Autor |
Zpráva |
< Servis ~ klimatizacia a otacky |
xerius |
Zaslal: ne srpen 03, 2008 7:22 pm |
|
|
JAPONSKÝ TURISTA
|
Mam nasledovny problem. Ked zapnem klimatizaciu,tak poklesnu otacky motora pri volnobehu na 800 a pridusi trochu motor a nieco cvakne v motori co je na klimatizaciu.Ten motor neviem lepsie popisat.V com moze byt chyba?Dakujem za skoru odpoved. |
|
|
Návrat nahoru |
|
MrChodnyCZ |
Zaslal: ne srpen 03, 2008 7:29 pm |
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
je to normalni. To cvaknuti je spojka na kompresoru. |
_________________ “All of life’s problems can be solved with two things—duct tape and WD40. If it moves and it shouldn’t, you need duct tape. And if it doesn’t move and it should, you need WD40.”
Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já.
|
|
Návrat nahoru |
|
xerius |
Zaslal: ne srpen 03, 2008 7:36 pm |
|
|
JAPONSKÝ TURISTA
|
MrChodnyCZ napsal: je to normalni. To cvaknuti je spojka na kompresoru. Presne ako pises.Je to spojka na kompresory.Ale ta zopne ked pridam trochu plyn,ale ked ide motor zas na volnobech,tak otacky poklesnu na 800 a spojka sa rozpoji.Vie niekto poradit,kde moze byt chyba?Alebo to ma tak robit? |
|
|
Návrat nahoru |
|
Max |
Zaslal: po srpen 04, 2008 3:56 am |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
Mohl by jsi zkusit vyčistit konektor, který je na tu spojku. Je to takový bílý konektor v předu u nárazníku. Teda aspoň já ho tam mám. |
_________________ 1.4i Exclusive a VTS 1.6 16V |
|
Návrat nahoru |
|
xerius |
Zaslal: po srpen 11, 2008 3:05 pm |
|
|
JAPONSKÝ TURISTA
|
Max napsal: Mohl by jsi zkusit vyčistit konektor, který je na tu spojku. Je to takový bílý konektor v předu u nárazníku. Teda aspoň já ho tam mám. Konektor som vycistil a nepomohlo to.Ale zistil som,ze ked zapnem klimu a poklesnu otacky,tak ked trosku potlacim na krokovy motorcek,tak otacky sa vratia do normalu.Asi by ten motorcek chcelo vycistit,len neviem ako ho mam zdemontovat a aky cistiaci sprej najlepsie pouzit. |
|
|
Návrat nahoru |
|
MATY585 |
Zaslal: út srpen 12, 2008 8:31 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
xerius napsal: Max napsal: Mohl by jsi zkusit vyčistit konektor, který je na tu spojku. Je to takový bílý konektor v předu u nárazníku. Teda aspoň já ho tam mám. Konektor som vycistil a nepomohlo to.Ale zistil som,ze ked zapnem klimu a poklesnu otacky,tak ked trosku potlacim na krokovy motorcek,tak otacky sa vratia do normalu.Asi by ten motorcek chcelo vycistit,len neviem ako ho mam zdemontovat a aky cistiaci sprej najlepsie pouzit.
aj ja by som potrebowal nejaky nawod ako rozobrat ten motorcek weru... |
|
|
Návrat nahoru |
|
xerius |
Zaslal: čt srpen 14, 2008 10:13 pm |
|
|
JAPONSKÝ TURISTA
|
Navod ako vycistit ten krokovy motorcek som v tomto perfektnom fore nasiel,uz iba drobnost ma trapi.Nemusim sa obavat otvorit ten motorcek (nemam tam co zlomit).Dik za odpoved a pripadnu radu . |
|
|
Návrat nahoru |
|
|