Borci nemate nekdo fotky serva,mel jsem rozmlacenou tu plastovou cast a menil jsem ju a nejsem si jistej jestli jsem ju jinak neotocil,ty vyvody,i fotky jak to je na aute,prosim.A da se zjistit jestli vubec funguje,kdyz ho mam vytahle.Jinak na te hridelce nebo co je nejake guferko nebo co to je,meni se a popripade kdyz to mam sundane tak jestli ho mam nejak vycistit nebo neco.Asi se blbe ptam,ale nikdy jsem s tim nic nedelal.Dikec za rady
SAXOKLUBÁKZaložen: 20. 01. 2007Příspěvky: 165Bydliště: Ústí n.L.
Power napsal:
Borci nemate nekdo fotky serva,mel jsem rozmlacenou tu plastovou cast a menil jsem ju a nejsem si jistej jestli jsem ju jinak neotocil,ty vyvody,i fotky jak to je na aute,prosim.A da se zjistit jestli vubec funguje,kdyz ho mam vytahle.Jinak na te hridelce nebo co je nejake guferko nebo co to je,meni se a popripade kdyz to mam sundane tak jestli ho mam nejak vycistit nebo neco.Asi se blbe ptam,ale nikdy jsem s tim nic nedelal.Dikec za rady
Myslím že je někde mám..... dej mail a pošlu ti je
Zatim cusss
_________________ Trumpeta z kamionu o mě dává vědět když mě nekdo přehlídne a 230V v autě najdu taky.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru