Autor |
Zpráva |
< Servis ~ světlo a vyhřívaní skla nefunguje! |
redswift |
Zaslal: út říjen 28, 2008 6:40 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Nevíte, cím by mohlo být, že nesvítí zadní bílý světlo při couvání?? Zkontroloval jsem žárovky, pojistku a jestli není nekde přerušený kabel až k palubce a nic... Nevíte pls někdo čím by to mohlo být?Kde hledat? nefunguje mi ani vyhřívání zadního skla...taky jsem zkoušel hledat jestli není nekde přerušený kabel, ale nic.. Neví někdo co s tím? |
|
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: út říjen 28, 2008 7:44 pm |
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
no tak couvačky my na starym saxe taky nefungovaly a v 99% za to může spínač na převodovce stačí ho vyměnit je nahoře na převodovce pod baterkou a je po problému a k vyhřívání zadního okna skus orknout relé |
Naposledy upravil martanc dne út říjen 28, 2008 8:02 pm, celkově upraveno 1 krát _________________ Ex Saxo 1.1, zelené už bohužel není, ale měl jsem ho rád.
Momentálně VTS, sice jen 1.4 ale je to VTS! |
|
Návrat nahoru |
|
lakinooo |
Zaslal: út říjen 28, 2008 7:50 pm |
|
|
ERROR: RITCHMA VIRUS
|
martanc napsal: no tak couvačky my na starym svétle taky nefunguje a v 99% za to může spínač na převodovce stačí ho vyměnit je nahoře na převodovce pod baterkou a je po problému a k vyhřívání zadního okna skus orknout relé
Niekedy sa lubi zlomit kabet v prechodke do 3/5 dveri... |
|
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: út říjen 28, 2008 8:02 pm |
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
lakinooo napsal: martanc napsal: no tak couvačky my na starym svétle taky nefunguje a v 99% za to může spínač na převodovce stačí ho vyměnit je nahoře na převodovce pod baterkou a je po problému a k vyhřívání zadního okna skus orknout relé
Niekedy sa lubi zlomit kabet v prechodke do 3/5 dveri... no tam jich moc nejde jen vyhřívání,osvětlení SPZ a stěrač ale je to taky možný |
_________________ Ex Saxo 1.1, zelené už bohužel není, ale měl jsem ho rád.
Momentálně VTS, sice jen 1.4 ale je to VTS! |
|
Návrat nahoru |
|
redswift |
Zaslal: so listopad 01, 2008 10:46 am |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
martanc napsal: lakinooo napsal: martanc napsal: no tak couvačky my na starym svétle taky nefunguje a v 99% za to může spínač na převodovce stačí ho vyměnit je nahoře na převodovce pod baterkou a je po problému a k vyhřívání zadního okna skus orknout relé
Niekedy sa lubi zlomit kabet v prechodke do 3/5 dveri... no tam jich moc nejde jen vyhřívání,osvětlení SPZ a stěrač ale je to taky možný
Tak problém s couvačkama odstraněn patřím k 99%, byl to spínač, cena 230Kč v druhovýrobě. Nevíte pls kde-který je to relé na vyhřívání zadního skla? |
|
|
Návrat nahoru |
|
|