punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - Repasoval jste někdo uložení zadní nápravy?

Autor Zpráva

<  Servis  ~  Repasoval jste někdo uložení zadní nápravy?

Marty
Zaslal: pá březen 24, 2006 10:02 am Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 22. 02. 2005 Příspěvky: 145 Bydliště: Praha
Máte s tim někdo zkušenosti? Je to slabina všech náprav Peugeto/Citroen. Moje zadní kola mají vůli 1cm dovnitř ven, musí se repasovat uložení ramen v tý nápravě. Na www.renovacenaprav.cz za to chtějí 5,5 tis a ještě dávaj místo ložisek bronzový pouzdra prasata, pak se to zasekává a auto je nervozní.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
Petr
Zaslal: pá březen 24, 2006 3:35 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 15. 01. 2006 Příspěvky: 190 Bydliště: Roudnice n/L
Ja sem to mel komplet rozebrany,kdys sem presazoval torzku.Musis si udelat pripravkya velkou stojanovou vrtacku nebo lis.Nakonec sem pouzil 2 napravy(neco se pri praci obcas skurvi).Loziska sem musel rozmlatit,prask mi stahovak.Neslo to odsebe,ale jinak to slozity neni.Cely to vlasne stahnes,nebo vymlatis.Ja sem tam nechal puvodni loziska z druhy napravy.Bal sem se,ze se este neco skurvi Exclamation
Pokad mas vybavenou dilnu mas nato cas,takto udelas sam.Ja se seru do vseho,ale obcas se neco nepovede.Rok sem jezdil s ofroudem,tak to muselo jit dolu Exclamation Presadit torzku jeste de,ale vylisovat ramena neni takova sranda.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Adler
Zaslal: pá březen 24, 2006 4:52 pm Odpovědět s citátem
EX-Saxoclubák Založen: 22. 02. 2005 Příspěvky: 1173 Bydliště: Kroměříž
Zkusenosti este nemam ale uz tak rok se nato psychycky pripravuju Sad .... cekam zeby se obevila naprava z vts a tu bych repas a hodil na auto... jinak az klekne uplne tak to necham v olmiku v servisu kde delaji jen frantiky...
a nebo vymenym zpusobem tady http://www.autodomin.cz/
ale je to o dosti drazssi ..ale melo by byt udelane kvalitne

ex 1,5VTd Sad //Galerie//
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky ICQ
Marty
Zaslal: po duben 10, 2006 2:32 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 22. 02. 2005 Příspěvky: 145 Bydliště: Praha
Takže nápravu máme za sebou, saxo jede zase jak po kolejích, ložiska i čepy byli maximálně vyrezlé, na jedné straně bylo prasklé gufero a dostávala se tam dlouho voda. Ještě když jsme otevřeli rameno tak jsme z toho dostávali rezavou kapalinu. Test na brněnském okruhu saxo obstálo na jedničku.
zlamos
Zaslal: pá únor 16, 2007 6:39 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 03. 08. 2006 Příspěvky: 612 Bydliště: Olomouc Dolany
Takže, dnes jsem byl repasovat zadní nápravu v Humpolci. Měl jsem to dost nízko, že kola byly schovany tak 2cm v blatníku. Nechal jsem si to zvýšit a mám teď mezi kolem a blatníkem mezeru tak 3cm. Nechal jsem si vyměnit i tlumiče a teď to je bomba. Sedí to jak přibitý a už dokonce necítím každej šutr. Laughing Jsem celkově spokojenej a ti borci co to tam dělají, tak opravdu profíci. Přijel jsem tam na 7hod. ráno a ve 2hod. odpoledne to bylo zrepasovany. Za 1,5hod. jsem byl v Olomouci Laughing Takže kdyby měl někdo zájem můžu vřele doporučit a dávají tam ložiska a ne nějaky bronzovy prstýnky nebo co. Jinak cena s tlumičama necelejch 11 000,- a jen za nápravu 6500,-. Neberte to jako reklamu, jen informuju jak to tam chodí, kdyby někdo potřeboval repasovat a nevěděl kam zajet Laughing
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
Adler
Zaslal: pá únor 16, 2007 7:54 pm Odpovědět s citátem
zlamos to je pekne ... a co vse ti menili ...davali novy aj ty cepy? jsi to mel dost vyhle to jedno kolo

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky ICQ
martanc
Zaslal: pá únor 16, 2007 8:00 pm Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 05. 11. 2006 Příspěvky: 6209
to je docela pekna cena podle toho co sem slisel Very Happy ale ne pro mne ja sem od domazlic a to co bych dal za cestu si tady pridam a zrepasujou mi to az bude potreba v domazlicich Very Happy
zlamos
Zaslal: pá únor 16, 2007 10:17 pm Odpovědět s citátem
Adler napsal:
zlamos to je pekne ... a co vse ti menili ...davali novy aj ty cepy? jsi to mel dost vyhle to jedno kolo

Já člověče ani nevím. Ale říkali, že co bude špatny tak se dává novy.Ráno jsem to přistavil a šli jsme s mladou do města a ve dvě jsme se vrátili a bylo to hotovy.Ani sem se neptal co se všechno měnilo.Byli jsme rádi, že už jedem dom.Stávali jsme 4:30 a čekat tam 6hodin byl docela mazec. Wink
FajnThomas
Zaslal: pá únor 16, 2007 11:37 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 13. 03. 2005 Příspěvky: 179 Bydliště: Praha
zlamos - že bys hodil firmu a nebo aspoň kontakt

Zaslal: so únor 17, 2007 12:30 am Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 18. 01. 2007 Příspěvky: 209 Bydliště: český Těšín
me ceka zanedlouho complete repas zad. napravy.a tak jsem to tu prochazel a asi to necham zrobit v tom humpolci.vetsina vas to docela chvali ten humpolec.a vyjde to tam asi nejlevneji.chci se ale jeste zeptat kdyz jste nekdo mel vytriskanou napravu delalo vam to taky rachot kdyz jste najeli na nejakou i mensi diru.takovy ten zvuk jako byste mlatili zeleznejma tycema o sebe...no nebo neco podobneho.???
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
zlamos
Zaslal: so únor 17, 2007 2:43 am Odpovědět s citátem
Jo. Rachot jak sviňa. Vletíš do malé dírky e je to jakobys vletěl do kanálu. Laughing Tady je ten odkaz www.autodomin.cz Je asi o tři příspěvky výše Wink
Adler
Zaslal: so únor 17, 2007 2:47 am Odpovědět s citátem
zlamos nafot to zboku a sup sem s fotkama at vidime rozdil...

dave_m
Zaslal: so únor 17, 2007 8:56 am Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 08. 05. 2006 Příspěvky: 1299 Bydliště: Olomouc

martanc
Zaslal: so únor 17, 2007 9:26 am Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 05. 11. 2006 Příspěvky: 6209
pekne Very Happy jako nove Very Happy mne to ceka tak za rok Crying or Very sad
69david
Zaslal: so únor 17, 2007 11:33 am Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 18. 01. 2007 Příspěvky: 209 Bydliště: český Těšín
tak nakonec to necham delat v tom senove u ostravy,jeden muj znamy to tam taky nechal delata je spokojeny.cena 8500.v humpolci bych dal zato 6500 plus cesta a vyslo by me to stejne.jo ghofig dik za ten link na ten obrazek.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 3
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další

Přejdi na: