Autor |
Zpráva |
< Servis ~ dusenie motoru |
vtsko |
Zaslal: čt srpen 21, 2008 9:49 pm |
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
|
Návrat nahoru |
|
MATY585 |
Zaslal: pá srpen 22, 2008 5:04 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
vtsko napsal: no vnutro katu.. ked nie,tak je o.k. ale neviem cim to potom bude.A skusal si nahodit stare veci,co boli predtym?Sviecky atd.
noo aj to planujem skusit.hlawne tie swiecky...ajked by ma asi porazilo keby to robili tie swiecky boo som za ne wywalil tolko prachow....musim zas najst casu a skusit to..... |
|
|
Návrat nahoru |
|
lakinooo |
Zaslal: so září 06, 2008 11:21 am |
|
|
ERROR: RITCHMA VIRUS
|
Uz mam nove cidlo teply pre riadicku, potenciometer a stale to robi. Teraz idem vymenit senzor klepanie a teploty saneho vzduchu. Uz mam aj new kat. Este stastie, ze tie senzory nemusim kupovat, lebo by ma to vyslo dost draho.... |
|
|
Návrat nahoru |
|
xerius |
Zaslal: so září 06, 2008 11:48 am |
|
|
JAPONSKÝ TURISTA
|
lakinooo napsal: Uz mam nove cidlo teply pre riadicku, potenciometer a stale to robi. Teraz idem vymenit senzor klepanie a teploty saneho vzduchu. Uz mam aj new kat. Este stastie, ze tie senzory nemusim kupovat, lebo by ma to vyslo dost draho.... Daj vediet ako to dopadne.Mne to robi tiez a uz som zufali z toho . |
|
|
Návrat nahoru |
|
lakinooo |
Zaslal: so září 06, 2008 12:03 pm |
|
|
|
xerius napsal: lakinooo napsal: Uz mam nove cidlo teply pre riadicku, potenciometer a stale to robi. Teraz idem vymenit senzor klepanie a teploty saneho vzduchu. Uz mam aj new kat. Este stastie, ze tie senzory nemusim kupovat, lebo by ma to vyslo dost draho.... Daj vediet ako to dopadne.Mne to robi tiez a uz som zufali z toho .
A uz si nieco skusal?? |
|
|
Návrat nahoru |
|
xerius |
Zaslal: so září 06, 2008 12:31 pm |
|
|
JAPONSKÝ TURISTA
|
lakinooo napsal: xerius napsal: lakinooo napsal: Uz mam nove cidlo teply pre riadicku, potenciometer a stale to robi. Teraz idem vymenit senzor klepanie a teploty saneho vzduchu. Uz mam aj new kat. Este stastie, ze tie senzory nemusim kupovat, lebo by ma to vyslo dost draho.... Daj vediet ako to dopadne.Mne to robi tiez a uz som zufali z toho .
A uz si nieco skusal?? Vymenil som krokovy motorcek za 7500sk a prd to pomohlo.Teraz sa spamatavam z tej uzasnej ceny za ten poondiaty motorcek.Samozrejme pal.filter som menil,sktiacu klapku som prestrekol tiez,kontakty som prestrekol,ako mi bolo poradene a vsetko to prd pomohlo. |
|
|
Návrat nahoru |
|
lakinooo |
Zaslal: so září 06, 2008 3:07 pm |
|
|
|
Ty vole 7500 za motorcek? To kde si nakupoval? Novy stoji 4400 Sk od Siemensu..... |
|
|
Návrat nahoru |
|
xerius |
Zaslal: so září 06, 2008 8:19 pm |
|
|
JAPONSKÝ TURISTA
|
lakinooo napsal: Ty vole 7500 za motorcek? To kde si nakupoval? Novy stoji 4400 Sk od Siemensu..... Kupoval som original BOSH.Ale je iste,ze motorcek to nerobil a ten co som tam mal,tak je tiez dobry.Chyba bude niekde inde,ale neviem kde . |
|
|
Návrat nahoru |
|
lakinooo |
Zaslal: ne září 07, 2008 8:32 am |
|
|
|
Podla vsetkeho je ten motorcek iba na volnobeh..... |
|
|
Návrat nahoru |
|
xerius |
Zaslal: ne září 07, 2008 10:05 am |
|
|
JAPONSKÝ TURISTA
|
lakinooo napsal: Podla vsetkeho je ten motorcek iba na volnobeh..... Mne blbne obcas volnobeh a obcas ked vyradim do neutralu,tak zhasne motor.Myslel som,ze pricina bude ten motorcek,ale trafil som vedla.Problem som stale neodstranil a asi sa mi to ani nepodari odstranit,lebo neviem co to sposobuje.Ako som uz pisal,benz.filter, vzduch.filter, krok.motorcek som vymenil,skrtiacu klapku vycistil a problem stale "uspesne" pokracuje. |
|
|
Návrat nahoru |
|
Max |
Zaslal: ne září 07, 2008 10:18 am |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
Mi zase vynechává motor, když projedu svižněji zatáčku. To mi to pak začne vždycky vynechávat. vyměnil jsem palivový filtr i vzduchový filtr. Nevíte někdo, co s tím? |
_________________ 1.4i Exclusive a VTS 1.6 16V |
|
Návrat nahoru |
|
Sparco900 |
Zaslal: ne září 07, 2008 11:00 am |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
ked mas malo benzinu a ides do zatycky aj mne vynechava aj na rovinke ked uz je stvrt mi nejde auto tak trhavo a je to palivovym cerpadlom |
|
|
Návrat nahoru |
|
lakinooo |
Zaslal: ne září 07, 2008 11:19 am |
|
|
|
No neviem, mne sa zda, ze palivove cerpadlo bud ide, alebo nejde..... A cerpadlo a aj nadrz je konstruovana na prudke prejazdy zatackami. Keby to bolo cerpadlom, tak by to robilo kazdemu jednemu autu. |
|
|
Návrat nahoru |
|
Max |
Zaslal: ne září 07, 2008 12:38 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
citace: Sparco900 Zaslal: ne září 07, 2008 11:00 am
ked mas malo benzinu a ides do zatycky aj mne vynechava aj na rovinke ked uz je stvrt mi nejde auto tak trhavo a je to palivovym cerpadlom
No, právě, že mi to dělá i když mám 3/4 nádrže, nebo rezervu. Tak že by to bylo to čerpadlo? |
_________________ 1.4i Exclusive a VTS 1.6 16V |
|
Návrat nahoru |
|
skokan |
Zaslal: ne září 07, 2008 12:47 pm |
|
|
EX-Saxoclubák
|
xerius napsal: lakinooo napsal: Podla vsetkeho je ten motorcek iba na volnobeh..... Mne blbne obcas volnobeh a obcas ked vyradim do neutralu,tak zhasne motor.Myslel som,ze pricina bude ten motorcek,ale trafil som vedla.Problem som stale neodstranil a asi sa mi to ani nepodari odstranit,lebo neviem co to sposobuje.Ako som uz pisal,benz.filter, vzduch.filter, krok.motorcek som vymenil,skrtiacu klapku vycistil a problem stale "uspesne" pokracuje. tento problem ma vela saxistov a akosi si s tm nikto nevie rady. Pocul som uz aj nazory ze by to moholo byt svieckami, ked niekto meni klasiku za iridiove a potom este ze a koncakom, ked sa zameni za moc priechodzi ze chyba spatny tlak, ale ci to je pravda netusim. |
_________________ Saxo VTS120 1.6 16v, r.v. 2000, 1/4 Mile - 15.227 s, 1/4 MPH - 95.042 km/h
Renault Clio Sport 182
|
|
Návrat nahoru |
|
|