punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - Tuhost kastle?

Autor Zpráva

<  Servis  ~  Tuhost kastle?

FajnThomas
Zaslal: so duben 22, 2006 9:01 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 13. 03. 2005 Příspěvky: 179 Bydliště: Praha
Pánové, čím to vzniklo? Přední sklo mi vytvořilo na pravé straně uprostřed výšky prasklinu od kraje asi 15 cm vodorovně. Zlom je vidět. Myslel jsem, že mi to někdo škrábnul úmyslně diamantem. Ale ať šahám jak šahám, povrch prasklem zvnějšku není - je to hladký. A od interiéru to samý. nestalo se to za jízdy. To se tak kroutí kastle? Nebo výrobní vada skla? Saxo rv97 , motor 1.1. Vozí se od 135 kg v 1, ve 2 od 275 kg většinou do 350 kg.

Zaslal: ne duben 23, 2006 12:39 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 21. 02. 2005 Příspěvky: 52 Bydliště: Ostrava (Brno)
Staci maly kaminek do skla a nemusi to ani vizualne nic poskodit a to sklo pak praskne dela to ale hlavne v zime napr. pri jizde po dalnici kdyz z jedne strany na sklo fouka horky vzduch a z druhe ledovy vitr sko je pak napnute.

ale vseobecne se o starsich francouzech vi ze jsou tzv. "mekke auta" a rady se krouti.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky ICQ
Krom
Zaslal: ne duben 23, 2006 7:13 pm Odpovědět s citátem
NĚMÁ NÁVŠTĚVA Založen: 07. 04. 2006 Příspěvky: 6 Bydliště: Liberec
FajnThomas napsal:
Pánové, čím to vzniklo? Přední sklo mi vytvořilo na pravé straně uprostřed výšky prasklinu od kraje asi 15 cm vodorovně. Zlom je vidět. Myslel jsem, že mi to někdo škrábnul úmyslně diamantem. Ale ať šahám jak šahám, povrch prasklem zvnějšku není - je to hladký. A od interiéru to samý. nestalo se to za jízdy. To se tak kroutí kastle? Nebo výrobní vada skla? Saxo rv97 , motor 1.1. Vozí se od 135 kg v 1, ve 2 od 275 kg většinou do 350 kg.

Můj kámoš je z Prahy, bydlí na Velký Ohradě a minulej tejden mu tam někdo přes noc z dlouhý chvíle rozbil čelní sklo u svýho auta. Sice na něm má jenom velkou prasklinu, ale moc to nepotěší... Confused Inu v Praze bejvávalo blaze... Confused Sad Confused

Zaslal: ne duben 23, 2006 8:13 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 21. 02. 2005 Příspěvky: 489 Bydliště: Kutná Hora / Jihlava / Zlín / PRAHA
nebyl to petr zverina z vaclavaku woe? Very Happy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Krom
Zaslal: ne duben 23, 2006 8:20 pm Odpovědět s citátem
NĚMÁ NÁVŠTĚVA Založen: 07. 04. 2006 Příspěvky: 6 Bydliště: Liberec
in0 napsal:
nebyl to petr zverina z vaclavaku woe? Very Happy

Takový Niemmandy do party já neberu - Nejsem za zelena utrženej... Laughing Laughing Laughing

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: