Autor |
Zpráva |
|
Figy |
Zaslal: pá říjen 24, 2008 7:26 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Nazdar chlapci, dneska navečír sem to kapku protách a najednou se rozsvítilo dobíjení, byla tma a tak sem to nezkoumal detailně, rozvoďák ok naplej a točí se... Když zapnu klíček tak to divně bzučí, možná alt v čoudu ale chci se poradit jestli se to někomu nestalo. Novej alt bude asi pálka. |
|
|
Návrat nahoru |
|
MrChodnyCZ |
Zaslal: pá říjen 24, 2008 7:54 pm |
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
stalo se mi to, po jizde v brne na okruhu. Dobijeni nesvitilo jako pri nahozeni, ale ruzne menilo intenzitu, ale vubec to nezalezelo na otackach.
Pak sem zjistil, ze mam oholene oba dva draty na tomto konektoru (viz. obr.). Zaizoloval jsem to a byl klid.
pokud by to nebylo tim, pripadaji v uvahu jeste uhliky. Oprava neni moc narocna, ale par set si vezme. |
_________________ “All of life’s problems can be solved with two things—duct tape and WD40. If it moves and it shouldn’t, you need duct tape. And if it doesn’t move and it should, you need WD40.”
Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já.
|
|
Návrat nahoru |
|
Figy |
Zaslal: pá říjen 24, 2008 8:12 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
myslim že to bude ono protože v tý tmě se mi to zdálo uvolněný přesně jak ukazuješ, tak doufám že je v tomdle zakopanej pes a při zapnutym klíčku ti to bzučelo?? |
|
|
Návrat nahoru |
|
MrChodnyCZ |
Zaslal: pá říjen 24, 2008 8:16 pm |
|
|
|
hehe, normalne ne, ale kdyz sem to odpojil, zaizoloval a znovu pripojil, tak to pri otoceni klicku na kontrolky zaclo bzucelo Zjistil sem, ze sem ten konektor nedostrcil uplne na doraz Po dorazeni byl klid. |
_________________ “All of life’s problems can be solved with two things—duct tape and WD40. If it moves and it shouldn’t, you need duct tape. And if it doesn’t move and it should, you need WD40.”
Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já.
|
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: pá říjen 24, 2008 8:42 pm |
|
|
|
njn to bude asi buzení atíku |
_________________ Ex Saxo 1.1, zelené už bohužel není, ale měl jsem ho rád.
Momentálně VTS, sice jen 1.4 ale je to VTS! |
|
Návrat nahoru |
|
Figy |
Zaslal: pá říjen 24, 2008 9:58 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
jjo tak to je určitě vono, no to buzení je svině ale přišlo mi to spíš od baterky, dám zejtra vědět, asi se to uvolnilo jak zabrali ty všechny koně asi |
|
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: pá říjen 24, 2008 10:07 pm |
|
|
|
Figy napsal: jjo tak to je určitě vono, no to buzení je svině ale přišlo mi to spíš od baterky, dám zejtra vědět, asi se to uvolnilo jak zabrali ty všechny koně asi jj to je pravďepodobný |
_________________ Ex Saxo 1.1, zelené už bohužel není, ale měl jsem ho rád.
Momentálně VTS, sice jen 1.4 ale je to VTS! |
|
Návrat nahoru |
|
|