Autor |
Zpráva |
< Servis ~ Blikání aerbagu |
mazilekk.007 |
Zaslal: po srpen 04, 2008 2:32 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Zdravím saxoclubáky!
Mám takový problém....už asi měsíc,ale nepravidelně mi bliká na palubovce airbag..Přítel říkal že by to snad mohl být nějaký studený odpor...máte s tím někdo zkušenosti????Tušíte co by to mohlo být??? |
_________________ modrý drak verze VTS |
|
Návrat nahoru |
|
MrChodnyCZ |
Zaslal: po srpen 04, 2008 2:36 pm |
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
konektory pod sedackama - rozdelat a prostriknout kontoxem. |
_________________ “All of life’s problems can be solved with two things—duct tape and WD40. If it moves and it shouldn’t, you need duct tape. And if it doesn’t move and it should, you need WD40.”
Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já.
|
|
Návrat nahoru |
|
mazilekk.007 |
Zaslal: po srpen 04, 2008 2:39 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
jenže já mám airbag jen ve volantu nikde jinde |
|
Návrat nahoru |
|
kropaczech |
Zaslal: po srpen 04, 2008 2:44 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
|
Návrat nahoru |
|
mazilekk.007 |
Zaslal: po srpen 04, 2008 2:47 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
kropaczech napsal: mazilekk.007 napsal: jenže já mám airbag jen ve volantu nikde jinde
pod sedackou ti jen vedou kabely...mrkni tam, prostrikej kontakty treba kontaktolem a uvidis
tusim ze tak mesic zpatky tu nekdo psal, ze mu to dela to same...jen zahejbe kabelama pod sedackou a je to OK zase na nejakou chvili
aha ..zkusím a uvídím...docela mě to na té palubovce rozčiluje..... |
|
Návrat nahoru |
|
kropaczech |
Zaslal: po srpen 04, 2008 2:50 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
mazilekk.007 napsal: kropaczech napsal: mazilekk.007 napsal: jenže já mám airbag jen ve volantu nikde jinde
pod sedackou ti jen vedou kabely...mrkni tam, prostrikej kontakty treba kontaktolem a uvidis
tusim ze tak mesic zpatky tu nekdo psal, ze mu to dela to same...jen zahejbe kabelama pod sedackou a je to OK zase na nejakou chvili
aha ..zkusím a uvídím...docela mě to na té palubovce rozčiluje.....
to verim...me se takhle rozsvitila kontrolka motoru, kdyz sem projel hlubokou louzi a taky me to stvalo...pak auto stalo pul dne na slunicko a je pokoj.
drzim palce a napis jak to dopadlo |
_________________ 1.1i 44KW r.v.2002 |
|
Návrat nahoru |
|
mazilekk.007 |
Zaslal: po srpen 04, 2008 3:11 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
mě to takhle dělá asi půl roku...že to třeba jeden den blikalo a pak to přes noc stálo a v pohodě na pár měsíců byl klid,ale teď to fakt dělá často....no o víkendu se na to s přítelem vrhnem....a snad to přestane.... |
|
Návrat nahoru |
|
Freak |
Zaslal: po srpen 04, 2008 3:21 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
Určo to budou ty kabely.myslím že pod sedačkou vedou ikdyž máš jenom ten ve volantu.Možná si k tomu radši odpojte baterku aby se vám ten "kluk zlobivej nešel kouknout na svět" bacha na nějaký zkraty aby ten airpytlík nebouchnul.možná by to mohl být eště kontakt ve volantu ale to by byla až poslední možnost. |
|
|
Návrat nahoru |
|
mazilekk.007 |
Zaslal: po srpen 04, 2008 3:26 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Freak napsal: Určo to budou ty kabely.myslím že pod sedačkou vedou ikdyž máš jenom ten ve volantu.Možná si k tomu radši odpojte baterku aby se vám ten "kluk zlobivej nešel kouknout na svět" bacha na nějaký zkraty aby ten airpytlík nebouchnul.možná by to mohl být eště kontakt ve volantu ale to by byla až poslední možnost.
děkuju za radu tohle mi neporadili ani mechanici...pořád jen do citroenu na diagnostiku...já věděla že se mám jít hned sem zeptat |
|
Návrat nahoru |
|
skokan |
Zaslal: po srpen 04, 2008 3:40 pm |
|
|
EX-Saxoclubák
|
mazilekk.007 napsal: mě to takhle dělá asi půl roku...že to třeba jeden den blikalo a pak to přes noc stálo a v pohodě na pár měsíců byl klid,ale teď to fakt dělá často....no o víkendu se na to s přítelem vrhnem....a snad to přestane.... no myslim ze ked sa na to s priatelom vrhnete, tak to airbagu nepomoze, ale urcite sa vam ulavi .. no a potom sa mozete pozriet aj na ten airbag |
_________________ Saxo VTS120 1.6 16v, r.v. 2000, 1/4 Mile - 15.227 s, 1/4 MPH - 95.042 km/h
Renault Clio Sport 182
|
|
Návrat nahoru |
|
|