Autor |
Zpráva |
< Servis ~ Multifunkcny displej - problem |
Zaghura |
Zaslal: st říjen 01, 2008 3:31 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Tak mam na vas jednu specialitu. Neviem co toto ma znamenat. Na tom displejiku pri volante sa maju odpocitavat km do servisnej prehliadky. Jeden den som tam mal cca 13000 km, na dalsi den to skocilo na 0 a blika servisny kluc. V iny den sa vynuloval km aktualne najazdenych. Co je toto? Stalo sa to niekomu? |
|
|
Návrat nahoru |
|
MrChodnyCZ |
Zaslal: st říjen 01, 2008 4:18 pm |
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
Blikajici klic a nula znamena, ze uplynul rok od servisni kontroly. Denni pocitadlo kilometru se samo nenuluje (mozna po 999 skoci na 0). |
_________________ “All of life’s problems can be solved with two things—duct tape and WD40. If it moves and it shouldn’t, you need duct tape. And if it doesn’t move and it should, you need WD40.”
Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já.
|
|
Návrat nahoru |
|
Zaghura |
Zaslal: st říjen 01, 2008 4:39 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
MrChodnyCZ napsal: Blikajici klic a nula znamena, ze uplynul rok od servisni kontroly. Denni pocitadlo kilometru se samo nenuluje (mozna po 999 skoci na 0).
Jasne, teda odpocitava km do servisnej prehladky a zaroven upozorni ak padne rok od poslednej kontoly. Hm, len potom vazne divoko to bolo nastavene na cca 15000 km na rok. Ok. To nulovanie bolo po napr. 250 km, nie 999. Vsak ide v principe o banalitu, ale narusuje to moju psychicku pohodu v aute |
|
|
Návrat nahoru |
|
MrChodnyCZ |
Zaslal: st říjen 01, 2008 4:41 pm |
|
|
|
v podstate je to servisni interval na vymenu oleje - bud 15000/20000 nebo jeden rok, podle toho, co ubehne driv.
Ty denni kilometry nemohl sis resetnout sam, treba mobilem polozenym u budiku atd? |
_________________ “All of life’s problems can be solved with two things—duct tape and WD40. If it moves and it shouldn’t, you need duct tape. And if it doesn’t move and it should, you need WD40.”
|
|
Návrat nahoru |
|
Zaghura |
Zaslal: čt říjen 02, 2008 9:07 am |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
MrChodnyCZ napsal: v podstate je to servisni interval na vymenu oleje - bud 15000/20000 nebo jeden rok, podle toho, co ubehne driv.
Ty denni kilometry nemohl sis resetnout sam, treba mobilem polozenym u budiku atd?
Ako mozne to je, aj ked sice mobil si k tomu neodkladam. Mimochodom, ak sa olej vymeni, to servis opat nastavi? A teda nastavi to aj "necitroenacky servis"? Alebo samosato ? |
|
|
Návrat nahoru |
|
MrChodnyCZ |
Zaslal: čt říjen 02, 2008 9:13 am |
|
|
|
bud ti to nastavi servis, nebo si to nastavis sam:
obrazek je klikaci |
|
|
Návrat nahoru |
|
skokan |
Zaslal: čt říjen 02, 2008 9:17 am |
|
|
EX-Saxoclubák
|
Zaghura napsal: MrChodnyCZ napsal: v podstate je to servisni interval na vymenu oleje - bud 15000/20000 nebo jeden rok, podle toho, co ubehne driv.
Ty denni kilometry nemohl sis resetnout sam, treba mobilem polozenym u budiku atd?
Ako mozne to je, aj ked sice mobil si k tomu neodkladam. Mimochodom, ak sa olej vymeni, to servis opat nastavi? A teda nastavi to aj "necitroenacky servis"? Alebo samosato ? nesamosato ... musis si to ty nastavit alebo nechat nastavit v servise ak nevies ako na to |
_________________ Saxo VTS120 1.6 16v, r.v. 2000, 1/4 Mile - 15.227 s, 1/4 MPH - 95.042 km/h
Renault Clio Sport 182
|
|
Návrat nahoru |
|
Mole 22 |
Zaslal: čt říjen 02, 2008 9:44 am |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
|
Návrat nahoru |
|
troskalp |
Zaslal: út říjen 21, 2008 9:30 pm |
|
|
EX-Saxoclubák
|
když sem vytáhl baterku a zas ji vrátil tak se mi nejen špatně nastavily hodiny ale po zapnuti kliče mi misto ujetých km naskoči čislo(ted tam mám nějakých 668,9) a když vypnu klič skoči mi ujete km dou hodiny nastavit??a co to je za čislo?dik za radu |
_________________ saxik 1.6 8v BÍLÁ KŮŽEE exxx - nezapomenu na nej-prvni auto
Citroen c4 vts 2.0 16v 130kw aktual muj RED DEVIL
Další citroen C5 |
|
Návrat nahoru |
|
skokan |
Zaslal: út říjen 21, 2008 10:10 pm |
|
|
EX-Saxoclubák
|
hodiny sa samozrejme nastavit daju .... robi sa to s klucikom v prvej polohe a potom myslim ze sa podrzia oba tie nastavovacie koliky nze zacnu blikat hodiny. nastavis tusim lavym cislo a pockas az preblikne na minuty a to iste. Neviem ci som to nedomotal, ale v prirucke to je popisane a bolo to tu uz aj riesene. |
_________________ Saxo VTS120 1.6 16v, r.v. 2000, 1/4 Mile - 15.227 s, 1/4 MPH - 95.042 km/h
Renault Clio Sport 182
|
|
Návrat nahoru |
|
MrChodnyCZ |
Zaslal: st říjen 22, 2008 5:19 am |
|
|
|
troskalp napsal: když sem vytáhl baterku a zas ji vrátil tak se mi nejen špatně nastavily hodiny ale po zapnuti kliče mi misto ujetých km naskoči čislo(ted tam mám nějakých 668,9) a když vypnu klič skoči mi ujete km dou hodiny nastavit??a co to je za čislo?dik za radu
ad hodiny: klicek otocis na kontolky, zmacknes pravy cudlik a drzis do te doby, nez zacnou hodiny blikat - mackanim praveho cudliku nastavujes hodiny, az budes mit hotovo, staci 5 sekund pockat a pak nastavujes minuty. Zas po 5 sekundach se nastaveny cas ulozi.
Ten udaj misto ujetych kilometru bude nejspis denni pocitadlo, prepina se pravym pri nastartovanem aute, nuluje podrzenim.
Pokud se cislo zmensuje, tak je to doba do servisniho intervalu a mel by ti svitit jeste klic. |
|
|
Návrat nahoru |
|
Lukes.2002 |
Zaslal: st říjen 22, 2008 4:23 pm |
|
|
ERROR: RITCHMA VIRUS
|
MrChodnyCZ napsal: troskalp napsal: když sem vytáhl baterku a zas ji vrátil tak se mi nejen špatně nastavily hodiny ale po zapnuti kliče mi misto ujetých km naskoči čislo(ted tam mám nějakých 668,9) a když vypnu klič skoči mi ujete km dou hodiny nastavit??a co to je za čislo?dik za radu
ad hodiny: klicek otocis na kontolky, zmacknes pravy cudlik a drzis do te doby, nez zacnou hodiny blikat - mackanim praveho cudliku nastavujes hodiny, az budes mit hotovo, staci 5 sekund pockat a pak nastavujes minuty. Zas po 5 sekundach se nastaveny cas ulozi.
Ten udaj misto ujetych kilometru bude nejspis denni pocitadlo, prepina se pravym pri nastartovanem aute, nuluje podrzenim.
Pokud se cislo zmensuje, tak je to doba do servisniho intervalu a mel by ti svitit jeste klic.
Ee přepíná se při nastartovaném autě právě levým tlačítkem ale nic proti .... jsou tam dvě tlačítka ... a tři polohy kliče... veskere matematicke moznosti kombinatoriky jsou minimálni....vyzkoušení jak přehodit ukazatele z dennich km na celkove trva min než napsat ten post... |
_________________ ex -1.5 D/42kw/2002 ! Modré Saxo spz za oknem "Alibaba"....těžko přehlednout
ex - VTS/1.6 8V/65kw/2000 ! Modré Saxo
ex - Ford Mondeo ST220/3.0 24V/166kw/ zase Modré
Alfa Romeo 159 Sportwagon |
|
Návrat nahoru |
|
MrChodnyCZ |
Zaslal: st říjen 22, 2008 4:51 pm |
|
|
|
Lukes.2002 napsal:
Ee přepíná se při nastartovaném autě právě levým tlačítkem
Myslim levym, pisu pravym |
|
|
Návrat nahoru |
|
Lukes.2002 |
Zaslal: st říjen 22, 2008 4:55 pm |
|
|
ERROR: RITCHMA VIRUS
|
MrChodnyCZ napsal: Lukes.2002 napsal:
Ee přepíná se při nastartovaném autě právě levým tlačítkem
Myslim levym, pisu pravym
Jo jo myslel jsem "dlužím" a píšu "dlužíš"....to znám |
_________________ ex -1.5 D/42kw/2002 ! Modré Saxo spz za oknem "Alibaba"....těžko přehlednout
ex - VTS/1.6 8V/65kw/2000 ! Modré Saxo
ex - Ford Mondeo ST220/3.0 24V/166kw/ zase Modré
Alfa Romeo 159 Sportwagon |
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: st říjen 22, 2008 5:08 pm |
|
|
|