punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - Automaticke dotahovanie okien :P

Autor Zpráva

<  Tuning  ~  Automaticke dotahovanie okien :P

Nosmis
Zaslal: po srpen 25, 2008 8:53 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 04. 04. 2005 Příspěvky: 41 Bydliště: Kutná Hora
Už je to víc jak 2 roky co jsem kupoval z http://www.alarmtuning.cz/ modul pro 2 okna. Alarm nemám tak to mám zapojený na centrál auta. Zamknu auto zavřou se okna. Nedotahujou se najednou ale jedno po druhym. Modul má nastavitelnou hranici při jakém odporu přestane zavírat okno. Když chci nechat okno pootevřené stačí ho při dojezdu rukou zastavit.
Už jsem si na to tolik zvyknul že když jedu jiným autem vždy se k němu musim vrátit a zavírat okna Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
softouch
Zaslal: čt srpen 28, 2008 11:08 am Odpovědět s citátem
JAPONSKÝ TURISTA Založen: 07. 07. 2008 Příspěvky: 12 Bydliště: Bratislava
ahojte chalani, myslim si sice, ze som zrucny a tak, ale moje servisovanie auta spociva v tom, ze ho odveziem do servisu. no chcel by som si tuto krabicku (FAI 2WM alebo MW2) na dotahovanie okien namontovat. dostal som k tomu sice popis jednotlivych kablikov, no vobec netusim, kam sa pripajaju, myslim fyzicky. Proste kde najdem v aute tie miesta, kam pripojim tieto kabliky?
mam saxo z konca 99, teda uz mk2.
poradte prosim, najlepsie aj s nejakou tou fotkou.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Ondrej133
Zaslal: čt srpen 28, 2008 5:53 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 27. 05. 2008 Příspěvky: 530 Bydliště: Plzeň
a co zadní okýnka? nějak by to chtělo pořešit.nebaví mě se natahovat kamsi dozadu Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky ICQ
Myšák
Zaslal: pá srpen 29, 2008 10:39 am Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 06. 06. 2008 Příspěvky: 98 Bydliště: Doudleby nad Orlicí
Ondrej133 napsal:
a co zadní okýnka? nějak by to chtělo pořešit.nebaví mě se natahovat kamsi dozadu Smile

N Cool ápodobně
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
DiNOkitovec
Zaslal: pá srpen 29, 2008 10:50 am Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 04. 02. 2007 Příspěvky: 1300 Bydliště: Praha 2
Nosmis napsal:
Už je to víc jak 2 roky co jsem kupoval z http://www.alarmtuning.cz/ modul pro 2 okna. Alarm nemám tak to mám zapojený na centrál auta. Zamknu auto zavřou se okna. Nedotahujou se najednou ale jedno po druhym. Modul má nastavitelnou hranici při jakém odporu přestane zavírat okno. Když chci nechat okno pootevřené stačí ho při dojezdu rukou zastavit.
Už jsem si na to tolik zvyknul že když jedu jiným autem vždy se k němu musim vrátit a zavírat okna Smile

Jde nastavit ta hranice odporu nějak hodně na velkej odpor? jde mi totiž jedno okýnko nějak hůř....

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky ICQ
Nosmis
Zaslal: pá srpen 29, 2008 3:42 pm Odpovědět s citátem
Je tam dost velký rozsah. Už si to nepamatuju ale myslim že nemám nastaveno ani půlku. Ale s tím se myslim počítá takže při maximálním nastavení by ti to mělo dotáhnou i tohle. Osobně jsem ale max nezkoušel.
Ondrej133
Zaslal: pá srpen 29, 2008 5:11 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 27. 05. 2008 Příspěvky: 530 Bydliště: Plzeň
protože na max by tam nechal ruku a ono by mu jí to amputovalo Very Happy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky ICQ
Myšák
Zaslal: pá srpen 29, 2008 9:51 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 06. 06. 2008 Příspěvky: 98 Bydliště: Doudleby nad Orlicí
šlo by nastavit aby se okýnka otevírala při odemčení?? třeba škoda octavia to má tak že při odemčení se klíček nechá déle pootočený naopak p zamčení se okénka zatáhnou má to velkou výhodu v éte když je vyhřáté auto šlo by to nějak nastavitu tohoto zařízení????
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Nosmis
Zaslal: so srpen 30, 2008 2:00 pm Odpovědět s citátem
Tenhle modul je na tvé přání moc "hloupý". Umí pouze při impulzu (ať už při zamknutí nebo odemknutí nebo z dálkového ovládání) pustit + (aspoň myslim že plusko) do jednotlivých oken. Záleží na tobě jestli tímto plus okno budeš zavírat nebo otvírat. Ale umí poze jen jedno z toho. Buďto by ses musel podívat po chytřejší krabičce která by měla dva vstupy a k tomu dvě funkce a nebo do auta dát tyto krabičky dvě. Jednu na zavírání a druhou na otevírání oken. Ale určitě bych tu otevírací nezapojoval na odemykací impulz protože vždy okna stáhnout nepotřebuješ.
skokan
Zaslal: so srpen 30, 2008 4:57 pm Odpovědět s citátem
EX-Saxoclubák Založen: 18. 05. 2007 Příspěvky: 3348 Bydliště: Slovensko - NMnV
frajerkyn tato to ma na Stile tak ako pises ...ze zapnutim alarmu vytiahne vsetky okna hore a potom ma samostatne tlacitko na dialkovom co mu na dialku otvoria okna do 2/3 vysky. Kolko ma modulov alebo co s tym ma to netusim, ale tipujem ze drahsie alarmi maju uz tutu funkciu v sebe.

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger ICQ
Freak
Zaslal: út září 02, 2008 9:18 am Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 18. 12. 2006 Příspěvky: 233 Bydliště: Benešov u Prahy
no u škodovek to řídí Komfortka alias řídící jednotka komfort. systému.
S origo centrálem lze i stahování na dálku.
jinak do saxa bohužel netuším ale jak psal Nosmis souhlasim s nim.
možná nějaká lepší krabička by ti pomohla Very Happy
Jinak kdyby jste někdo měli Fabii (ted nevim do jakýho roku Embarassed )
tak to stahování by vám mohl udělat kamarád.kontakt bych vám dal.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
Lukes.2002
Zaslal: út září 02, 2008 1:02 pm Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 08. 09. 2006 Příspěvky: 1998 Bydliště: Šumperk
Freak napsal:
no u škodovek to řídí Komfortka alias řídící jednotka komfort. systému.
S origo centrálem lze i stahování na dálku.
jinak do saxa bohužel netuším ale jak psal Nosmis souhlasim s nim.
možná nějaká lepší krabička by ti pomohla Very Happy
Jinak kdyby jste někdo měli Fabii (ted nevim do jakýho roku Embarassed )
tak to stahování by vám mohl udělat kamarád.kontakt bych vám dal.

Fabie tu mám dvě a obě tuhle šaškárnu umí Laughing

ex - VTS/1.6 8V/65kw/2000 ! Modré Saxo

ex - Ford Mondeo ST220/3.0 24V/166kw/ zase Modré Smile

Alfa Romeo 159 Sportwagon
Lotor
Zaslal: út září 02, 2008 4:36 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 16. 04. 2008 Příspěvky: 594 Bydliště: Zvolen Sk
No mne to uz doslo domov ten modul teraz zistit ako nato.. beniro ty si to kde skryl tu krabicku Smile a ako to mam tahat aj dake kable od centralu do dveri aci ako diky

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky ICQ
beniro
Zaslal: út září 02, 2008 7:02 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 06. 02. 2007 Příspěvky: 756 Bydliště: Slovensko, Kosice-okolie
krabicku mam pod stredovou konzolou, este aj pod kobercom... tam je aj jednotka airbagu

potrebujes tam dotiahnut plus, minus a signal z radicky centralu, dalsie kable, asi modry/zeleny potom ku tlacitkam stahovania, co je blizko

Zaslal: út září 02, 2008 11:18 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 16. 04. 2008 Příspěvky: 594 Bydliště: Zvolen Sk
takze do dveri sa netahaju kable ziadne hej ? Je to asi najrozumnejsie ako vravis lebo je to zo vsadial blizko Smile dikyy

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 2 z 3
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

Přejdi na: