punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - Aku najvacsiu blbost som spravil pri oprave

Autor Zpráva

<  Ostatní  ~  Aku najvacsiu blbost som spravil pri oprave

lakinooo
Zaslal: ne listopad 23, 2008 10:32 am Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 15. 07. 2008 Příspěvky: 1808 Bydliště: Vrútky
Na niektorych forach som videl taketo rubriky a boli dost zabavne.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
vtsko
Zaslal: ne listopad 23, 2008 5:18 pm Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 09. 03. 2008 Příspěvky: 4167 Bydliště: Malacky
tak s tym zacni Wink Mozno sa niekto chyti...

http://saxoclub.net/phpbb2/viewtopic.php?t=3547&postdays=0&postorder=asc&start=0
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
lakinooo
Zaslal: ne listopad 23, 2008 5:36 pm Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 15. 07. 2008 Příspěvky: 1808 Bydliště: Vrútky
OK.

Pri montazi prevodovky som zabudol dat na silemblok prevodovky rozpernu tycku. Auto drncalo, ako keby sa chcelo rozpadnut. Stalo ma to 3 hodiny zistovanie co je zle.... Uz som chcel skrtnut.

Este niekedy davno sme menili spojku, vsetko islo krasne od ruky, az moc v pohode. Vsetko sme zlozili, ze ideme sa previezt. Sadnem do auta a kukam na zem pred spolujazdcove sedadlo. Nejaka krabicka. Co to asi tak bolo??? Zeby spojkove lozisko?????
Dar3cek
Zaslal: ne listopad 23, 2008 7:38 pm Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 09. 05. 2007 Příspěvky: 235 Bydliště: Zlonice , Okres kladno
Tak ted ja jo? stalo se mi to teda jeste na škodovce...Někdy na jaře předminulého roku sem delal novy pakny na zadku....vse slo vpoho...akorat mi na konci chybel jeden sroub od kola:) "nevadi mame jich doma dost treba sem si donej kop a je nekde mimo rek sem si" po cca 3mesicich jezdeni se mi najednou zaseklo zadni kolo a zacalo vnem praskat atak.....mel jsem podezření nato ze povolilo obložení...sundal jsem buben a hadejte co vnem bylo? Šrou od kola.....fakt nevim jak se tam dostal.....mel jsem kliku hriznout se mi to ve vetsi rychlosti.....uz sem tu nemusel byt Shocked Confused
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
Majo
Zaslal: ne listopad 23, 2008 8:14 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 09. 05. 2007 Příspěvky: 1331 Bydliště: Bratislava
ja som sice neopravoval ale "tunoval" a skoro som si podpalil auto.. Embarassed sak vysledok vsetci poznate.. Rolling Eyes tak sa uz radsej sam do nicoho nepustam..

Barth3Z
Zaslal: ne listopad 23, 2008 10:40 pm Odpovědět s citátem
Anonymní
Majo, len im to rozpis oni to nepoznaju, uz som cakal kym to sem napises Very Happy
kubik106
Zaslal: ne listopad 23, 2008 10:53 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 10. 11. 2007 Příspěvky: 357 Bydliště: Bratislava III
lakinooo napsal:
Este niekedy davno sme menili spojku, vsetko islo krasne od ruky, az moc v pohode. Vsetko sme zlozili, ze ideme sa previezt. Sadnem do auta a kukam na zem pred spolujazdcove sedadlo. Nejaka krabicka. Co to asi tak bolo??? Zeby spojkove lozisko?????

totok dokaze fakt nasrat Laughing hlavne ked uz sedis v aute a chces sa pohnut uaaaa

kovana 1.6 na klapkach uz coskoro

BenzyL
Zaslal: po listopad 24, 2008 12:09 am Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 17. 01. 2008 Příspěvky: 363 Bydliště: Domaželice, Okr. Přerov
ja mam dobrej zlozvyk, ze kdyz pokazde neco delam a sundavam kola, tak kalsika je ze zapomenu dotahnout sruby Rolling Eyes Zatim Ziju Laughing A nejhorsi je, ze jsem to jednou tak udelal i na tatinove aute..me malem roztrhal Laughing

dyk77
Zaslal: po listopad 24, 2008 5:47 pm Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 24. 05. 2005 Příspěvky: 1511 Bydliště: Most
Ještě s Oltcitem. Koupil jsem na to elektrony ...
http://www.saxoclub.net/index.php?ind=gallery&op=section_view&idev=79&order=&st=60
.. jenže pravé kolo nějak mlátilo. Sundal jsem ho a koukal na náboj, jeden ze tří šteftů byl volný, trochu se vyklal, tak jsem usoudil, že to bude asi ono, protože kolo na 3 díry je choulostivější na správné dotažení , obzvláště pokud náboj nemá a nikdy neměl středové osazení a správné vystředění kola zajišťují jen matky. Protože se ale nedala oprava udělat jinak, než že se musel náboj sundat a dát i nové ložisko, tak jsem kupoval celkem draze nové ložisko i náboj + manžeta, mazivo a těsnění. Kamarád v servisu provedl výměnu, kterou jsem mu samozřejmě zaplatil, nejsem darmožrout, nasadíme kolo, pustíme to ze zvedáku, vyjedu a pořád to samé. Myslel jsem že mi "itrnice" rupne ve švu. Kámoš říká jeď pomalu a já budu koukat co to je. No bylo to asi 10g závaží na ráfku a škrtalo o rameno, stačilo jej nalepit o kousek dál, a bylo opraveno Twisted Evil ... a to se vyplatí Laughing

