punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - Centrální zamykání

Autor Zpráva

<  Servis  ~  Centrální zamykání

Jurry
Zaslal: út květen 30, 2006 5:23 am Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 13. 04. 2006 Příspěvky: 170 Bydliště: Vysočina
Čau kluci mám na Vás takovej dotaz: v neděli se chystám namontovat centrální zamykání do mýho saxa (96, 5dv) a chci se vás zeptat jestli už to někdo z vás montoval a popřípadě jestli máte nějaký tipy, triky jak dobře namontovat. Uvítal bych samozřejmě i fotky.

A pokud by nebyli fotky z montáže, tak bych chtěl alespoň poprosit o fotku zapojení origo či montovaného centrálu v pátých dveřích, myslím jak je uloženej motorek + táhla. Díky moc předem Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
BX19GTI
Zaslal: út květen 30, 2006 10:05 pm Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 20. 05. 2005 Příspěvky: 242 Bydliště: Praha
Sem do Saxa 3dvířka dával centrál z citroenu BX. Největší problém byl s gumovejma prúchodkama ve dveřích (takový ty protikusy). Musel sem je provrtat a prothnout nima dráty. Táhla jsem přiohýbal nebyl žádnej problém. Ve dveřích byly už předpřipravený díry pro našroubování motorků. Jinak zadní dveře žádný táhlo nemají. Motorek posledních dveří z BX byl uplně suprovej. Navrtal jsem mu jen do osy umělohmotného táhla díru. Polohu motorku jsem upravill pomocí silonové podložky. Do tý díry co jsem do umělohmotného táhla vyvrtal jsem vrazil ten umělohmotnej kolík co při zmačknutí zámku vyjíždí. Takže se dá krásně zámek zmáčknutím otevřít. Cnetrál mi už maká asi 10měsíců a naprosto bez problémů Ať žijí citroeny a hlavně BXka Very Happy Vlastně Saxa.

Zaslal: út květen 30, 2006 10:25 pm Odpovědět s citátem
EX-Saxoclubák Založen: 22. 02. 2005 Příspěvky: 1173 Bydliště: Kroměříž
jajsem montoval central Jablotron .. do 5dv saxa ... a na predek takovy problem nebyla le zadni dveremi doted nefachaji ... tahlo je tam vedene pres dva kloubly a ty motorky to proste neutahly a este ktomu se ty tahla pricily.... takze funguje jen predek ale aspon neco uz sem si nato zvyk .... jinak cca pred pul rokem jsem si od ds technik obednaval motorek nazadnio dvere origo na citroeny ..a ten vubec nefachal nesedel na muj zamek ... asi by byla potreba naty origo vymenit zamk y.. bo ja nevim uz to neresim...

ex 1,5VTd Sad //Galerie//
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky ICQ
Jurry
Zaslal: st květen 31, 2006 4:42 am Odpovědět s citátem
BX19GTI napsal:
Sem do Saxa 3dvířka dával centrál z citroenu BX. Největší problém byl s gumovejma prúchodkama ve dveřích (takový ty protikusy). Musel sem je provrtat a prothnout nima dráty. Táhla jsem přiohýbal nebyl žádnej problém. Ve dveřích byly už předpřipravený díry pro našroubování motorků. Jinak zadní dveře žádný táhlo nemají. Motorek posledních dveří z BX byl uplně suprovej. Navrtal jsem mu jen do osy umělohmotného táhla díru. Polohu motorku jsem upravill pomocí silonové podložky. Do tý díry co jsem do umělohmotného táhla vyvrtal jsem vrazil ten umělohmotnej kolík co při zmačknutí zámku vyjíždí. Takže se dá krásně zámek zmáčknutím otevřít. Cnetrál mi už maká asi 10měsíců a naprosto bez problémů Ať žijí citroeny a hlavně BXka Very Happy Vlastně Saxa.

neměl bys nějakou fotku jak je to tam vedený v těch zadních dveřích, jak to máš přichycený a tak

to Adler: no zkusim to tam nějak pořešit, kdyby se mi to podařilo zapojit aby to fachalo tak ti pak hodim foto jak to mám vyřešený

doufám že to půjde Confused
BX19GTI
Zaslal: st květen 31, 2006 1:31 pm Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 20. 05. 2005 Příspěvky: 242 Bydliště: Praha
Ok udělám to pro tebe sundám ten plast a nafotím. Jdu na to.

Zaslal: čt červen 01, 2006 4:33 am Odpovědět s citátem
BX19GTI napsal:
Ok udělám to pro tebe sundám ten plast a nafotím. Jdu na to.
Díky moc Very Happy
Jurry
Zaslal: út červen 06, 2006 9:01 am Odpovědět s citátem
tak mám namontováno, každej den chvíli a už mám hotovo Laughing všech 5 dveří fachčí tak jak má Smile
Adler
Zaslal: út červen 06, 2006 10:48 am Odpovědět s citátem
Jurry napsal:
tak mám namontováno, každej den chvíli a už mám hotovo Laughing všech 5 dveří fachčí tak jak má Smile

teda mno pekny... co jsi mel za sadu centralu ? jaky vyrobce? nejaky univerzal bo primo na saxo ? nemas foto jak mas vyresene zadni dvere?

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky ICQ
Jurry
Zaslal: út červen 06, 2006 11:35 am Odpovědět s citátem
Adler napsal:
Jurry napsal:

teda mno pekny... co jsi mel za sadu centralu ? jaky vyrobce? nejaky univerzal bo primo na saxo ? nemas foto jak mas vyresene zadni dvere?

no, byl to univerzal... nějakej TRACKPRO, byl dost levnej, tak sem ho zkusil, a zatim funguje.

Ktery zadni dveře myslíš? Boční nebo 5tý?
foto bohužel nemám, možná budu mít od předních, protože sem u těch jedněch zapoměl přidělat zpět ten plast co kryje zevnitř zámky

U bočních zadních:
tam jsme motorek montovali zhruba...
v prostředku dveří jak je ta velká díra tak trošku doprava nahoru co nejblíže odemykacímu táhlu a pak klasicky natáhli táhlo... podotýkám, zadní dveře byli to nejjednodušší co nás mohlo potkat

U 5-tých dveří:

hned pod odemykací ústrojí jsme dali slabší pertinaxovou desku kterou jsem trochu museli ořezat tak aby na ní seděl motorek a šlo to zadeklovat a zase to nevadilo tomu zámkovýmu ústrojí.

Jinak motorek jsme lehce vychýlili do strany a místo táhla jsme udělali jen takový očko... dali ho z boku motorku na ten odemykací kolík. To očko má vůli takže když zmáčkneš otvírání kufru tak kolík projde normálně srkz bez jakých koli problémů. Zadělali jsme to gumovým o-kroužkem aby očko nevypadlo. jelikož je tam vůle tak se v pohodě ztratilo i to, že když se odemyká, tak ten kolík dělá takovej, jak kdyby půlkruh. Takže vše je bez problému.

Sice zatím nemůžu machrovat, 5dv. mám zapojený teprve od včera ale vypadá že vše bude OK.
Ty ostatní mám zapojeny asi 3 dny, a kromě toho že sem musel ještě vepředu donastavit krok motorku tak bez jedinýho problému
Very Happy

jestli se naštvu tak časem to ještě vše nafotím a udělám pořádnej návod
Adler
Zaslal: út červen 06, 2006 11:44 am Odpovědět s citátem
Mno tak to si stim skusim pohrat teda... me to tenkrat ty motorky neutahly...ale od te doby sem zamky mel vydelany acistil jetak to chodi jak po masle tak to skusim este jednou namontovat ....

Jurry
Zaslal: út červen 06, 2006 11:47 am Odpovědět s citátem
Adler napsal:
Mno tak to si stim skusim pohrat teda... me to tenkrat ty motorky neutahly...ale od te doby sem zamky mel vydelany acistil jetak to chodi jak po masle tak to skusim este jednou namontovat ....

no tam vzádu jsme měli teď mě napadlo menší problém v tom, že ten motorek byl tak vysoko že o něj trošičku drhlo to zamykací táhlo, jenže v té době jsem to ještě neměl zapojený takže nevim jestli by to chodilo nebo ne, ale to rukou cejtíš jestli jde z tuha nebo ne. tak sme trošku vybrousili drážky a posunuli ho kapánek níž. Já ti to některej den rozdělám a nafotím. Udělám celej návod.

a taky to nějakej čas zabralo, přední dveře celej den a zadek celý odpoledne.

Ted můžu říct že přední a 5dv byli největší pakárna

jinak ten centrál... je to CZ4700 nebo 7400 ted nevim na levnealarmy.cz
SMECOHOLIK
Zaslal: so únor 16, 2013 3:44 pm Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 07. 09. 2011 Příspěvky: 341 Bydliště: Rokycany ( Plzeň )
lidi, nevíte kde je krabička od centrálu? někde u pedálů? nejde mi DO ale ani když to odemknu klíčem, tak mi nevyskočí druhý dveře, nefunguje to, ale když vyndám pojistku a zandavám ji zpět, tak mi všechny zámky cvaknou...nevíte co s tím? kde by mohla být chyba popřípadně řešení? baterku v DO jsem měnil dvakrát a nic...

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
EiFFeL
Zaslal: so únor 16, 2013 7:58 pm Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 09. 12. 2005 Příspěvky: 5780 Bydliště: Vranovská Ves
je pod palubkou na zadní strane desky s pojistkama... barva cerna, placaty hnedy konektor na celou sirku kratsi steny... kdyz zahledas daval jsem sem fotku...

actual Peugeot 106 XSi
actual Peugeot 607 2.2HDi
actual Renault Master 2.5DCi

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: