a dopředu jednu SMD budu je obědnávat z ameriky tady je všichni prodávají draho.a je tam ještě poštovný zadara což je super dát je tam můžeš ale platí to samí co sem napsal výše malej vyřazovací úhel a pokud budeš svítit jen parkovačkama bude poznat že tam je něco co tam bejt nemá a do parkovaček to dle mého názoru nemá význam |
|
Návrat nahoru |
|
Ondrej133 |
Zaslal: so červen 14, 2008 10:11 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
martanc napsal: Ondrej133 napsal: martanc: a do předních světel je dát můžu? ale našel jsem takový co mají 4 ledky natočený do stran a dopředu jednu SMD budu je obědnávat z ameriky tady je všichni prodávají draho.a je tam ještě poštovný zadara což je super dát je tam můžeš ale platí to samí co sem napsal výše malej vyřazovací úhel a pokud budeš svítit jen parkovačkama bude poznat že tam je něco co tam bejt nemá a do parkovaček to dle mého názoru nemá význam
ale je to pěkný a do svícení na značku dozadu je dát můžu.hlavně že to bude svítit.jakýpa copa |
|
|
Návrat nahoru |
|
Ondrej133 |
Zaslal: so červen 14, 2008 10:12 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
martanc: ale nikde jsem se nedočetl co tam bejt má a co ne jako třeba ledky do zadních světel.to nevim jestli tam bejt můžou |
|
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: so červen 14, 2008 10:17 pm |
|
|
|
no abisme tady neprobýrali každý světlo zvláš tak na venkovním osvětlení auta oficiálně ledky bejt nemůžou nikde teď de o to jestli chceš montovat barevný a nebo bílí pokud barevný tak si rovnou říkáš o pokutu no a pokud bílí třeba na osvětlení SPZ tak je tam klidně dej stejně to nikdo nepozná a řekl bych že ani ty to nepoznáš jen to světlo bude v porovnání se žárovkama více bělejší jinej význam to asi nemá neber si to osobně podle mne je tohle zbytečnost ale nic proti |
|
Návrat nahoru |
|
|