Autor |
Zpráva |
< Servis ~ ovladac dálkoveho ovladani centralu |
zeli |
Zaslal: čt listopad 27, 2008 5:47 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
ahoj,mam problem s ovladacem na dalkovej central....mam popraskany ty cudliky,a jeden sem uplne stratil....tak bych chtel vedet,jestli se da nekde sehnat novej a nebo jestli nema doma nejakej ovladac diky za odpovedi |
_________________ saxo 1.4 VTS,modrá metla,sportovní podvozek,angel eyes+xenony,muzika,ALU 15",sportovní volant |
|
Návrat nahoru |
|
fourtysix |
Zaslal: čt listopad 27, 2008 6:54 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Ja otvaram tiez len klucom, lebo mam jedno vypadnute a druhe prasknute... Bol som sa na to pytat. Jedno tlacitko 300sk druhe 300sk a pokial to nepojde aj tak..podla chyby v ovladaci..max cena opravy je 2000sk... Tak otvaram dalej len klucom |
|
|
Návrat nahoru |
|
Sandman |
Zaslal: čt listopad 27, 2008 7:02 pm |
|
|
ERROR: RITCHMA VIRUS
|
sa neda kupit len to puzdro? |
_________________ Silver 16V - "Holobyt"
Just remember Torque is what you feel and HP is not always the best to have. |
|
Návrat nahoru |
|
zeli |
Zaslal: čt listopad 27, 2008 7:03 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
jj...to by mi stačilo...jen to pouzdro...chybi mi cudel na odemykani |
_________________ saxo 1.4 VTS,modrá metla,sportovní podvozek,angel eyes+xenony,muzika,ALU 15",sportovní volant |
|
Návrat nahoru |
|
Sandman |
Zaslal: čt listopad 27, 2008 7:23 pm |
|
|
ERROR: RITCHMA VIRUS
|
aj ja to mam take dojebate,ten na odomykanie je pred puknutim a ten na zatvaranie je rozlamany,mozno by to slo nahradit aj nejakym inym spinacom,musim to rozobrat,alebo sa spytam kamosa co robi v PUGu... |
_________________ Silver 16V - "Holobyt"
Just remember Torque is what you feel and HP is not always the best to have. |
|
Návrat nahoru |
|
DiNOkitovec |
Zaslal: čt listopad 27, 2008 7:24 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
taky jsem tady řešil tenhle problém, akorát mam ten starší model s infra a jen jedim tlačítkem..
nebylo to k sehnání, tak jsem tam dal nakonec upravil takovej puclík jako se s nim přidělávaly tapecy atd ve škodovkách... podobný/stejný se používaj i na saxu.
Btw, vteřinákem to nedrží, přilepil jsem to po krajích silikonem a zatim v poho
|
_________________ Saxokiller
|
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: čt listopad 27, 2008 7:26 pm |
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
DiNOkitovec : dík za typ to by mně nenapadlo a si to taky budu brzo potřebovat |
_________________ Ex Saxo 1.1, zelené už bohužel není, ale měl jsem ho rád.
Momentálně VTS, sice jen 1.4 ale je to VTS! |
|
Návrat nahoru |
|
MinoTaurus |
Zaslal: čt listopad 27, 2008 8:44 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
no ja mam ten isty problem. ale zatial tie tlacitka drzia. 2 litre za origos je vela.. to si radsej kupim magicar aj ked to bude o par tisic drahsie.. |
|
|
Návrat nahoru |
|
DiNOkitovec |
Zaslal: čt listopad 27, 2008 8:54 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Todle sem pořádně přečet až teď, jakej je tam problém? nevim jak je to u toho co máš, ale pokud fungujou tlačítka (jaky ty mikrospínače) tak to tim pujde ne? a pokud nejdou ty spínače, neni problém je koupit a připájet si je doma, je to záležitost pár korun. na tý dálce se nemůže pokazit nic jinýho, pokud si jí třeba neutopil nebo tak... |
_________________ Saxokiller
|
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: čt listopad 27, 2008 9:05 pm |
|
|
|
DiNOkitovec napsal:
Todle sem pořádně přečet až teď, jakej je tam problém? nevim jak je to u toho co máš, ale pokud fungujou tlačítka (jaky ty mikrospínače) tak to tim pujde ne? a pokud nejdou ty spínače, neni problém je koupit a připájet si je doma, je to záležitost pár korun. na tý dálce se nemůže pokazit nic jinýho, pokud si jí třeba neutopil nebo tak... ta dálka je tak primitivní že by přežila i to utopení |
|
Návrat nahoru |
|
fourtysix |
Zaslal: pá listopad 28, 2008 12:33 am |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Ja som to kupil a už to bolo nefunkčné...takze presnu zavadu neviem a ani to neriesim po tom co mi povedal tipek ze 300 stoji jedno origos tlacitko.. a to je iba kusok gumy a kvoli tej troj metrovej dialke na aku to funguje to mozem ocikat radsej sa zohnem o par cisel pri aute a odomknem si |
|
|
Návrat nahoru |
|
Joshua |
Zaslal: pá listopad 28, 2008 9:56 am |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
mam tiez to jednoduche s infra a zatial drzi f poho. Ale ta vzdialenost na aku sa to otvara a este k tomu treba aj dobre mierit to aby clovek bol ostrelovack |
_________________ by Joshua
1.1 60 hp rulezz |
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: pá listopad 28, 2008 3:50 pm |
|
|
|
Joshua napsal: mam tiez to jednoduche s infra a zatial drzi f poho. Ale ta vzdialenost na aku sa to otvara a este k tomu treba aj dobre mierit to aby clovek bol ostrelovack no já sem si na to už zviknul tak je to celkem v pohodě. Holt to není o tom machrovat a odemikat auto přes půl parkoviště je to jen ulehčení když stojíš u dveří že nemusíš strkat klíć do zámku |
|
Návrat nahoru |
|
zeli |
Zaslal: so listopad 29, 2008 9:01 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
jo tak tlačitka mam plne funkcni:-)tak sem si dal zatim na klice takovej privesek,kterej je takova tycka uzka a tou to krasne odemknu |
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: so listopad 29, 2008 10:00 pm |
|
|
|
zeli napsal: jo tak tlačitka mam plne funkcni:-)tak sem si dal zatim na klice takovej privesek,kterej je takova tycka uzka a tou to krasne odemknu není už jednoduší použít klíč |
|
Návrat nahoru |
|
|