Autor |
Zpráva |
< Ostatní ~ kap. do ostřikovačů |
Sejny |
Zaslal: út prosinec 09, 2008 8:40 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
chlapi nevíte jak se jmenuje /co je to zač / cena kapalina do ostřikovačů,viděl jsem to u nových octavii,okno zamrzlé a jen ostříknete a stěrače to setřou a je krásně vidět ! moc to chci... |
_________________ ex- 1.1i _44kw_ r.v.97,195000km
ex- 1.6 8V_65kw_r.v.00_VTS /bílá
Audi A4 B6 1.9TDi 96kw
Radši mrtvej než druhej |
|
Návrat nahoru |
|
lakinooo |
Zaslal: út prosinec 09, 2008 8:45 pm |
|
|
ERROR: RITCHMA VIRUS
|
Sejny napsal: chlapi nevíte jak se jmenuje /co je to zač / cena kapalina do ostřikovačů,viděl jsem to u nových octavii,okno zamrzlé a jen ostříknete a stěrače to setřou a je krásně vidět ! moc to chci...
aj ja som videl tu zazracnu tekutinu. propagovali ju na markize. myslim ze snivajte s namy.
Inak myslim ze octavie maju vyhrievane predne sklo.... |
|
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: út prosinec 09, 2008 8:47 pm |
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
no to nevým co je to za tejnej recept nikde sem nic takového nevyděl a napadá mě jen že tam měl neředěnou směs do odstřikovačů třeba do -40 |
_________________ Ex Saxo 1.1, zelené už bohužel není, ale měl jsem ho rád.
Momentálně VTS, sice jen 1.4 ale je to VTS! |
|
Návrat nahoru |
|
Sejny |
Zaslal: út prosinec 09, 2008 8:50 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
no to asi nic redenyho nebylo a s vyhrivanim okna to nema co delat,protoze normalka borec k tomu rano prisel ,sedl a nastartoval hned ostrikl,setrel a bylo vymalovano,cumel jsem jak papuc a rs odjelo... |
Audi A4 B6 1.9TDi 96kw
|
Návrat nahoru |
|
lakinooo |
Zaslal: út prosinec 09, 2008 8:55 pm |
|
|
|
Vies ono vyhrievane ostrekovace v kombinacii s vyhrievany prednym sklom dokazu zazraky. |
|
|
Návrat nahoru |
|
Sejny |
Zaslal: út prosinec 09, 2008 8:58 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
lakinooo napsal: Vies ono vyhrievane ostrekovace v kombinacii s vyhrievany prednym sklom dokazu zazraky.
to mi chces tvrdit ze kdyz to stoji celou noc na mrazu pred domem a rano do toho houpnes hned ostriknes ze je to rozehraty
? blbost ne... |
Audi A4 B6 1.9TDi 96kw
|
Návrat nahoru |
|
lakinooo |
Zaslal: út prosinec 09, 2008 9:00 pm |
|
|
|
Sejny napsal: lakinooo napsal: Vies ono vyhrievane ostrekovace v kombinacii s vyhrievany prednym sklom dokazu zazraky.
to mi chces tvrdit ze kdyz to stoji celou noc na mrazu pred domem a rano do toho houpnes hned ostriknes ze je to rozehraty
? blbost ne...
A si myslis ze preco to montuju za tazke prachy? aby si 5 minut cakal???? A tiez moze byt, ze ma nezavisle kurenie. Ale kvapalinou to urcite nebude. |
|
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: út prosinec 09, 2008 9:10 pm |
|
|
|
lakinooo napsal: A si myslis ze preco to montuju za tazke prachy? aby si 5 minut cakal???? A tiez moze byt, ze ma nezavisle kurenie. Ale kvapalinou to urcite nebude. ona kapalina bude mít taky svůj podíl ale asi jen tak 20% příkládal bych to taky tomu vyhřívání. Jinak vyhřívání ostřikovačů stim nemá nic společného to není žádnej průtokovej ohřívač, to vyhřívání z je tam z toho důvodu aby kapalina nezamrzala v tryskách protože i když tam máte nemrzku tak v triskách může zamrznout. |
|
Návrat nahoru |
|
lakinooo |
Zaslal: út prosinec 09, 2008 9:15 pm |
|
|
|
martanc napsal:
to vyhřívání z je tam z toho důvodu aby kapalina nezamrzala v tryskách protože i když tam máte nemrzku tak v triskách může zamrznout.
Hm. Uz som videl aj kona plakat, ale aby zamrzla NEMRZNUCA zmes???? ( Teda ak zima neprekroci hranicu) |
|
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: út prosinec 09, 2008 9:22 pm |
|
|
|
lakinooo napsal: martanc napsal:
to vyhřívání z je tam z toho důvodu aby kapalina nezamrzala v tryskách protože i když tam máte nemrzku tak v triskách může zamrznout.
Hm. Uz som videl aj kona plakat, ale aby zamrzla NEMRZNUCA zmes???? ( Teda ak zima neprekroci hranicu) no jde o to že v tom nepatrném množství jaké je v trysce prostě může bejt víc vody a ta zamrzne a nebo na ní zamrzne voda na povrchu |
|
Návrat nahoru |
|
lakinooo |
Zaslal: út prosinec 09, 2008 9:29 pm |
|
|
|
martanc napsal:
no jde o to že v tom nepatrném množství jaké je v trysce prostě může bejt víc vody a ta zamrzne a nebo na ní zamrzne voda na povrchu
No uz mam 5 auto, ale ani na jednom mi nemrznuca zmes v ostrekovacoch nezamrzla. Dokonca ani nepoznam nikoho komu by sa to stalo. |
|
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: út prosinec 09, 2008 9:33 pm |
|
|
|
lakinooo napsal: No uz mam 5 auto, ale ani na jednom mi nemrznuca zmes v ostrekovacoch nezamrzla. Dokonca ani nepoznam nikoho komu by sa to stalo. hele abych pravdu řekl mně se to stalo asi jednou nebo dvakrát a to ještě ne na saxu. Ono asi de hodně o to jak ta triska je navrhlá známej má už druhou Fábii a na té první to vyhřívání neměl a tam mu to fakt zamrzalo, a teďka už má fabku s vyhříváním a machruje stim |
|
Návrat nahoru |
|
ywo |
Zaslal: st prosinec 10, 2008 3:25 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: st prosinec 10, 2008 6:22 pm |
|
|
|
ywo napsal: Sejny napsal: chlapi nevíte jak se jmenuje /co je to zač / cena kapalina do ostřikovačů,viděl jsem to u nových octavii,okno zamrzlé a jen ostříknete a stěrače to setřou a je krásně vidět ! moc to chci...
je to taka hovadina v spreji ktoru nastriekas na okno a zotries to ako vodu.. neviem ako sa to vola ale ja som to raz skusil a riadny humus na okno to je... vyzeralo to po nastriekani ako zelatina.. no a predpokladam ze take nieco si nalial do ostrekovaca...
take nieco http://www.biga.sk/rozmrazovace-chemia/turtle-wax-rozmrazovac-okien-de-icer/34037 no tohle je klasický rozmrazovač ve sprei, mam ho taky ale ten naopak setřít stěračema nesmíš protože to zase hned zamrzá, musíš ho na tom skle chvíly nechat, pak prostříkat ostřikovačema a pak teprve setřít |
|
Návrat nahoru |
|
ywo |
Zaslal: st prosinec 10, 2008 7:22 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
martanc napsal: no tohle je klasický rozmrazovač ve sprei, mam ho taky ale ten naopak setřít stěračema nesmíš protože to zase hned zamrzá, musíš ho na tom skle chvíly nechat, pak prostříkat ostřikovačema a pak teprve setřít
je to mozne... neriesim, pre mna je to hlupost... |
_________________ Saxo 1,4 VTS
http://www.saxoclub.net/phpbb2/garage.php?mode=view_vehicle&CID=146 |
|
Návrat nahoru |
|
|