punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - zaseknuta rucna brzda

Autor Zpráva

<  Servis  ~  zaseknuta rucna brzda

r3dbull
Zaslal: čt říjen 30, 2008 3:41 pm Odpovědět s citátem
JAPONSKÝ TURISTA Založen: 21. 10. 2008 Příspěvky: 12 Bydliště: Dunajska Streda (SR)
Vcera vecer som nastupil do auta ze sa idem len tak s kamosom previes. Zaradil som jednotku, pridal plyn zistil som ze mam zatiahnutu rucnu brzdu a tak som ju isiel odistit ale dosiel som na to ze je odistena! Tak si myslim ze ju mam zaseknutu ale zaujimave je ze kolesa nie su zabrzdene uplne ale len tak trusku ako ked mate vytiahnutu rucnu na prvom zube. Nechcelo sa mi to riesit a tak som sa isiel vozit a cuduj sa po chvile mi to prestalo brzdit a tak som si myslel ze je vsetko v poriadku. Ale rano ked som isiel do roboty tak mi to zase spravila... problem som jazdou na plny plyn neodstranil Laughing
poradte mi kde moze byt chyba a ako ju odstranim?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
vtsko
Zaslal: čt říjen 30, 2008 4:08 pm Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 09. 03. 2008 Příspěvky: 4167 Bydliště: Malacky
skus vliezt pod auto a pozriet,niekde bude zasekavat lanko...

http://saxoclub.net/phpbb2/viewtopic.php?t=3547&postdays=0&postorder=asc&start=0
martanc
Zaslal: čt říjen 30, 2008 4:08 pm Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 05. 11. 2006 Příspěvky: 6209
tohle se mi taky stalo na starém saxe ale jen ja jedné straně prostě to jakoby přibrzďovalo když sem to rozjel tak to přestalo ale jakmile sem zase zabrzdil bylo to zpět a dělala to vypadnutá pakna z jednoho čepu kterej se někde stratil mechanik to rozebral a vrazil tam mírně přibroušenej čep z felicie protože na saxo zrovna neměl a já potřeboval jezdit a padnul tam jako ulitej a bylo po problému

r3dbull
Zaslal: čt říjen 30, 2008 4:17 pm Odpovědět s citátem
JAPONSKÝ TURISTA Založen: 21. 10. 2008 Příspěvky: 12 Bydliště: Dunajska Streda (SR)
martanc napsal:
tohle se mi taky stalo na starém saxe ale jen ja jedné straně prostě to jakoby přibrzďovalo když sem to rozjel tak to přestalo ale jakmile sem zase zabrzdil bylo to zpět a dělala to vypadnutá pakna z jednoho čepu kterej se někde stratil mechanik to rozebral a vrazil tam mírně přibroušenej čep z felicie protože na saxo zrovna neměl a já potřeboval jezdit a padnul tam jako ulitej a bylo po problému

no presne takto mi to robi .... asi bude podobny problem ...
r3dbull
Zaslal: čt říjen 30, 2008 4:20 pm Odpovědět s citátem
vtsko napsal:
skus vliezt pod auto a pozriet,niekde bude zasekavat lanko...

jj vyskusam ale nemyslim si ze by tam bol problem lebo som skusil viacej krat vytiahnut a spustit brzdu ale nezmenilo sa to...
martanc
Zaslal: čt říjen 30, 2008 5:38 pm Odpovědět s citátem
r3dbull napsal:
martanc napsal:

no presne takto mi to robi .... asi bude podobny problem ...
jo rekni nekomu at de vedle auta a ty pomalu jet a at posloucha na jaki strane to dre a tam pak sundej buben a omrkni co a jak

r3dbull
Zaslal: čt říjen 30, 2008 5:59 pm Odpovědět s citátem
no presne takto mi to robi .... asi bude podobny problem ...[/quote]jo rekni nekomu at de vedle auta a ty pomalu jet a at posloucha na jaki strane to dre a tam pak sundej buben a omrkni co a jak[/quote]

ja som to pocul aj v kabine, je to vodicova strana, (a inak je to aj citit ktora je to strana ked sa pomaly rozbieham...)
martanc
Zaslal: čt říjen 30, 2008 6:01 pm Odpovědět s citátem
jj mě to dělala strana u spolujezdce. No takže rozebrat a uvidíš a když nebudeš moct sehnat novej čep tak ten z favorita/felicie bude stačit Very Happy Very Happy Very Happy

r3dbull
Zaslal: čt říjen 30, 2008 6:08 pm Odpovědět s citátem
martanc napsal:
jj mě to dělala strana u spolujezdce. No takže rozebrat a uvidíš a když nebudeš moct sehnat novej čep tak ten z favorita/felicie bude stačit Very Happy Very Happy Very Happy

mozno by som aj vedel zohnet minuly tyzdem som bol na jednom vrakovisku a videl som tam jedno saxo a zda sa mi ze sa so zadnymi brzdami este nemanipulovalo.... ked budem mat stastie tak za to nebudme musiet ani platit .... strcim si to do vrecka a odidem Very Happy Very Happy Laughing
martanc
Zaslal: čt říjen 30, 2008 6:11 pm Odpovědět s citátem
r3dbull napsal:
martanc napsal:

mozno by som aj vedel zohnet minuly tyzdem som bol na jednom vrakovisku a videl som tam jedno saxo a zda sa mi ze sa so zadnymi brzdami este nemanipulovalo.... ked budem mat stastie tak za to nebudme musiet ani platit .... strcim si to do vrecka a odidem Very Happy Very Happy Laughing
jj taky řešení tovíš nám se nikam nechtělo tak sme použily to co bylo po ruce na dílně Very Happy Very Happy

vtsko
Zaslal: čt říjen 30, 2008 9:48 pm Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 09. 03. 2008 Příspěvky: 4167 Bydliště: Malacky
sikovnym patri svet Wink Very Happy

http://saxoclub.net/phpbb2/viewtopic.php?t=3547&postdays=0&postorder=asc&start=0
Barth3Z
Zaslal: čt říjen 30, 2008 9:58 pm Odpovědět s citátem
Anonymní
Mne sa stalo nieco ineho pred polrokom, rano reku ze idem do roboty a dam rucnu dole a ze sa rozbehnem a nic...len mi adok drzalo jak bribity.. kamos co siel takisto do roboty mi povedal ze mam jedno koleso zakusle...a uz sa islo hever koleso dole, a silou vole ( kladivo) par ran a povolilo potom som to radsej rozobral precistil a odtedy pokoj ale zuajimava skusenost hned na rano ....
martanc
Zaslal: čt říjen 30, 2008 10:02 pm Odpovědět s citátem
vtsko napsal:
sikovnym patri svet Wink Very Happy
jj ne nadarmo se řiká šikovný český ručičky Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

martanc
Zaslal: čt říjen 30, 2008 10:02 pm Odpovědět s citátem
Barth3Z napsal:
Mne sa stalo nieco ineho pred polrokom, rano reku ze idem do roboty a dam rucnu dole a ze sa rozbehnem a nic...len mi adok drzalo jak bribity.. kamos co siel takisto do roboty mi povedal ze mam jedno koleso zakusle...a uz sa islo hever koleso dole, a silou vole ( kladivo) par ran a povolilo potom som to radsej rozobral precistil a odtedy pokoj ale zuajimava skusenost hned na rano ....
tsk jestli to bylo třeba v zimě tak se ani nedivím

Barth3Z
Zaslal: čt říjen 30, 2008 10:03 pm Odpovědět s citátem
Anonymní
nebolo to v zime v tom je dalsi vtip, a nemusis citovat predosle prispevky, snad si kazdy domysli ze reagujes an posledny napisany...

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 2
Jdi na stránku 1, 2  Další

Přejdi na: