punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - Brzdy

Autor Zpráva

<  Servis  ~  Brzdy

Nick
Zaslal: út říjen 07, 2008 6:36 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 30. 08. 2008 Příspěvky: 637 Bydliště: Otrokovice
hoj pánové,

chci se zeptat co kdo máte ve předu za brzdové kotouče a destičky?
já jsem si tam koupil destičky Sparco a Kotouče ATE Powerdisky a nevim nevim je to takové čudné když jsem tam měl původní tak to brzdilo ok, ale teď mi nějak utíká zadek když to trošku víc sešlápnu tak mi to leti do leva.najeto cca 350km na nich.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
dave_m
Zaslal: út říjen 07, 2008 7:27 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 08. 05. 2006 Příspěvky: 1299 Bydliště: Olomouc
brzdy by se mely zajizdet min 500km... tak pockej a pak uvidis

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
Dar3cek
Zaslal: st říjen 08, 2008 7:30 pm Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 09. 05. 2007 Příspěvky: 235 Bydliště: Zlonice , Okres kladno
CUS

Hale mrkni jestli nemas utazenej moc ten regulator brzdnyho ucinku na zadni naprave ...ja sem mel vzadu kotouce a desky total v prdeli a jak sem dal novy tak mi auto zacalo brzdit na zadni napravu jak splaseny.....porad to utikalo smykem jak kdybych brzdil jen ruckou....mel jsem ten regulator zaseklej.....mozna mas stejnej problem...treba ale taky ne... a potrebuje se to jen usadit:) Smile
Nick
Zaslal: čt říjen 09, 2008 11:49 am Odpovědět s citátem
Dar3cek napsal:
CUS

Hale mrkni jestli nemas utazenej moc ten regulator brzdnyho ucinku na zadni naprave ...ja sem mel vzadu kotouce a desky total v prdeli a jak sem dal novy tak mi auto zacalo brzdit na zadni napravu jak splaseny.....porad to utikalo smykem jak kdybych brzdil jen ruckou....mel jsem ten regulator zaseklej.....mozna mas stejnej problem...treba ale taky ne... a potrebuje se to jen usadit:) Smile

jo jo mrknu na to,e teda mechanik,ale jinak zadni brzdy zatim dělaný nejsou ale uvidíme .díky za radu
olda77
Zaslal: po listopad 17, 2008 12:52 pm Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 25. 02. 2005 Příspěvky: 1685 Bydliště: PŘEROV

ferodo ds 2000stav po pul roce Laughing

Nick
Zaslal: po listopad 17, 2008 4:34 pm Odpovědět s citátem
olda77 napsal:

ferodo ds 2000stav po pul roce Laughing

hm slušný Smile
vtsko
Zaslal: po listopad 17, 2008 4:36 pm Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 09. 03. 2008 Příspěvky: 4167 Bydliště: Malacky
ja som mal take v zadu a mozno aj krajsie Very Happy

http://saxoclub.net/phpbb2/viewtopic.php?t=3547&postdays=0&postorder=asc&start=0
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Skrbla
Zaslal: po listopad 17, 2008 6:41 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 27. 02. 2008 Příspěvky: 1180 Bydliště: Jičín
odvzušnuil jsi to?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
olda77
Zaslal: po listopad 17, 2008 6:43 pm Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 25. 02. 2005 Příspěvky: 1685 Bydliště: PŘEROV
Skrbla napsal:
odvzušnuil jsi to?

???????????????????????

Dar3cek
Zaslal: po listopad 17, 2008 6:54 pm Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 09. 05. 2007 Příspěvky: 235 Bydliště: Zlonice , Okres kladno
Shocked Shocked Shocked
Skrbla
Zaslal: po listopad 17, 2008 9:44 pm Odpovědět s citátem
olda77 napsal:
Skrbla napsal:
odvzušnuil jsi to?

???????????????????????

Jsi nikdy neodvzdusnoval brzdy?
Nekdy kdyz je vymeníš tak se to trochu zavzdušní a pak to nahovno brzdí
Nick
Zaslal: po listopad 17, 2008 10:15 pm Odpovědět s citátem
Skrbla napsal:
olda77 napsal:
Skrbla napsal:
odvzušnuil jsi to?

???????????????????????

máš pravdu,ale to je snad samozřejmnost ne že se to musí odvzdušnit protože při výměně brzd by si měl i dávat new kapalinu pokud vím,
jinak už to brzdí to auto ale až se zahřejou brzdy Smile
Skrbla
Zaslal: po listopad 17, 2008 10:32 pm Odpovědět s citátem
Nick napsal:
Skrbla napsal:
olda77 napsal:
Skrbla napsal:
odvzušnuil jsi to?

???????????????????????

máš pravdu,ale to je snad samozřejmnost ne že se to musí odvzdušnit protože při výměně brzd by si měl i dávat new kapalinu pokud vím,
jinak už to brzdí to auto ale až se zahřejou brzdy Smile

Jo jasný, ale né každej mění s brzdama pokaždý kapalinu.
Hlavně na ně ze začátku opatrně ať se ti nerosypou Laughing
dyk77
Zaslal: út listopad 18, 2008 12:25 am Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 24. 05. 2005 Příspěvky: 1511 Bydliště: Most
Tak kdyz budu mit rok starou kapalinu, tak musim kvuli destickam a kotoucum menit celou kapalinu? Pokud zavodim a sjedu desky i kotouce za rok, tak radeji ano, protoze kapalina dostala tepelne dost na prdel a degradovala, ale pri beznem provozu urcite neni treba po roce brzdovku menit, protoze jeji zivotnost je minimalne 2roky. Pokud je brzdovy system v poradku, nemusim ani odvzdusnovat, ale pouze zatlacim svorkou pistky a sleduji hladinu kapaliny ve vyrovnavaci nadobce, aby nepretekla, popripade upravim po vymene kotoucu a desticek hladinu kapaliny na rysku max.
Brzdy na predni ose jsem menil loni a plny ucinek jsem citil az tak po 1000Km . Dal jsem kotouce Brembo MAX a desticky Ferodo, ale ze bych se z nich posadil na prdel ... cekal jsem vic, je to prakticky stejny jako puvodni sada. Nevim jestli priste budu zase drazkovana Bremba kupovat, vypadaji skrze elektrony hezky, ale jinak asi vyhozeny penize. Mozna mi doporucili spatne desticky, takze jsem se dostal na uroven toho kde jsem byl. Jako navzdory tomu ze ma Saxo 1.1 pomerne male nic moc brzd. kotouce, tak se s tim brzdit da az na krev, nicmene na druhem aute jsem dal normalni desky i kotouce od ATE a to je uplne jiny kafe, maji plynuly nastup a staci vic prislapnout a lezou mi bulvy z dulku. O proti puvodni sade z prvovyroby o dost lepsi.

Spotřeba CITROEN SAXO
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Nick
Zaslal: út listopad 18, 2008 11:56 am Odpovědět s citátem
dyk77 napsal:
Tak kdyz budu mit rok starou kapalinu, tak musim kvuli destickam a kotoucum menit celou kapalinu? Pokud zavodim a sjedu desky i kotouce za rok, tak radeji ano, protoze kapalina dostala tepelne dost na prdel a degradovala, ale pri beznem provozu urcite neni treba po roce brzdovku menit, protoze jeji zivotnost je minimalne 2roky. Pokud je brzdovy system v poradku, nemusim ani odvzdusnovat, ale pouze zatlacim svorkou pistky a sleduji hladinu kapaliny ve vyrovnavaci nadobce, aby nepretekla, popripade upravim po vymene kotoucu a desticek hladinu kapaliny na rysku max.
Brzdy na predni ose jsem menil loni a plny ucinek jsem citil az tak po 1000Km . Dal jsem kotouce Brembo MAX a desticky Ferodo, ale ze bych se z nich posadil na prdel ... cekal jsem vic, je to prakticky stejny jako puvodni sada. Nevim jestli priste budu zase drazkovana Bremba kupovat, vypadaji skrze elektrony hezky, ale jinak asi vyhozeny penize. Mozna mi doporucili spatne desticky, takze jsem se dostal na uroven toho kde jsem byl. Jako navzdory tomu ze ma Saxo 1.1 pomerne male nic moc brzd. kotouce, tak se s tim brzdit da az na krev, nicmene na druhem aute jsem dal normalni desky i kotouce od ATE a to je uplne jiny kafe, maji plynuly nastup a staci vic prislapnout a lezou mi bulvy z dulku. O proti puvodni sade z prvovyroby o dost lepsi.

jo jo s tou kapalinou souhlasím beru zpět,jinak já mám ty desky sparco a jak říkáš že bych se snich posral to fakt ne takže to anik nedoporučuji,jsem slyšel je dobrá kombinace je sada od ATE- drážkované powerdisky a k tomu desky, chce to fakt vědět co kdo tam má za brzdy co koupit a co ne,pak jsou zbytečně vyhozený keš a jen zklamání,

takže Kombinace Sparco desky cena 2100Kč(navíc jsem na ně čekla 5 tydnů) + Ate powerdisk nevyhovujíci- prozatím, ale řekl bych že budou na nic ty desky než kotouče.

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 2
Jdi na stránku 1, 2  Další

Přejdi na: