punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - Výmena žiarovky

Autor Zpráva

<  Servis  ~  Výmena žiarovky

Zaghura
Zaslal: po červenec 28, 2008 4:54 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 22. 05. 2008 Příspěvky: 54 Bydliště: Bratislava, SR
Vopred sa ospravedlnujem za takuto otazku, ale vazne skusal som vsetko. Odisla mi ziarovka na pravej strane - dialkova. V navode sa pise odpojte konektor. Snazil som sa, ale nic. Bojim sa, aby som tam nieco neurval. Viete mi detailne popisat co treba, pripadne nech sa nebojim pouzit aj vacsi tlak. Kukam ze aj ta pridrzovacia pruzina je hlboko vnutri. No uvidim, co napisete...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
skokan
Zaslal: po červenec 28, 2008 5:10 pm Odpovědět s citátem
EX-Saxoclubák Založen: 18. 05. 2007 Příspěvky: 3348 Bydliště: Slovensko - NMnV
pozri si toto

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger ICQ
martanc
Zaslal: út červenec 29, 2008 12:20 pm Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 05. 11. 2006 Příspěvky: 6209
no výměna žárovky je celkem porod když to děláš poprvý jinak za konektror se neboj víc zabrat ale k žárovce se leze dost blbě a ještě hůř se tam dává zpátky

Lukes.2002
Zaslal: út červenec 29, 2008 12:32 pm Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 08. 09. 2006 Příspěvky: 1998 Bydliště: Šumperk
martanc napsal:
no výměna žárovky je celkem porod když to děláš poprvý jinak za konektror se neboj víc zabrat ale k žárovce se leze dost blbě a ještě hůř se tam dává zpátky

Já nevím...když to srovnám s desítkami jiných aut se kterými jsem jezdil a měnil žárovky tak lepe mi to šlo pouze v mým pracovním sprinteru jinak mi to všude jinde než v saxu šlo mnohem hur....uz jen kvuli pristupu...

ex - VTS/1.6 8V/65kw/2000 ! Modré Saxo

ex - Ford Mondeo ST220/3.0 24V/166kw/ zase Modré Smile

Alfa Romeo 159 Sportwagon
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
martanc
Zaslal: út červenec 29, 2008 12:43 pm Odpovědět s citátem
Lukes.2002 napsal:
Já nevím...když to srovnám s desítkami jiných aut se kterými jsem jezdil a měnil žárovky tak lepe mi to šlo pouze v mým pracovním sprinteru jinak mi to všude jinde než v saxu šlo mnohem hur....uz jen kvuli pristupu...
jo je fakt že sou i auta kde to mění dokonce jen servis protože se musí sundat půlka předku. Tovíš já byl zvyklej měnit přední žárovky na favoritech\felicijich a tam je bezkonkurenční přístup na tyhle autech to vyměníš bleskově Very Happy Very Happy

skokan
Zaslal: út červenec 29, 2008 12:45 pm Odpovědět s citátem
EX-Saxoclubák Založen: 18. 05. 2007 Příspěvky: 3348 Bydliště: Slovensko - NMnV
no ja mam novsiu masku a ziarovky sa mi menili v pohode, tak neviem

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger ICQ
Lukes.2002
Zaslal: út červenec 29, 2008 12:47 pm Odpovědět s citátem
martanc napsal:
Lukes.2002 napsal:
jo je fakt že sou i auta kde to mění dokonce jen servis protože se musí sundat půlka předku. Tovíš já byl zvyklej měnit přední žárovky na favoritech\felicijich a tam je bezkonkurenční přístup na tyhle autech to vyměníš bleskově Very Happy Very Happy

Třeba nový megane...tam se mění žárovka přes podběh u kola...to je porod.-..výměna na saxu mi zabere asi minutu....

Majo
Zaslal: út červenec 29, 2008 1:57 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 09. 05. 2007 Příspěvky: 1331 Bydliště: Bratislava
to tam vyzera ako postup na starom modele..

..ak mas nahodou novy, tak je to skoro take iste, ked das dolu gumu a odpojis konektor, ale je tam taka "packa" krizom, ktoru treba opatrne uvolnit, odklopit a uz len vytiahnut a vymenit.. pozor jak to budes davat spat..

a neni to hanba, mne to lukes ukazoval minuly rok na zraze, ja som sa s tym prvykrat aj tak trapil a ked som to teraz na zraze vymienal pred obecenstvom, tak som mal normalne problem.. Embarassed Embarassed Embarassed

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
Zaghura
Zaslal: út červenec 29, 2008 2:28 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 22. 05. 2008 Příspěvky: 54 Bydliště: Bratislava, SR
Ok, dik za odpovede. V prvom rade asi viac tahat za ten konektor. Lebo ako som pisal, som to tahal a len som narazil na odpor pruziny z vnutrajska, ale konektorom ani nehlo. Asi viac sily. No a ked dojdem do dalsieho levelu, tak skusim podla vasich instrukcii a tej knihy ...fuh, dufam ze to pojde bez ujmy na aute... PS: asi vazne musim na nejake to saxo stretnutie, kde si okukam par veci a postupov Embarassed
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Ondrej133
Zaslal: út červenec 29, 2008 2:51 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 27. 05. 2008 Příspěvky: 530 Bydliště: Plzeň
mě by jenom zajímalo co je za žárovku pod tlačítkama na stahování oken.nebo je to na tom obrázku jako konec kapitoly a neni k tomu nic napsáno? a jestli tam vůbec nějaká žárovčička je Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky ICQ
Majo
Zaslal: út červenec 29, 2008 3:13 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 09. 05. 2007 Příspěvky: 1331 Bydliště: Bratislava
Zaghura napsal:
Ok, dik za odpovede. V prvom rade asi viac tahat za ten konektor. Lebo ako som pisal, som to tahal a len som narazil na odpor pruziny z vnutrajska, ale konektorom ani nehlo. Asi viac sily. No a ked dojdem do dalsieho levelu, tak skusim podla vasich instrukcii a tej knihy ...fuh, dufam ze to pojde bez ujmy na aute... PS: asi vazne musim na nejake to saxo stretnutie, kde si okukam par veci a postupov Embarassed

23-24 zelena voda Very Happy z ba pojde urco zopar saxikov, mozes sa pridat Wink

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
Lukes.2002
Zaslal: út červenec 29, 2008 3:33 pm Odpovědět s citátem
Ondrej133 napsal:
mě by jenom zajímalo co je za žárovku pod tlačítkama na stahování oken.nebo je to na tom obrázku jako konec kapitoly a neni k tomu nic napsáno? a jestli tam vůbec nějaká žárovčička je Smile

Tohle se tu řešilo...hledej...ale většina sax tak nemá žádnou žárovku....

Hajdi
Zaslal: út červenec 29, 2008 3:36 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 18. 02. 2008 Příspěvky: 78 Bydliště: Košice
uz som sa bal ze to len ja som taky hotentot. vcera som daval dole svetla a som nad tym maturoval pol dna ... rozobral som pol auta a az potom som zistil ze smerovka sa da pekne vytiahnut Smile

martanc
Zaslal: út červenec 29, 2008 4:14 pm Odpovědět s citátem
Hajdi napsal:
uz som sa bal ze to len ja som taky hotentot. vcera som daval dole svetla a som nad tym maturoval pol dna ... rozobral som pol auta a az potom som zistil ze smerovka sa da pekne vytiahnut Smile
no na starym modelu de směrovka drží jen na kolíčkách to je sranda to já musím konečně vyměnit přední mlhovku to bude asi horší Sad

Hajdi
Zaslal: út červenec 29, 2008 5:10 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 18. 02. 2008 Příspěvky: 78 Bydliště: Košice
ja chcem vymenit cele svetla Smile ... toooo bude sranda ... zacinam uvazovatze zlozim cely predok Smile

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 2
Jdi na stránku 1, 2  Další

Přejdi na: