oni idu vsetky 4 polohy,ale ked dam na nulu,tak śtale ide,ale slabsie ako na prvej polohe
jj no platí co sem řekl zřejmě je tam posunutej něakej kontak a něaké napětí tam de i na nulu no asi nepomůže nic jiného než výměna protože ten spínač zřejmě rozebíratelnej nebude a když ano tak asi už pak nepude složit
_________________ Ex Saxo 1.1, zelené už bohužel není, ale měl jsem ho rád.
Momentálně VTS, sice jen 1.4 ale je to VTS!
oni idu vsetky 4 polohy,ale ked dam na nulu,tak śtale ide,ale slabsie ako na prvej polohe
jj no platí co sem řekl zřejmě je tam posunutej něakej kontak a něaké napětí tam de i na nulu no asi nepomůže nic jiného než výměna protože ten spínač zřejmě rozebíratelnej nebude a když ano tak asi už pak nepude složit
NĚMÁ NÁVŠTĚVAZaložen: 06. 09. 2008Příspěvky: 7Bydliště: Martin
CJ.01 napsal:
džono napsal:
vtsko napsal:
vyber prislusne tlacitko nato urcene,na stredovom panely a odpoj.Kvoli tomu sa snad nemusi ist do servisu...a motorcek budes aj tak pocut,mne ide tiez stale,teda ventilator kurenia.Sice netusim,preco stale ide aj ked sa vypne na stredovom...
Dík za radu vypačil som to tlačítko šrobovakom, no sú tam ktátke káble,tak sa nedá vytiahnuť a odpojiť. ako sa k tomu dostanem,cez rádio.
Nerád robím niečo nasilu.
vysun radio a odpoj tu patici od toho tlacitka delalo mi to taky, ted se mi ale v zime rosí okna v aute tak nevím jestli to s tim ma co spolecneho jinak tu klapku pro vzduch sem otevrel a pak to cele odpojil.
Ďakujem za radu presne tak mi to odpojili .Ja som nemal špec. skrutkovač na vytiahnutie rádia. Len bolo problém zohnať človeka ktorý to pochopil ako to má spraviť. Samozrejme v citoene to chceli rozoberať a zisťovať čo bi to asi mohlo byť. No kto by to platil. odpojenie ma stálo kamarádsky 250sk
_________________ Citroeny mám už 15 rokov - BX 1,9 GTI 16 ventil , ZX 1,9 D a teraz Saxo 1,5 D.
Zo Saxom som najviac spokojný , super.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru