Autor |
Zpráva |
< Servis ~ bouchání od přední nápravy |
olda77 |
Zaslal: út květen 20, 2008 4:38 pm |
|
|
ERROR: RITCHMA VIRUS
|
|
Návrat nahoru |
|
Figy |
Zaslal: út květen 20, 2008 4:46 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
chlapi to je celkem prdel, mně to teď dělá to samý... myslim ale že to sou spodní čepy... ostatní čepy sem měnil a stabilizátor mam taky ok.... |
|
|
Návrat nahoru |
|
kropaczech |
Zaslal: út květen 20, 2008 5:18 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
KenaD napsal: Nemuže byt ten problem třeba v ložisku? Uložení tlumiče?
no lozisko bude treba vymenit taky...huci pekne uz od 80km/h...vidis to me nenapadlo ze by to mohlo byt timhle...jinak k tomu bouchani...ozyva se pri drobnych nerovnostech, ale tadne vetsi rany pri velkych nerovnostech to nedava |
_________________ 1.1i 44KW r.v.2002 |
|
Návrat nahoru |
|
kropaczech |
Zaslal: čt červenec 03, 2008 1:43 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
olda77 napsal: ten cep ktery ti rekli bude axialni cep rizeni a 1000 bude urcite stat.je to uprostřed řizeni.jinak tahla stabilizatoru to muzou byt taky.
tak hlavni duvod proc to mlatilo bylo vadne lezisko ulozeni na pravem tlumici, vymeneno-zmizely mensi neustale rany.
Co zustava je vetsi mlaceni napriklad pri prejezdu koleji, nebo po polni ceste. Cepy meli mechanici rozebrany a jsou v pohode, stejne tak stabilizator to neni (zkouseli jezdit i bez nej a tlouklo to stejne).
Co tedy zustava je prave ten cep rizeni jak pises. Co me ale zarazi je ze kdyz je neco spatnyho v rizeni, tak ze to necitim ve volantu!? nemam posilovac, tak tim spis bych cekal ze to ucitim. Nicmene rany zda se se ozyvaji jakoby z podlahy uprostred (vyfuk to neni). Pokud bych od tebe vzal ten cep (pokud ho jeste mas) myslis ze vymenu zvladnu sam ? |
|
Návrat nahoru |
|
gordon SVK |
Zaslal: čt červenec 03, 2008 6:14 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
ja som riadenie citil az od vyssej rychlosti vybroval mi volant podla toho som menil cap riadenia |
_________________ 1.4 VTS so saxo polepem
|
|
Návrat nahoru |
|
p.e.p.e. |
Zaslal: čt červenec 03, 2008 8:46 pm |
|
|
EX-Saxoclubák
|
navrhuju vam pořadne zesílit radio.....taky jedna varianta |
_________________ S-max 2,5 T
Renault Scenic 1.6 8v
Ex-vts 1.6 16V |
|
Návrat nahoru |
|
p.e.p.e. |
Zaslal: čt červenec 03, 2008 8:50 pm |
|
|
EX-Saxoclubák
|
jinak me taky hodne mlatily ty tycky stabilizatoru..na to jak sou male tak dokazou pekne mlatit a zneprijemnit jizdu |
_________________ S-max 2,5 T
Renault Scenic 1.6 8v
Ex-vts 1.6 16V |
|
Návrat nahoru |
|
kropaczech |
Zaslal: čt červenec 03, 2008 9:21 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
tak volant mi vibruje, ale to taky muze byt nevyvazenim kol...
jinak kolik si obvykle mechanik rekne za vymenu loziska uchyceni tlumice ? zajimalo by me to pro srovnani..
diky
p.s. jestli je nekdo z vas z Prahy tak mi pls napiste, byl bych rad za rady nekoho zkusenejsiho diky |
|
Návrat nahoru |
|
Bishboun |
Zaslal: pá červenec 04, 2008 6:17 am |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
B.O.B. napsal: Ahoj prosím vás nevíte někdo co by to mohlo být popř. jestli jste neměli podobný problém
při prudkém rozjezdu (při zahrabání) mě jakoby bouchne, lupne na přední nápravě (zdá se mi že to jde od pravýho předního kola). Stejný zvuk se opakuje když dám např. plný rejd na místě, popř. když razantněji (při rychlejší jízdě) zatočím do leva.
čepy jsem měnil cca před 10 tis.
Díky za všechny postřehy a nápady
Mě to dělá občas taky. Bouchání při rozjezdu (trošku achresivnějším) byl u mě silentblok pod baterkou a byly unaveny i pod motorem ty dva špunti. A křupání když jsi na místě mi řikat můj mechanik že to může být na tlumiči ložisko. Jo a ještě jedna věc...když koupíš levný čepy tak neni u nich žádný problém je "vytrhnout" ze silonu a můžeš je měnit zas. Má zkušenost.. |
_________________ Trumpeta z kamionu o mě dává vědět když mě nekdo přehlídne a 230V v autě najdu taky. |
|
Návrat nahoru |
|
|