SAXOKLUBÁKZaložen: 13. 03. 2005Příspěvky: 179Bydliště: Praha
Pánové, čím to vzniklo? Přední sklo mi vytvořilo na pravé straně uprostřed výšky prasklinu od kraje asi 15 cm vodorovně. Zlom je vidět. Myslel jsem, že mi to někdo škrábnul úmyslně diamantem. Ale ať šahám jak šahám, povrch prasklem zvnějšku není - je to hladký. A od interiéru to samý. nestalo se to za jízdy. To se tak kroutí kastle? Nebo výrobní vada skla? Saxo rv97 , motor 1.1. Vozí se od 135 kg v 1, ve 2 od 275 kg většinou do 350 kg.
Staci maly kaminek do skla a nemusi to ani vizualne nic poskodit a to sklo pak praskne dela to ale hlavne v zime napr. pri jizde po dalnici kdyz z jedne strany na sklo fouka horky vzduch a z druhe ledovy vitr sko je pak napnute.
ale vseobecne se o starsich francouzech vi ze jsou tzv. "mekke auta" a rady se krouti.
Pánové, čím to vzniklo? Přední sklo mi vytvořilo na pravé straně uprostřed výšky prasklinu od kraje asi 15 cm vodorovně. Zlom je vidět. Myslel jsem, že mi to někdo škrábnul úmyslně diamantem. Ale ať šahám jak šahám, povrch prasklem zvnějšku není - je to hladký. A od interiéru to samý. nestalo se to za jízdy. To se tak kroutí kastle? Nebo výrobní vada skla? Saxo rv97 , motor 1.1. Vozí se od 135 kg v 1, ve 2 od 275 kg většinou do 350 kg.
Můj kámoš je z Prahy, bydlí na Velký Ohradě a minulej tejden mu tam někdo přes noc z dlouhý chvíle rozbil čelní sklo u svýho auta. Sice na něm má jenom velkou prasklinu, ale moc to nepotěší... Inu v Praze bejvávalo blaze...
_________________ 1.4 VTS, rok 99 - starší typ....
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru