Autor |
Zpráva |
< Nákup/Prodej ~ Prodám Knihu Saxo Jak na to? |
pwt |
Zaslal: čt září 11, 2008 7:08 am |
|
|
NĚMÁ NÁVŠTĚVA
|
Ahoj,
V neděli 7.9.2008 mi nějaký zmetek ukradl mé milé Saxo. Jelikož bylo téměř po kompletní generálce, tak už ani nepředpokládám, že se najde. Zřejmě v tom má prsty ten servis, mno, ale dokažte to, že??? Zbyla mi kniha Citroen Saxo Jak na to? , téměř jak nová, skoro nečtená, nezašpiněná. Přenechám jí za 200 Kč včetně poštovného (původní cena 659 Kč). Už jí nebudu potřebovat |
_________________ . . . created by PWT |
|
Návrat nahoru |
|
lakinooo |
Zaslal: čt září 11, 2008 7:14 am |
|
|
ERROR: RITCHMA VIRUS
|
pwt napsal: Ahoj,
V neděli 7.9.2008 mi nějaký zmetek ukradl mé milé Saxo. Jelikož bylo téměř po kompletní generálce, tak už ani nepředpokládám, že se najde. Zřejmě v tom má prsty ten servis, mno, ale dokažte to, že??? Zbyla mi kniha Citroen Saxo Jak na to? , téměř jak nová, skoro nečtená, nezašpiněná. Přenechám jí za 200 Kč včetně poštovného (původní cena 659 Kč). Už jí nebudu potřebovat
Do prievanu s tym zlodejom!!!!!!!! Mal si to aspon poistene? |
|
|
Návrat nahoru |
|
pwt |
Zaslal: čt září 11, 2008 12:43 pm |
|
|
NĚMÁ NÁVŠTĚVA
|
Pojištěné jsem to naštěstí měl. Teď mě čeká tříměsíční čekání a doufám, že se dočkám a nevošmelej mě nějak. Rozhodl jsem se příště pořídit něco většího, něco jako C5 nejlépe v kombíku. Každopádně mě mrzí ztráta mého modrého mazlíka. Škoda, že jsem ty šmejdy nenačapal při činu, mám u postele takovou pěknou, černou, baseballovou pálku, . . . . . . . . . mno, řekněme, že bych jí neváhal použít . |
|
Návrat nahoru |
|
BenzyL |
Zaslal: čt září 11, 2008 2:24 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
|
Návrat nahoru |
|
Lotor |
Zaslal: čt září 11, 2008 6:07 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
|
Návrat nahoru |
|
BenzyL |
Zaslal: čt září 11, 2008 7:12 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Lotor napsal: Ak by sa benzyl rozhodol tak ja ju tiez zoberem urcite staci ked mi napises diky a tvojho saxa je mi luto
tak kdo ju teda bere ?? |
_________________ sexík 1.6 16V VTS ...Silver rocket...
|
|
Návrat nahoru |
|
pwt |
Zaslal: po září 15, 2008 6:43 am |
|
|
NĚMÁ NÁVŠTĚVA
|
Omlouvám se, nějaký čas jsem tu nebyl. Truchlil jsem. Knížku prodám Benzylovi, byl první. Napsal jsem mu, tak uvidíme jak se vyjádří. |
|
Návrat nahoru |
|
|