punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - Nefunkční zadní mlhovka

Autor Zpráva

<  Servis  ~  Nefunkční zadní mlhovka

Bishboun
Zaslal: so říjen 18, 2008 6:11 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 20. 01. 2007 Příspěvky: 165 Bydliště: Ústí n.L.
Ahoj chci se optat na funkčnost zadní mlhovky. Po zapnutí svítila normálně, ale teď svítila jen 5 minut a zkontroloval (vyměnil) jsem pojistku a žárovku ale pořád nic. Nevíte někde kde je bota????? Dík

Zaslal: so říjen 18, 2008 8:56 pm Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 05. 11. 2006 Příspěvky: 6209
no to může bejt na více místech pokud pojistka i žárovka je dobrá tak může bejt problém v kabelech a nebo v samotném spínači ale nejsem si teď jistej jestli je zadní mlhovka spínaná přes relé a nebo jí spíná rovnou levá páčka ale pokud je tam relé tak bych hledal problém tam

Bishboun
Zaslal: so říjen 18, 2008 9:06 pm Odpovědět s citátem
No joo je tam 5A pojistka, takže to asi bude přes relé, mrknu do knížky jestli to tak je a popř koupím a zkusím relé, díky

Zaslal: so říjen 18, 2008 9:29 pm Odpovědět s citátem
Bishboun napsal:
No joo je tam 5A pojistka, takže to asi bude přes relé, mrknu do knížky jestli to tak je a popř koupím a zkusím relé, díky
jj nemáš zač i když ta 5A pojistka je tam celkem zbytečně protože to jednou žárovkou rozhodně neproteče

Bishboun
Zaslal: ne říjen 19, 2008 11:09 am Odpovědět s citátem
no koukal jsem do nejakyho schema a rekl bych ze to pres to rele nejde Sad. Pres rele jdou predni mlhovky, ale ty jsem dodelal uplne jinak takze pres origo rele nejdou. Nevis jaky rele by to mohlo byt, nebo jsou vsechny stejny?

Zaslal: ne říjen 19, 2008 11:20 am Odpovědět s citátem
Bishboun napsal:
no koukal jsem do nejakyho schema a rekl bych ze to pres to rele nejde Sad. Pres rele jdou predni mlhovky, ale ty jsem dodelal uplne jinak takze pres origo rele nejdou. Nevis jaky rele by to mohlo byt, nebo jsou vsechny stejny?
to bohužel nevim ale je možný že tam žádný není protože skoro na to neni ani potřeba a v tom případě bych to vyděl na páčku.

Dar3cek
Zaslal: ne říjen 19, 2008 7:43 pm Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 09. 05. 2007 Příspěvky: 235 Bydliště: Zlonice , Okres kladno
čau...je to blbost z kterou asi zase nepomuzu....ale kdyz rozeberes zadni svetlo tam kde je mlhovka tak je tam takovej ctverec se zarovkama a knemu pripichnutej svazek kabelu prez takovou cokoladu zejo ? Smile ja resil to ze mi nesviti taky mlhovka a mel jsem skorodovanej jen tu zastrcku co jde k mlhovce.otevri to a koukni doty cokolady...jen tak na venek to videt neni.Taky sem nechapal....ale vycistil jsem to a vse oka....takze kdybys uz byl v koncich tak se mrkni..... Cool Very Happy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
martanc
Zaslal: ne říjen 19, 2008 9:09 pm Odpovědět s citátem
Dar3cek napsal:
čau...je to blbost z kterou asi zase nepomuzu....ale kdyz rozeberes zadni svetlo tam kde je mlhovka tak je tam takovej ctverec se zarovkama a knemu pripichnutej svazek kabelu prez takovou cokoladu zejo ? Smile ja resil to ze mi nesviti taky mlhovka a mel jsem skorodovanej jen tu zastrcku co jde k mlhovce.otevri to a koukni doty cokolady...jen tak na venek to videt neni.Taky sem nechapal....ale vycistil jsem to a vse oka....takze kdybys uz byl v koncich tak se mrkni..... Cool Very Happy
jo to je klidně možný asi ti tam trochu zatékalo to těsnění holt nebude 100%

Dar3cek
Zaslal: po říjen 20, 2008 9:51 am Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 09. 05. 2007 Příspěvky: 235 Bydliště: Zlonice , Okres kladno
Mno Trochu asi ne...po tydnu co jsem si privez auto sem nekam jel a kamarad name porad blikal tak jsem zastavil ptam se ho co se deje...a on ze mam misto svetla akvarko Very Happy tak se nato koukam a cely svetlo plny vody..fakt tak dat rybycku...tak sem tuner jak blazen Very Happy Laughing tak sem to rozebral a to tesneni bylo navrchu vypadli.to byste neverili co vody se tam veslo Laughing Very Happy .... mno a po tydnu sem resil tu mlhovku Laughing Laughing
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
vtsko
Zaslal: po říjen 20, 2008 9:56 am Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 09. 03. 2008 Příspěvky: 4167 Bydliště: Malacky
do svetla zateka viacerim.Ono ked sa to par krat rozoberie,uz to tak netesni...aj mne zatekalo,ale problem som zdolal a uz ziadne akvarko.. Very Happy

http://saxoclub.net/phpbb2/viewtopic.php?t=3547&postdays=0&postorder=asc&start=0
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
martanc
Zaslal: po říjen 20, 2008 1:19 pm Odpovědět s citátem
já měl na starim saxu taky akvárko ale bylo to tím že to světlo bylo celý prasklí asi stim předešlej majitel někam nacouval a než sem se dostal k jeho výměně tak sem o to auto přišel. Sranda je že ho někdo opravil a teď snim jezdí něaká slečna a co myslíte světlo je prasklý pořád Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

troskalp
Zaslal: po říjen 20, 2008 3:54 pm Odpovědět s citátem
EX-Saxoclubák Založen: 01. 09. 2008 Příspěvky: 2204 Bydliště: Střílky
to viš ženská Very Happy Very Happy Very Happy ta než to spravi tak se ji auto rozsype pod rukama Very Happy

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
martanc
Zaslal: po říjen 20, 2008 7:37 pm Odpovědět s citátem
troskalp napsal:
to viš ženská Very Happy Very Happy Very Happy ta než to spravi tak se ji auto rozsype pod rukama Very Happy
jak která znam i šikovný ženský ale to je spíš víjímka Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy :Djinak to auto bylo v celkem dobrým stavu ale tovíš teďka je to opravená totálka takže už bych nechtěl vědět v jakym stavu je teď

Bishboun
Zaslal: čt listopad 06, 2008 2:40 pm Odpovědět s citátem
Halo halo, hlásím odstranění závady.

jak jsem již říkal , mlhovka mi šla jen 5 min a pak mrtvola. Zhasnula mi i kontrolka.

Jelikož jsem zkontroloval pojistku a žárovku kde vše bylo OK šel jsem po té nejdražší věci..páčka blinkru kde je teda i mlhovka. Mám sice jen páčku se zadní mlhovkou, ale možná že i pro přední je to stejně.

Vycházel jsem s toho že na zadní mlhovku (1 žárovku) není třeba relé (ani tam není). Vyndal jsem páčku (teda to bylo mordování, volant apod, vše dolu). Přímo do té mlhovky vedou vnějškem dva černý kablíky. Zřejmě stářím ztuhly a jak se používá blinkr tak uvnitř byl rozpraskaný a tudíž bez kontaktu. Jen jsem ho trochu promačkal a mlhovka najednou šla. Takže je to tam sice malo místa, ale vyměnit ten kablík (aspoň to poškozené místo) jiným (licnou)

Kdo to tak má ušetří 1800,- za páčku

čus bus

Zaslal: čt listopad 06, 2008 2:46 pm Odpovědět s citátem
tak gratuluju k odstranění závady a dík že si konečně potvrdil předpoklad že zadní mlhovka je bez relé

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: