Autor |
Zpráva |
|
Nick |
Zaslal: út říjen 07, 2008 6:36 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
hoj pánové,
chci se zeptat co kdo máte ve předu za brzdové kotouče a destičky?
já jsem si tam koupil destičky Sparco a Kotouče ATE Powerdisky a nevim nevim je to takové čudné když jsem tam měl původní tak to brzdilo ok, ale teď mi nějak utíká zadek když to trošku víc sešlápnu tak mi to leti do leva.najeto cca 350km na nich. |
|
|
Návrat nahoru |
|
dave_m |
Zaslal: út říjen 07, 2008 7:27 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
brzdy by se mely zajizdet min 500km... tak pockej a pak uvidis |
_________________ bývalé VTS 16V, 2001, 1/4 mile za 15.85s, max na 2 km 189 km/h, max GPS 201 km/h
|
|
Návrat nahoru |
|
Dar3cek |
Zaslal: st říjen 08, 2008 7:30 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
CUS
Hale mrkni jestli nemas utazenej moc ten regulator brzdnyho ucinku na zadni naprave ...ja sem mel vzadu kotouce a desky total v prdeli a jak sem dal novy tak mi auto zacalo brzdit na zadni napravu jak splaseny.....porad to utikalo smykem jak kdybych brzdil jen ruckou....mel jsem ten regulator zaseklej.....mozna mas stejnej problem...treba ale taky ne... a potrebuje se to jen usadit:) |
|
|
Návrat nahoru |
|
Nick |
Zaslal: čt říjen 09, 2008 11:49 am |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Dar3cek napsal: CUS
Hale mrkni jestli nemas utazenej moc ten regulator brzdnyho ucinku na zadni naprave ...ja sem mel vzadu kotouce a desky total v prdeli a jak sem dal novy tak mi auto zacalo brzdit na zadni napravu jak splaseny.....porad to utikalo smykem jak kdybych brzdil jen ruckou....mel jsem ten regulator zaseklej.....mozna mas stejnej problem...treba ale taky ne... a potrebuje se to jen usadit:)
jo jo mrknu na to,e teda mechanik,ale jinak zadni brzdy zatim dělaný nejsou ale uvidíme .díky za radu |
|
|
Návrat nahoru |
|
olda77 |
Zaslal: po listopad 17, 2008 12:52 pm |
|
|
ERROR: RITCHMA VIRUS
|
|
Návrat nahoru |
|
Nick |
Zaslal: po listopad 17, 2008 4:34 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
olda77 napsal:
ferodo ds 2000stav po pul roce
hm slušný |
|
|
Návrat nahoru |
|
vtsko |
Zaslal: po listopad 17, 2008 4:36 pm |
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
|
Návrat nahoru |
|
Skrbla |
Zaslal: po listopad 17, 2008 6:41 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
|
Návrat nahoru |
|
olda77 |
Zaslal: po listopad 17, 2008 6:43 pm |
|
|
|
|
Návrat nahoru |
|
Dar3cek |
Zaslal: po listopad 17, 2008 6:54 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
|
Návrat nahoru |
|
Skrbla |
Zaslal: po listopad 17, 2008 9:44 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
olda77 napsal: Skrbla napsal: odvzušnuil jsi to?
???????????????????????
Jsi nikdy neodvzdusnoval brzdy?
Nekdy kdyz je vymeníš tak se to trochu zavzdušní a pak to nahovno brzdí |
|
|
Návrat nahoru |
|
Nick |
Zaslal: po listopad 17, 2008 10:15 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Skrbla napsal: olda77 napsal: Skrbla napsal: odvzušnuil jsi to?
???????????????????????
Nekdy kdyz je vymeníš tak se to trochu zavzdušní a pak to nahovno brzdí
máš pravdu,ale to je snad samozřejmnost ne že se to musí odvzdušnit protože při výměně brzd by si měl i dávat new kapalinu pokud vím,
jinak už to brzdí to auto ale až se zahřejou brzdy |
|
|
Návrat nahoru |
|
Skrbla |
Zaslal: po listopad 17, 2008 10:32 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Nick napsal: Skrbla napsal: olda77 napsal: Skrbla napsal: odvzušnuil jsi to?
???????????????????????
Nekdy kdyz je vymeníš tak se to trochu zavzdušní a pak to nahovno brzdí
máš pravdu,ale to je snad samozřejmnost ne že se to musí odvzdušnit protože při výměně brzd by si měl i dávat new kapalinu pokud vím,
jinak už to brzdí to auto ale až se zahřejou brzdy
Jo jasný, ale né každej mění s brzdama pokaždý kapalinu.
Hlavně na ně ze začátku opatrně ať se ti nerosypou |
|
|
Návrat nahoru |
|
dyk77 |
Zaslal: út listopad 18, 2008 12:25 am |
|
|
|
Tak kdyz budu mit rok starou kapalinu, tak musim kvuli destickam a kotoucum menit celou kapalinu? Pokud zavodim a sjedu desky i kotouce za rok, tak radeji ano, protoze kapalina dostala tepelne dost na prdel a degradovala, ale pri beznem provozu urcite neni treba po roce brzdovku menit, protoze jeji zivotnost je minimalne 2roky. Pokud je brzdovy system v poradku, nemusim ani odvzdusnovat, ale pouze zatlacim svorkou pistky a sleduji hladinu kapaliny ve vyrovnavaci nadobce, aby nepretekla, popripade upravim po vymene kotoucu a desticek hladinu kapaliny na rysku max.
Brzdy na predni ose jsem menil loni a plny ucinek jsem citil az tak po 1000Km . Dal jsem kotouce Brembo MAX a desticky Ferodo, ale ze bych se z nich posadil na prdel ... cekal jsem vic, je to prakticky stejny jako puvodni sada. Nevim jestli priste budu zase drazkovana Bremba kupovat, vypadaji skrze elektrony hezky, ale jinak asi vyhozeny penize. Mozna mi doporucili spatne desticky, takze jsem se dostal na uroven toho kde jsem byl. Jako navzdory tomu ze ma Saxo 1.1 pomerne male nic moc brzd. kotouce, tak se s tim brzdit da az na krev, nicmene na druhem aute jsem dal normalni desky i kotouce od ATE a to je uplne jiny kafe, maji plynuly nastup a staci vic prislapnout a lezou mi bulvy z dulku. O proti puvodni sade z prvovyroby o dost lepsi. |
_________________ Saxo 1.1i / 44KW ... alu kola RSW Racing ... pneu Continental EcoContact*5 165/65 R14 ... ***MOJE_GALERIE*** Spotřeba CITROEN SAXO |
|
Návrat nahoru |
|
Nick |
Zaslal: út listopad 18, 2008 11:56 am |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
dyk77 napsal: Tak kdyz budu mit rok starou kapalinu, tak musim kvuli destickam a kotoucum menit celou kapalinu? Pokud zavodim a sjedu desky i kotouce za rok, tak radeji ano, protoze kapalina dostala tepelne dost na prdel a degradovala, ale pri beznem provozu urcite neni treba po roce brzdovku menit, protoze jeji zivotnost je minimalne 2roky. Pokud je brzdovy system v poradku, nemusim ani odvzdusnovat, ale pouze zatlacim svorkou pistky a sleduji hladinu kapaliny ve vyrovnavaci nadobce, aby nepretekla, popripade upravim po vymene kotoucu a desticek hladinu kapaliny na rysku max.
Brzdy na predni ose jsem menil loni a plny ucinek jsem citil az tak po 1000Km . Dal jsem kotouce Brembo MAX a desticky Ferodo, ale ze bych se z nich posadil na prdel ... cekal jsem vic, je to prakticky stejny jako puvodni sada. Nevim jestli priste budu zase drazkovana Bremba kupovat, vypadaji skrze elektrony hezky, ale jinak asi vyhozeny penize. Mozna mi doporucili spatne desticky, takze jsem se dostal na uroven toho kde jsem byl. Jako navzdory tomu ze ma Saxo 1.1 pomerne male nic moc brzd. kotouce, tak se s tim brzdit da az na krev, nicmene na druhem aute jsem dal normalni desky i kotouce od ATE a to je uplne jiny kafe, maji plynuly nastup a staci vic prislapnout a lezou mi bulvy z dulku. O proti puvodni sade z prvovyroby o dost lepsi.
jo jo s tou kapalinou souhlasím beru zpět,jinak já mám ty desky sparco a jak říkáš že bych se snich posral to fakt ne takže to anik nedoporučuji,jsem slyšel je dobrá kombinace je sada od ATE- drážkované powerdisky a k tomu desky, chce to fakt vědět co kdo tam má za brzdy co koupit a co ne,pak jsou zbytečně vyhozený keš a jen zklamání,
takže Kombinace Sparco desky cena 2100Kč(navíc jsem na ně čekla 5 tydnů) + Ate powerdisk nevyhovujíci- prozatím, ale řekl bych že budou na nic ty desky než kotouče. |
|
|
Návrat nahoru |
|
|