punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - Motor po vetsim zahrati netahne...

Autor Zpráva

<  Servis  ~  Motor po vetsim zahrati netahne...

umpalump
Zaslal: út říjen 14, 2008 9:48 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 14. 09. 2008 Příspěvky: 44 Bydliště: třebíč
Caute,

pozoroval nekdo z Vas, ze kdyz jede delsi cestu tak pak ta akcelerace neni ono a motor je jakoby linej ? Nemusi to byt nutne dlouha cesta, staci jet trosku ostreji chvili a pak kdyz slapnu na plyn tak citim divny vibrace do nohy a vyfuck rve vic a auto netahne tolik jako predtim kdyz bylo jeste relativne studeny...

setkal se s tim nekdo ? diky

VTS 1,6 16V 87kW 99r.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
DiNOkitovec
Zaslal: út říjen 14, 2008 10:45 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 04. 02. 2007 Příspěvky: 1300 Bydliště: Praha 2
Těsnění pod hlavou? u mě to bylo podobně jako píšeš, po výměně těsnění to je ok. (koukni na olej/do chadiče, poznáš to podle mastnoty nebo nějakejch sraženin..)

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky ICQ
lakinooo
Zaslal: út říjen 14, 2008 10:49 pm Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 15. 07. 2008 Příspěvky: 1808 Bydliště: Vrútky
Ty mas snad na tom aute vsetky mozne problemy ake len existuju....
umpalump
Zaslal: st říjen 15, 2008 7:45 am Odpovědět s citátem
nj to je vsecko hezky Sad jenze me se nechce davat x tisic za to aby mi nakonec rekli ze to tim nebylo Sad

jinak tohle uz se deje dlouho, a jak kamos rikal tesneni to timpadem asi nebude... deje se to totiz od zacatku resp od chvile kdy sem si na to auto zvykl a jel prvni delsi trasu tzn motor se vic zahral a nasledne ztratil vykon...
butthead
Zaslal: st říjen 15, 2008 3:20 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 13. 10. 2006 Příspěvky: 389 Bydliště: Slovakia, Prešov (východ)
Aky tam mas filter? Klasika alebo hrusku? lebo keby si mal hrusku tak to musi byt odclonene aby Ti to nenasavalo teply vzduch. Pokial je motor studeny tak to ide dobre ale ked je zohriaty napr pri cestach typu 300 km bez prestavky tak to netaha preto sa snazim to odclonenie nejak vyriesit aj ja ..... cuss

Zaslal: čt říjen 16, 2008 7:33 am Odpovědět s citátem
filtr mam klasiku...a neni to ze bych jel velkou streku...ale globalne kdyz se motor zahreje vic tak to pak prestane tahnout...jako by to bylo uhnany ...
FLin
Zaslal: čt říjen 16, 2008 7:58 am Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 19. 05. 2008 Příspěvky: 79 Bydliště: Nová Paka
ono to podle mě i uhnaný bude...už se mi to stalo taky cestou do Brna ale je pravda že jsem pospíchal...na dálnici to bylo v pohodě ale následně jizda ve městě byla taková že jsem myslel že mě předjede i kolobežka..i když jsem to vytáčel byl línej jak veš...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
martanc
Zaslal: čt říjen 16, 2008 1:30 pm Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 05. 11. 2006 Příspěvky: 6209
jo to už se mi taky stalo když sem měl 1.1 a jeli sme ve čtirech na hory tak sem některý kopce jel blbě na dvojku a jindy bych tam jel na čtyrku prostě to po tý dlouhý štrece vůbec nechtělo jet Confused

DiNOkitovec
Zaslal: čt říjen 16, 2008 2:58 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 04. 02. 2007 Příspěvky: 1300 Bydliště: Praha 2
Nemůže to bejt teda termostatem? 6e se to přehřejvá víc nnež ukazuje a proto nejede? Já když měl to špatný těsnění pod hlavou, tak se mi ztratilo celkem dost vody a vylítla teplota, přestalo to táhnout. Po dolití vody to bylo dobrý a kupodivu se ani moc neztrácela, takže jsem s tim ještě chvilinku nouziově jezdil (dokud to bylo studený tak to šlo v poho).

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky ICQ
SKreyn
Zaslal: čt říjen 16, 2008 6:07 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 04. 10. 2008 Příspěvky: 437 Bydliště: Slovensko
ja som dal previezť na mojom saxafóne kamošovi, on má mitsubishi colt, rv 1998, 1.3b, 75k a potom povedal, že oproti jeho autu to nie je až taký rozdiel Surprised
ja to moc neviem posúdiť, keďže ja som jazdil predtým na fiat uno, rv 1992, 1.1b, 50k...
lebo to je fakt rozdiel, aj keď aj mne sa to zdá byť trošku pomalšie, ako som si predstavoval, poriadny rozdiel je cítiť až keď motor vytáčam do vyšších otáčok...

môj blog >>> http://pablovefotky.blogspot.com/
KenaD
Zaslal: pá říjen 17, 2008 8:13 am Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 01. 10. 2007 Příspěvky: 704 Bydliště: Třinec
SKreyn napsal:
ja som dal previezť na mojom saxafóne kamošovi, on má mitsubishi colt, rv 1998, 1.3b, 75k a potom povedal, že oproti jeho autu to nie je až taký rozdiel Surprised
ja to moc neviem posúdiť, keďže ja som jazdil predtým na fiat uno, rv 1992, 1.1b, 50k...
lebo to je fakt rozdiel, aj keď aj mne sa to zdá byť trošku pomalšie, ako som si predstavoval, poriadny rozdiel je cítiť až keď motor vytáčam do vyšších otáčok...

Trocchu mimo téma Very Happy Ale je to tak u 16V poznáš velký rozdíl až točíš třeba od 4500ot.

Škoda octavia 1,9tdi 4x4 ex
Seat alhambra 4x4 1.9Tdi
Garage:
http://www.saxoclub.net/phpbb2/garage.php?mode=view_vehicle&CID=170
SKreyn
Zaslal: pá říjen 17, 2008 3:11 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 04. 10. 2008 Příspěvky: 437 Bydliště: Slovensko
nj, sorry, nechcel som kôli tomu zakladať novú tému...
hmm, takže ak sa jazdí do cca 3000ot, tak to ide jako normálne auto...

môj blog >>> http://pablovefotky.blogspot.com/
umpalump
Zaslal: pá říjen 17, 2008 5:17 pm Odpovědět s citátem
voda se mi neztraci...a kdyz to chvili tocim a jedu ostre asi pet minut nebo deset tak uz to je uhnany a pak uz se tomu tolik nechce ...
kubopn
Zaslal: pá říjen 17, 2008 10:08 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 23. 08. 2007 Příspěvky: 53 Bydliště: Piešťany (SK)
mne to 1.1 delala taky ... za studena jela a jak se ohřála tak zustala uplne lenivá ... kam jsem se dopracoval ...?!? spojka je po měsíci v kýblu v ***, ehm nekde. nejsem supr mechanik, ale žádej problém nebyl. rozjezd v poho ale ohodne lenivěji ... a teďko jsem se nerozjel včera !
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky ICQ
umpalump
Zaslal: st říjen 22, 2008 12:40 pm Odpovědět s citátem
tak jsem byl dneska na prohlidce u pana doktora v servisu Citroen... a povedeli mi to co uz jsem vedel ze je chyba ve ventili odparovani ... jenze jsem nevedel ze by to mohlo delat takove psi kusy a prej ze mohlo...mno kazdopadne je tam utrzena ta hadicka ktera vede tam nekam... a pry to nasava vzduch kery uz tam byt v tu chvili nema...proto mozne duseni, delani blbosti obcas a nepravidelne ... a asi i vetsi spotreba...

ta nepravidelnost by odpovidala pze vlastne ten ventil pry obcas je otevreny a obcas zavreny podle ECu ... tim se ridi pry jak bohata je smes... ted musim nekde sehnat jen takovej konec na tu hadicku kera vede do krabicky s napisem 16V Smile a snad by to melo byt ok

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 2
Jdi na stránku 1, 2  Další

Přejdi na: