Autor |
Zpráva |
< Servis ~ Prihradka misto airbagu (vedeni vzduchu) |
clive |
Zaslal: po červenec 14, 2008 8:10 am |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Zdravim,
koupil jsem to druhy Saxo 97 a ma vystreleny airbagy, takze jak jsem vedel ze to tu nekdo ma, chystam se udelat i misto aurbagu druhy kastlik.
Ale kdyz jsem to vyndal zjistli jsem, ze kousek za airbagem vede privod vzduchu pro bocni vydech vetrani.
Nikde jsem to nenasel, ale podle me kdyz je tam kastlik a neni ten vrchni musi vest ta plastova trubka nekudy vrchem.
Nemate nekdo nafoceny jak to tam vypada a nebo jestli nekdo neresil stejnej problem.
Medved ktery tady tu fotku ma to dal nez ke dvirkum neresil. Jenze pak krome dvirek je vse k nicemu, protoze palubka neni uzavrena a vlastne se tam nic nea dat.
Premyslim o tom nahradit ten plast pancerovou trubkou a hnat to pod oknem pred vrchnim kastlikem. |
_________________ Citroen C1 ´09
Dacia Sandero ´10 1,6i
Honda CB 750 Nighthawk ´97 |
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: po červenec 14, 2008 1:15 pm |
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
no ono musíš kromě kaslíku sehnat právě i tu trubku k vedení vzduchu auta s kaslíkem mají jinou než auta s pytlem ale nevím jak tam bude pasovat ten kaslík když už je tam ten horní jestli se tam oba vejdou? |
_________________ Ex Saxo 1.1, zelené už bohužel není, ale měl jsem ho rád.
Momentálně VTS, sice jen 1.4 ale je to VTS! |
|
Návrat nahoru |
|
clive |
Zaslal: po červenec 14, 2008 1:34 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
vlastne je mi jedno jakou tu trubku sezenu, protoze tam zustanou jen koncovky a dal to povedu pod prednim okne pred pytlem v hlinikovy ohybatelny trubce.
Nejdriv jsem myslel ze upravim ten velky kastlik, ale nakonec jsem si rekl ze velky necham jak je a seriznu dno pytle. Stejne je to kartlik na prd tak se tam pak aspon urcite vejde zvejka a tuzka.. a velkej kastlik bude celej.
Ted uz jen sehnat kastlik, dvirka a trubku.
Protoze riznou trubku a zjistit ze to nejde je moc velky riziko.
To tam radsi budu mit dvirka do palubky.
Ale ten vystrelenej airbag kterej se nekdo snazil vypasit ven misto aby povolil tri sroubky v pytli a nasledne 4 matky airbagu, byl osklivej.
Diky za rady. |
Dacia Sandero ´10 1,6i
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: út červenec 15, 2008 10:20 am |
|
|
|
jj nemáš zač tak až to budeš mít hotovo tak dej info případně foto ať se poučíme |
|
Návrat nahoru |
|
clive |
Zaslal: út červenec 15, 2008 10:27 am |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
martanc napsal: jj nemáš zač tak až to budeš mít hotovo tak dej info případně foto ať se poučíme
Vcera jsme na to koukali. Pri trose stesti se tam mozna vejdou obe prihradky a jeste trubka.
Me myslenky na znovuzporvozneni airbagu opadly se zjistenim ze tam nemam to cidlo narazu. Mam tam jednoduchej chladic a na druhym saxu mam takovou plastvou hranatou vec a vede k tomu drat, ktery v prvnim je nacpanej u elektriky, takze nic.
nafotim.
Dneska jedu na vrakoviste do Uhrinevsi a doufam ze tam neco sezenu za slusny penize. |
Dacia Sandero ´10 1,6i
|
Návrat nahoru |
|
clive |
Zaslal: čt červenec 17, 2008 1:16 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Tak v Uhrinevsi ani v Mukarove jsem nesehnal..
Ve Slusticich maji, ale chtej za ni paletu. Takze tam asi dam nazpatek vybouchlej airbag...
Napadlo me..
nemate nekdo doma vybouchlej spolujezdcuv airbag se slusnym vikem? |
Dacia Sandero ´10 1,6i
|
Návrat nahoru |
|
MrChodnyCZ |
Zaslal: čt červenec 17, 2008 1:28 pm |
|
|
|
na zaslepku se skus zeptat tady: http://www.airbagy.net/index.htm nebo http://www.airbagy-dily.cz/ |
_________________ “All of life’s problems can be solved with two things—duct tape and WD40. If it moves and it shouldn’t, you need duct tape. And if it doesn’t move and it should, you need WD40.”
Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já.
|
|
Návrat nahoru |
|
clive |
Zaslal: čt červenec 17, 2008 1:34 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Diky, ale ja tam airbag zapojit nemuzu.
Porovnaval jsem to s druhym saxem a jestli to vidim dobre tak to ma cidlo airbagu v cerny krabicce pred chladicem, ale..
To maly Saxo bylo uz dvakrat bourany. Pri prvni bouracce asi vystrelily airbagy a pri druhe puvodni majitelka zjistila ze s aurbagama neni neco v poradku a pak zjistila ze tam nejsou...
Nicmene stejne nedavno vymenila chladic a na nem proste nic neni a ten kabel co u velkyho Saxa vede do ty krabicky je u malyho saxa smotanej v krabicce na podbehu nezapojenej.
A na vrakovisti mi jeste rekli, ze se musi reaktivivat krabicka u saltpaky.
tak jsem to zavrhnul, protoze to tam tech airbagu muzu mit deset a kdyz nemam cidlo vpredu na aute tak stejne nevystrelej.
A mezi nama. je to investice ktera se vicemene rovnna porizovacce tohodle auta.
|
Dacia Sandero ´10 1,6i
|
Návrat nahoru |
|
MrChodnyCZ |
Zaslal: čt červenec 17, 2008 1:40 pm |
|
|
|
prodavaji i zaslepky, tj za petikilo koupis tu krytku do palubovky/volantu.
Myslim ze zadne cidlo airbagu vepredu neni, o vsechno kolem akrtivace airbagu se stara krabicka u radicky a akcelerometr v ni.
Kdyz sem loni shanel airbagy, tak na vrakaci za ne chteli 5000,-/kus, za krabicku 3000 a pyropatrony k pasum staly 1000/kus. |
_________________ “All of life’s problems can be solved with two things—duct tape and WD40. If it moves and it shouldn’t, you need duct tape. And if it doesn’t move and it should, you need WD40.”
|
|
Návrat nahoru |
|
clive |
Zaslal: čt červenec 17, 2008 1:44 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
MrChodnyCZ napsal: prodavaji i zaslepky, tj za petikilo koupis tu krytku do palubovky/volantu.
Myslim ze zadne cidlo airbagu vepredu neni, o vsechno kolem akrtivace airbagu se stara krabicka u radicky a akcelerometr v ni.
Kdyz sem loni shanel airbagy, tak na vrakaci za ne chteli 5000,-/kus, za krabicku 3000 a pyropatrony k pasum staly 1000/kus.
Tak to uz se to zmenilo v Uhrinevsi chteji 3000,- za airbag, 1000,- za nastaveni krabicky.
Pyropatrony jsem neresil.
Na co je pak ta krabicka na chladici?
Sorry ze jsem za blbce, ale pomalu se s UZIVATELE zase stavam tim kdo si na aute neco udela i sam.. |
Dacia Sandero ´10 1,6i
|
Návrat nahoru |
|
MrChodnyCZ |
Zaslal: čt červenec 17, 2008 2:01 pm |
|
|
|
krabicka na chladici bude termostat, vyfot a ukaz konkretne. |
|
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: čt červenec 17, 2008 7:46 pm |
|
|
|
přesne tak pytle ovlada jen krabička v tunelu u šaltpaky vpředu opravdu žádné čidlo není |
|
Návrat nahoru |
|
|