Spotřeba CITROEN SAXO
olda77
Zaslal: po listopad 24, 2008 5:58 pm Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 25. 02. 2005 Příspěvky: 1685 Bydliště: PŘEROV
taky bych rad neco napsal ,ale je toho tolik ,ze si to uz ani nepamatuji Laughing ale vetsinou sem neco zalomil atd.....

dyk77
Zaslal: po listopad 24, 2008 6:09 pm Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 24. 05. 2005 Příspěvky: 1511 Bydliště: Most
Zalomil jsem šroub na spojkovém unašeči na motorce. Koupil jsem nový unašeč a šroub. Dlouho potom jsem se rozhodl šroub odvrtat a nechat si unašeč jako náhradní díl. Vrták se opřel do šroubu a protože díra byla průchozí, tak zalomený šroub vyjel hladce druhou stranou a unašeč netknutý . Zase vyhozený prachy Laughing

Spotřeba CITROEN SAXO
lazik
Zaslal: po červen 29, 2009 8:23 am Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 13. 05. 2009 Příspěvky: 689 Bydliště: Ostrava/Brno
No já jsem zatím opravář začátečník, takže moc zářezů na pažbě zatím nemám..

Ale měnil jsem si servo od centrálu v pravých dveřích. Protože jsem nevěděl jak tam je přidělané, vyndal jsem celý zámek. Pak jsem odháknul servo, rozřezal ho s tím, že bude vadný mikrák.. a zjistil, že je vadný motorek Wink

Takže jsem zámek zamontoval zpátky do dveří bez serva.. a přitom jsem protáhl táhlo ke klice za takovou tou pechovou lištou co jakoby vodí okno. Zámek jsem už měl zamontovaný a dotažený.. klika šla trochu ztuha, ale nějak jsem tomu nevěnoval pozornost. A když už jsem nasazoval ty plastové vodítka pro to táhlo, zjistil jsem, že to táhlo mám blbě - takže jsem musel celý zámek znova dát ven a zas správně dovnitř Very Happy

A musím říct, že co mi předtím trvalo 2 hodiny, měl jsem na druhý pokus za 5 minut Laughing

A nové servo z vrakoviště jsem další týden namontoval na zámek aniž bych ho vyndával ze dveří Cool
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky ICQ
Skrbla
Zaslal: po červen 29, 2009 9:11 am Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 27. 02. 2008 Příspěvky: 1180 Bydliště: Jičín
Tak já se taky přidám. Bylo to ještě na fáčku, tekla mi převodovka, tak jsem jí vyndal rozebral, zkontroloval, přetěsnil, sestavil, zadělal do auta, až bylo komlet. Normálně kvalty tam šly jedna báseň, když jsem chtěl vyjet, dámneutrál, startuju a auto cová, ale co to? pořád tam byl kvalt , když jsem ji dával dohromady nějak se tam šprajclo zpátečkový kolečko. Takže zase znova auto na špalky, poloosy olej, rozebrat, opravit, přetěsnit a znova do auta. Na druhej pokus už to vyšlo Laughing
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
Gaboš
Zaslal: út listopad 23, 2010 8:12 pm Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 30. 01. 2010 Příspěvky: 264 Bydliště: VSETÍN
ha tak na mě nemáte vyvyřoval jsem díru u praveho podběhu no než jsem začal vyvařovat tak jsem si tu dírečku pěkně obrousil nachystal a chtěl jsem si posvítit do dírečky mobilem co následovalo nebudu moc komentovat ta dírečka měla ca 10-15 cm jakože nespadl mi tam mobíl a vůbec to nebyl hlavní nosník který je dutý a vede do půlky auta...naslodoval krušná hodinka sekání a díra jak do prdelky ale poučení plyne byl o mobil bývalky = baba do garáže nepatří Laughing
martanc
Zaslal: út listopad 23, 2010 8:19 pm Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 05. 11. 2006 Příspěvky: 6209
tak to je moc. Laughing Laughing Laughing To se stát mě a bejt ten mobil starej nebo levnej tak ho tam normálně necham a zajdu si pro novou SIM a novej telefon k operátorovy. Very Happy

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 2
Jdi na stránku 1, 2  Další

Přejdi na: