punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - Prodám Knihu Saxo Jak na to?

Autor Zpráva

<  Nákup/Prodej  ~  Prodám Knihu Saxo Jak na to?

pwt
Zaslal: čt září 11, 2008 7:08 am Odpovědět s citátem
NĚMÁ NÁVŠTĚVA Založen: 15. 05. 2007 Příspěvky: 9 Bydliště: Praha
Ahoj,

V neděli 7.9.2008 mi nějaký zmetek ukradl mé milé Saxo. Jelikož bylo téměř po kompletní generálce, tak už ani nepředpokládám, že se najde. Zřejmě v tom má prsty ten servis, mno, ale dokažte to, že??? Zbyla mi kniha Citroen Saxo Jak na to? , téměř jak nová, skoro nečtená, nezašpiněná. Přenechám jí za 200 Kč včetně poštovného (původní cena 659 Kč). Už jí nebudu potřebovat Crying or Very sad

Zaslal: čt září 11, 2008 7:14 am Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 15. 07. 2008 Příspěvky: 1808 Bydliště: Vrútky
pwt napsal:
Ahoj,

V neděli 7.9.2008 mi nějaký zmetek ukradl mé milé Saxo. Jelikož bylo téměř po kompletní generálce, tak už ani nepředpokládám, že se najde. Zřejmě v tom má prsty ten servis, mno, ale dokažte to, že??? Zbyla mi kniha Citroen Saxo Jak na to? , téměř jak nová, skoro nečtená, nezašpiněná. Přenechám jí za 200 Kč včetně poštovného (původní cena 659 Kč). Už jí nebudu potřebovat Crying or Very sad

Do prievanu s tym zlodejom!!!!!!!! Mal si to aspon poistene?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
pwt
Zaslal: čt září 11, 2008 12:43 pm Odpovědět s citátem
Pojištěné jsem to naštěstí měl. Teď mě čeká tříměsíční čekání a doufám, že se dočkám a nevošmelej mě nějak. Rozhodl jsem se příště pořídit něco většího, něco jako C5 nejlépe v kombíku. Každopádně mě mrzí ztráta mého modrého mazlíka. Škoda, že jsem ty šmejdy nenačapal při činu, mám u postele takovou pěknou, černou, baseballovou pálku, . . . . . . . . . mno, řekněme, že bych jí neváhal použít Twisted Evil .

Zaslal: čt září 11, 2008 2:24 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 17. 01. 2008 Příspěvky: 363 Bydliště: Domaželice, Okr. Přerov
Zdar chlape...tak tvojeho saxika je mi lito Sad jsem takove mirumilovne povahy, ze ten servis by mel cihlu v okne Evil or Very Mad

...jinak o knizku bych mel zajem...urco bych ju vzal Wink

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
Lotor
Zaslal: čt září 11, 2008 6:07 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 16. 04. 2008 Příspěvky: 594 Bydliště: Zvolen Sk
Ak by sa benzyl rozhodol tak ja ju tiez zoberem urcite staci ked mi napises Smile diky a tvojho saxa je mi luto Sad

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky ICQ
BenzyL
Zaslal: čt září 11, 2008 7:12 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 17. 01. 2008 Příspěvky: 363 Bydliště: Domaželice, Okr. Přerov
Lotor napsal:
Ak by sa benzyl rozhodol tak ja ju tiez zoberem urcite staci ked mi napises Smile diky a tvojho saxa je mi luto Sad

tak kdo ju teda bere ?? Laughing

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
pwt
Zaslal: po září 15, 2008 6:43 am Odpovědět s citátem
Omlouvám se, nějaký čas jsem tu nebyl. Truchlil jsem. Knížku prodám Benzylovi, byl první. Napsal jsem mu, tak uvidíme jak se vyjádří.

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: