Autor |
Zpráva |
< Servis ~ Demontáž klimy. |
Ritchma |
Zaslal: čt květen 04, 2006 1:02 pm |
|
|
ERROR: RITCHMA VIRUS
|
Tak sem se už napevno rozhod že klima půjde z auta pryč. Takže mam dotaz jestli tam v tom neni nějakej problém s nějakym řemenem nebo co sem zaslech. Pak jestli je to hodně těžký, mam dojem že před barákem to asi nepůjde, co? Prostě kdo o tom něco ví budu rád když se vyjádří |
|
|
Návrat nahoru |
|
Laďa |
Zaslal: čt květen 04, 2006 1:38 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Ritchma napsal: Tak sem se už napevno rozhod že klima půjde z auta pryč. Takže mam dotaz jestli tam v tom neni nějakej problém s nějakym řemenem nebo co sem zaslech. Pak jestli je to hodně těžký, mam dojem že před barákem to asi nepůjde, co? Prostě kdo o tom něco ví budu rád když se vyjádří
Kašli na to, těch 0,1 sekundy dolů nestojí za to pocení se v létě !! |
|
|
Návrat nahoru |
|
Marty |
Zaslal: čt květen 04, 2006 1:41 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
sme jí vyškubli z celicy celkem rychle, všechny hadice, chladič, kondenzátor, kompresor (musíš dát kratší klíňák), výměník je pod palubkou, na ten bych se vykašlal, palubku sem vyndaval jednou a to sem si řikal že naposled. teď mně to asi čeká zase |
_________________ Saxo rallye projekt
http://www.drift-forum.cz/viewtopic.php?t=5614&start=30 |
|
Návrat nahoru |
|
Miki |
Zaslal: čt květen 04, 2006 1:58 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
|
Návrat nahoru |
|
Ritchma |
Zaslal: čt květen 04, 2006 2:03 pm |
|
|
|
JJ opravdu mi nefunguje. Nebo možná funguje ale neni naplněná a za dva roky i když byly nechutný pařáky sem neměl potřebu jí zapnout. Se kdyžtak trochu zapotim. Nechci jí vyndat kvůli sprintům to bych jí měl už před mimoní dávno venku ne? Přece jenom do mimoně s tim neudělám a na druhou mimoň nejedu. A příjde mi zbytečný to tahat sebou.
Předpokládám že musim sundat masku a nárazník ne?
Pak dál klíňák stojí zhruba kolik? |
|
|
Návrat nahoru |
|
Laďa |
Zaslal: čt květen 04, 2006 2:16 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
[quote="Ritchma"]JJ opravdu mi nefunguje. Nebo možná funguje ale neni naplněná a za dva roky i když byly nechutný pařáky sem neměl potřebu jí zapnout. Se kdyžtak trochu zapotim. Nechci jí vyndat kvůli sprintům to bych jí měl už před mimoní dávno venku ne? Přece jenom do mimoně s tim neudělám a na druhou mimoň nejedu. A příjde mi zbytečný to tahat sebou.
V tom případě : proč ji nemáš už 2 roky venku |
|
|
Návrat nahoru |
|
Ritchma |
Zaslal: čt květen 04, 2006 3:13 pm |
|
|
|
[quote="Laďa"]Ritchma napsal: JJ opravdu mi nefunguje. Nebo možná funguje ale neni naplněná a za dva roky i když byly nechutný pařáky sem neměl potřebu jí zapnout. Se kdyžtak trochu zapotim. Nechci jí vyndat kvůli sprintům to bych jí měl už před mimoní dávno venku ne? Přece jenom do mimoně s tim neudělám a na druhou mimoň nejedu. A příjde mi zbytečný to tahat sebou.
V tom případě : proč ji nemáš už 2 roky venku
No dva roky sem zvažoval jestli jí nezprovoznim ale seru na ní |
|
|
Návrat nahoru |
|
Miki |
Zaslal: čt květen 04, 2006 4:48 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|