Ahojte draci/čice,mám takovej dotázek,kolísaj mi otáčky motoru a při studeným startu mi motor nejde do otáček a "zdechá".Musím ho držet na pedálu.Chci vyměnit krokovej motorek,poradíte mi nějakej odkaz kde se to dá koupit?Jakože novej,ne bazoš apod.Co to odhadem koštuje?Díky moc.
no už se to tu řešilo snad tisíckrát skus hledat jinak co já vím tak to koštuje kolem 3tis za neorigo a v Citroenu za to chtěj tak 6tis. Jinak par lidi ho tady skusilo vyčisti a někomu to myslím taky pomohlo
_________________ Ex Saxo 1.1, zelené už bohužel není, ale měl jsem ho rád.
Momentálně VTS, sice jen 1.4 ale je to VTS!
Dikes za odpověd.Vím že se to tady už řešilo....Však sem si to taky přečet.No vyčistit to mi asi nepomůže,už se v tem někdo vrtal přede mnu....Tož ale jinak je to docela mazec ta cena,nikde nic a takový love. Jinak bych se moh připojit skoro snad do všech témat-špatný řazení,těsnění pod hlavou k.o. ....Ještě bych se chtěl optat,existuje i nějaka kniha,která je víc techničtější?Případně kde se dá stáhnout apod.Knížku"JAK NA TO" už mám.
o jiné knížce bohužel nevím. Možná i něco bude ale dost pochybuju že česky. Jinak ty problémy jsem se svím prvním saxem taky řešil a ze začátku sem myslel že tam mam taky snad všechny závady ale časem sem je všechny vyřešil a bylo to super autí
_________________ Ex Saxo 1.1, zelené už bohužel není, ale měl jsem ho rád.
Momentálně VTS, sice jen 1.4 ale je to VTS!
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru