Autor |
Zpráva |
< Servis ~ zaseknuta rucna brzda |
r3dbull |
Zaslal: čt říjen 30, 2008 3:41 pm |
|
|
JAPONSKÝ TURISTA
|
Vcera vecer som nastupil do auta ze sa idem len tak s kamosom previes. Zaradil som jednotku, pridal plyn zistil som ze mam zatiahnutu rucnu brzdu a tak som ju isiel odistit ale dosiel som na to ze je odistena! Tak si myslim ze ju mam zaseknutu ale zaujimave je ze kolesa nie su zabrzdene uplne ale len tak trusku ako ked mate vytiahnutu rucnu na prvom zube. Nechcelo sa mi to riesit a tak som sa isiel vozit a cuduj sa po chvile mi to prestalo brzdit a tak som si myslel ze je vsetko v poriadku. Ale rano ked som isiel do roboty tak mi to zase spravila... problem som jazdou na plny plyn neodstranil
poradte mi kde moze byt chyba a ako ju odstranim? |
|
|
Návrat nahoru |
|
vtsko |
Zaslal: čt říjen 30, 2008 4:08 pm |
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: čt říjen 30, 2008 4:08 pm |
|
|
|
tohle se mi taky stalo na starém saxe ale jen ja jedné straně prostě to jakoby přibrzďovalo když sem to rozjel tak to přestalo ale jakmile sem zase zabrzdil bylo to zpět a dělala to vypadnutá pakna z jednoho čepu kterej se někde stratil mechanik to rozebral a vrazil tam mírně přibroušenej čep z felicie protože na saxo zrovna neměl a já potřeboval jezdit a padnul tam jako ulitej a bylo po problému |
_________________ Ex Saxo 1.1, zelené už bohužel není, ale měl jsem ho rád.
Momentálně VTS, sice jen 1.4 ale je to VTS! |
|
Návrat nahoru |
|
r3dbull |
Zaslal: čt říjen 30, 2008 4:17 pm |
|
|
JAPONSKÝ TURISTA
|
martanc napsal: tohle se mi taky stalo na starém saxe ale jen ja jedné straně prostě to jakoby přibrzďovalo když sem to rozjel tak to přestalo ale jakmile sem zase zabrzdil bylo to zpět a dělala to vypadnutá pakna z jednoho čepu kterej se někde stratil mechanik to rozebral a vrazil tam mírně přibroušenej čep z felicie protože na saxo zrovna neměl a já potřeboval jezdit a padnul tam jako ulitej a bylo po problému
no presne takto mi to robi .... asi bude podobny problem ... |
|
|
Návrat nahoru |
|
r3dbull |
Zaslal: čt říjen 30, 2008 4:20 pm |
|
|
JAPONSKÝ TURISTA
|
vtsko napsal: skus vliezt pod auto a pozriet,niekde bude zasekavat lanko...
jj vyskusam ale nemyslim si ze by tam bol problem lebo som skusil viacej krat vytiahnut a spustit brzdu ale nezmenilo sa to... |
|
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: čt říjen 30, 2008 5:38 pm |
|
|
|
r3dbull napsal: martanc napsal: tohle se mi taky stalo na starém saxe ale jen ja jedné straně prostě to jakoby přibrzďovalo když sem to rozjel tak to přestalo ale jakmile sem zase zabrzdil bylo to zpět a dělala to vypadnutá pakna z jednoho čepu kterej se někde stratil mechanik to rozebral a vrazil tam mírně přibroušenej čep z felicie protože na saxo zrovna neměl a já potřeboval jezdit a padnul tam jako ulitej a bylo po problému
no presne takto mi to robi .... asi bude podobny problem ... jo rekni nekomu at de vedle auta a ty pomalu jet a at posloucha na jaki strane to dre a tam pak sundej buben a omrkni co a jak |
|
Návrat nahoru |
|
r3dbull |
Zaslal: čt říjen 30, 2008 5:59 pm |
|
|
JAPONSKÝ TURISTA
|
no presne takto mi to robi .... asi bude podobny problem ...[/quote]jo rekni nekomu at de vedle auta a ty pomalu jet a at posloucha na jaki strane to dre a tam pak sundej buben a omrkni co a jak[/quote]
ja som to pocul aj v kabine, je to vodicova strana, (a inak je to aj citit ktora je to strana ked sa pomaly rozbieham...) |
|
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: čt říjen 30, 2008 6:01 pm |
|
|
|
jj mě to dělala strana u spolujezdce. No takže rozebrat a uvidíš a když nebudeš moct sehnat novej čep tak ten z favorita/felicie bude stačit |
|
Návrat nahoru |
|
r3dbull |
Zaslal: čt říjen 30, 2008 6:08 pm |
|
|
JAPONSKÝ TURISTA
|
mozno by som aj vedel zohnet minuly tyzdem som bol na jednom vrakovisku a videl som tam jedno saxo a zda sa mi ze sa so zadnymi brzdami este nemanipulovalo.... ked budem mat stastie tak za to nebudme musiet ani platit .... strcim si to do vrecka a odidem |
|
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: čt říjen 30, 2008 6:11 pm |
|
|
|
jj taky řešení tovíš nám se nikam nechtělo tak sme použily to co bylo po ruce na dílně |
|
Návrat nahoru |
|
vtsko |
Zaslal: čt říjen 30, 2008 9:48 pm |
|
|
|
|
Návrat nahoru |
|
Barth3Z |
Zaslal: čt říjen 30, 2008 9:58 pm |
|
|
Anonymní
|
Mne sa stalo nieco ineho pred polrokom, rano reku ze idem do roboty a dam rucnu dole a ze sa rozbehnem a nic...len mi adok drzalo jak bribity.. kamos co siel takisto do roboty mi povedal ze mam jedno koleso zakusle...a uz sa islo hever koleso dole, a silou vole ( kladivo) par ran a povolilo potom som to radsej rozobral precistil a odtedy pokoj ale zuajimava skusenost hned na rano .... |
|
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: čt říjen 30, 2008 10:02 pm |
|
|
|
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: čt říjen 30, 2008 10:02 pm |
|
|
|
Barth3Z napsal: Mne sa stalo nieco ineho pred polrokom, rano reku ze idem do roboty a dam rucnu dole a ze sa rozbehnem a nic...len mi adok drzalo jak bribity.. kamos co siel takisto do roboty mi povedal ze mam jedno koleso zakusle...a uz sa islo hever koleso dole, a silou vole ( kladivo) par ran a povolilo potom som to radsej rozobral precistil a odtedy pokoj ale zuajimava skusenost hned na rano .... tsk jestli to bylo třeba v zimě tak se ani nedivím |
|
Návrat nahoru |
|
Barth3Z |
Zaslal: čt říjen 30, 2008 10:03 pm |
|
|
Anonymní
|
nebolo to v zime v tom je dalsi vtip, a nemusis citovat predosle prispevky, snad si kazdy domysli ze reagujes an posledny napisany... |
|
|
Návrat nahoru |
|
|