Ahojte lidi, opět se hlásím s nějakým problémem. Autíčko při vyšších rychlostech plave, tak že si toho všimne i jiný řidič ale neni to zas tak dramatické že by se to nedalo udržet v pruhu ( netáhne na jednu stranu ale plave! na jednu pak zas na druhou ) - již od 80km/h. Čepy na předku jsou rok staré. Na geo jsem nebyl ale nepozoruji sjíždění pneu. Tak se chci zeptat čím to může být, měřil jsem i nahuštění pneu - to je ok. Jak se například pozná vůle v zadní nápravě?
jde o 1.1 97rok 40kW, všechny pneu nové a vyvážené
Předem dík.
Vyměnil jsi čepy a nebyl jsi na geometrii a divíš se že ti to plave....?? to je fakt zvláštní....GEO je po vměně kuláků téměř nutná a to že se ti nesjíždí gumy .... Takže to zanmená že už ti to plave aspon takový 3-5 tisíc kilometrů vid?
Měnil jsem čepy a nebyl jsem na geo chci se zeptat nevím teda jestli to muže být tím ale ve 110 do 120 se mě klepe volant..
Hledám tu čím to může být našel jsem že bud homokyneťák nebo poloosa.Mám vyváženo, pak znovu převáženo pneu v super stavu.Před tou výměnou čepů na ramenech to bylo ok.
Jo poloosy jsou tam rok nové.
Co mám tedy vyzkoušet..Díky
Po výměně čepů nebo čehokoliv na řízení či před nápravě je nezbytná geometrie napravy....
druhá věc co zkusit je zkusit druhou sadu kol pokud máš nebo od někoho pujčit....jen zkusit projet zda to bude dělat....mě to dělalo na vyvážených zimákách a jak jsem přehodil na druhou , letní sadu kol tak je klid...
_________________ ex -1.5 D/42kw/2002 ! Modré Saxo spz za oknem "Alibaba"....těžko přehlednout
Po výměně čepů nebo čehokoliv na řízení či před nápravě je nezbytná geometrie napravy....
druhá věc co zkusit je zkusit druhou sadu kol pokud máš nebo od někoho pujčit....jen zkusit projet zda to bude dělat....mě to dělalo na vyvážených zimákách a jak jsem přehodil na druhou , letní sadu kol tak je klid...
Tak já udělám geo a uvidím co dál.
Zimáky nemám v gimně to stojí na špalkách v garáži a hraju si s tím.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru