punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - Vyhřívání 5. okna

Autor Zpráva

<  Servis  ~  Vyhřívání 5. okna

Barth3Z
Zaslal: čt leden 10, 2008 11:18 pm Odpovědět s citátem
Anonymní
martanc napsal:
tak to mne asi taky ceka vimnena mne zrejme rozmrza az ohratim od topenim a jeste blba otazka kdiz vam vyhrvani neslo svtila vam kontrolka na spinaci mne totiz sviti.

som na tom tak isto ..
martanc
Zaslal: pá leden 11, 2008 2:29 pm Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 05. 11. 2006 Příspěvky: 6209
Barth3Z napsal:
martanc napsal:
tak to mne asi taky ceka vimnena mne zrejme rozmrza az ohratim od topenim a jeste blba otazka kdiz vam vyhrvani neslo svtila vam kontrolka na spinaci mne totiz sviti.

som na tom tak isto ..
jj zajmalo by mne jestli kdiz sviti znamena to ze vyhrivani funguje a nebo jestli je jen k tomu aby sme vedeli ze je zapnute ale funkcnost nepotrvzuje

Majo
Zaslal: pá leden 11, 2008 5:48 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 09. 05. 2007 Příspěvky: 1331 Bydliště: Bratislava
ked som to mal pokazene ja, svietilo to tak naslabo, ked som stlacil kombik, vypalilo poistku od klaksona. Dal som to do citroenu opravit, teraz ked to stlacim, zasvieti to poriadne, akurat ja sa cez to okno moc nepozeram, tak to vyhrievanie nepouzivam, nech sa neposkodi folia...

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
Barth3Z
Zaslal: pá leden 11, 2008 5:57 pm Odpovědět s citátem
Anonymní
martanc napsal:
Barth3Z napsal:
martanc napsal:

som na tom tak isto ..
jj zajmalo by mne jestli kdiz sviti znamena to ze vyhrivani funguje a nebo jestli je jen k tomu aby sme vedeli ze je zapnute ale funkcnost nepotrvzuje

no mne urcit enejde aj ked svieti, to by sa asi ta namrza z okna po 15km asi roztopila ked to mam stale zapnute ..a est ezaujimave ze mi prestal fungovat aj bzucak na svetla pozeral som poistky a su ok .. budem to moset cele aj tymi rele vytiahnut ven a kuk na to
Barth3Z
Zaslal: út únor 05, 2008 10:01 pm Odpovědět s citátem
Anonymní
mno rele cvaka spinac vyzera ze tez ale stava tam dozadu nejde a poistky su tez ok Question wtf este toto doriesit a budem na chvilku spokojny Wink
Barth3Z
Zaslal: ne listopad 23, 2008 9:54 pm Odpovědět s citátem
Anonymní
trosku to tu obnovim, no ako som pisal "davnejsie" takze rele cvakne spinac ok napatie tam je, aj na kabloch co idu do zadneho okna, problem bude niekde v tom spoji jak su tie fastony(6.3 konektory) zapojene, pod jednym z nick asi nieje kontakt, otazka znie: tie pasiky su z medi? dalo by sa to tam nejak priamo napajkovat bo mam pocit z eto mam udrbane hned pod tym konektorom niekde tam jak je lepene sklo ...cize priamo z kabla na ten panel, thx
lakinooo
Zaslal: ne listopad 23, 2008 10:03 pm Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 15. 07. 2008 Příspěvky: 1808 Bydliště: Vrútky
Barth3Z napsal:
trosku to tu obnovim, no ako som pisal "davnejsie" takze rele cvakne spinac ok napatie tam je, aj na kabloch co idu do zadneho okna, problem bude niekde v tom spoji jak su tie fastony(6.3 konektory) zapojene, pod jednym z nick asi nieje kontakt, otazka znie: tie pasiky su z medi? dalo by sa to tam nejak priamo napajkovat bo mam pocit z eto mam udrbane hned pod tym konektorom niekde tam jak je lepene sklo ...cize priamo z kabla na ten panel, thx

ja som videl v predajni s elektrosuciastkami nejaky lep/pastu/tekutinu v tube, ktora sluzi na opravu plosnych spojov, ktora sa sa pouzit aj na opravu vyhrievania zadneho skla.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
troskalp
Zaslal: ne listopad 23, 2008 10:12 pm Odpovědět s citátem
EX-Saxoclubák Založen: 01. 09. 2008 Příspěvky: 2204 Bydliště: Střílky
no mě okno hřeje a kontrolka svítí jen mě sere že mě to odmlží jen část Sad když mám okno zamrzlé tak to roztopi ale zamlžené jen kousek zhora a zespoda ani nemluvim čim to? Confused

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
vtsko
Zaslal: ne listopad 23, 2008 10:14 pm Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 09. 03. 2008 Příspěvky: 4167 Bydliště: Malacky
troskalp napsal:
no mě okno hřeje a kontrolka svítí jen mě sere že mě to odmlží jen část Sad když mám okno zamrzlé tak to roztopi ale zamlžené jen kousek zhora a zespoda ani nemluvim čim to? Confused

skontroluj si kontakty na okne...ci nieje neaky pasik odtrhnuty..

http://saxoclub.net/phpbb2/viewtopic.php?t=3547&postdays=0&postorder=asc&start=0
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
vtsko
Zaslal: ne listopad 23, 2008 10:19 pm Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 09. 03. 2008 Příspěvky: 4167 Bydliště: Malacky
Barth3Z napsal:
uz som pisal ze viem kde je problem, pasiky su ok, len jak je ten konektor rovno podnim nieje kontakt

to nepatrilo tebe Wink

http://saxoclub.net/phpbb2/viewtopic.php?t=3547&postdays=0&postorder=asc&start=0
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
troskalp
Zaslal: ne listopad 23, 2008 10:20 pm Odpovědět s citátem
EX-Saxoclubák Založen: 01. 09. 2008 Příspěvky: 2204 Bydliště: Střílky
vtsko napsal:
troskalp napsal:

skontroluj si kontakty na okne...ci nieje neaky pasik odtrhnuty..

jojo dikes ale že to rozmrazi ale neodmlží Confused

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
Barth3Z
Zaslal: ne listopad 23, 2008 10:21 pm Odpovědět s citátem
Anonymní
lakinooo: dik poznam, som trocha od fachu, len pruser ze ten spoj je rovno asi pod sklom jak je lepene, ak by sa dalo prepojit ten kable priamo na tu plosku niekde vedla toho
martanc
Zaslal: ne listopad 23, 2008 10:29 pm Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 05. 11. 2006 Příspěvky: 6209
Barth3Z napsal:
lakinooo: dik poznam, som trocha od fachu, len pruser ze ten spoj je rovno asi pod sklom jak je lepene, ak by sa dalo prepojit ten kable priamo na tu plosku niekde vedla toho
no to asi jen tak nepůjde já bych to tam skusil trochu zalejt ono by to tam snad mělo natéc a vytvořit vodivej spoj

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 2 z 2
Jdi na stránku Předchozí  1, 2

Přejdi na: